Cima nedir? Orgazm tanimini acip bakabilirsiniz biraz fake konu gibi geldi bu konu bana.Öncelikle kusura bakmayın. Buraya sormak istemezdim ama cok merak ettim. Cima sırasında ki orgazm mi daha uç nokta yoksa oral olarak yaşanan orgaz mi ?Cok deli sorular var aklimda. Orgazm olurken inlemek değil de böyle ağlamak titremek durmayan kasılmalar akebinde idrar kacirma olması normal mi ve isteksizlik yaşanmıyor. Normal de mastırbosyon sonrası isteksizlik geliyor ya bu oral bosalmadan sonra isteksizligin gelmemesi boşalmamak mi oluyor. Birde bu ağlar gibi sese hakim olamamak. Uzun oldu gençler çok fazla cekindigim için sorular bi garip oldu. Sorunun kisasi biz boşaldigimizi nasıl anlicaz
Tövbe Yarabbim daha ne sorular duyacağız nasıl anlamıyorsunuz gerçek misiniz siz?Sorunun kisasi biz boşaldigimizi nasıl anlicaz
Asla anlayamazsın. Bu bir sır.Öncelikle kusura bakmayın. Buraya sormak istemezdim ama cok merak ettim. Cima sırasında ki orgazm mi daha uç nokta yoksa oral olarak yaşanan orgaz mi ?Cok deli sorular var aklimda. Orgazm olurken inlemek değil de böyle ağlamak titremek durmayan kasılmalar akebinde idrar kacirma olması normal mi ve isteksizlik yaşanmıyor. Normal de mastırbosyon sonrası isteksizlik geliyor ya bu oral bosalmadan sonra isteksizligin gelmemesi boşalmamak mi oluyor. Birde bu ağlar gibi sese hakim olamamak. Uzun oldu gençler çok fazla cekindigim için sorular bi garip oldu. Sorunun kisasi biz boşaldigimizi nasıl anlicaz
Cima nedir ya hang
Nasıl yani canim cidden anlaşılmıyor muAsla anlayamazsın. Bu bir sır.Henüz bunu anlayan olmadı.
Boşalmiyoruz .
Şaka misinizCima nedir ya hangi dil bu
Oluyor böyle demek ki ağlar gibi oluyorİlişki sırasında ağlamak nedir
Niye fake olsun canom fake değilim. Merak ettim sordum. Cima helalin ile birleşmek zinanin bir digeri helali ile olmaso demekCima nedir? Orgazm tanimini acip bakabilirsiniz biraz fake konu gibi geldi bu konu bana.
Helal olunca farkli haram olunca farkli olmuyor orgazm. Cima kelimesini cok aradiniz mi? Orgazm oldugunuzu gelen zevk ve rahatlamadan anlarsiniz tabi kadinsaniz.Oluyor böyle demek ki ağlar gibi oluyor
Niye fake olsun canom fake değilim. Merak ettim sordum. Cima helalin ile birleşmek zinanin bir digeri helali ile olmaso demek
Arapça çiftleşme demekmiş.Helal olunca farkli haram olunca farkli olmuyor orgazm. Cima kelimesini cok aradiniz mi? Orgazm oldugunuzu gelen zevk ve rahatlamadan anlarsiniz tabi kadinsaniz.
Konumuz cima kelimesi değil bn birseu merak ettim ve sordum her ikiside ayni olabilir biz o şekilde kullanıyoruz burda sevgilisiyle olan ve anlatan çok kisi gördüm helalim olduğunu ve eşimden bahsettigimi vurgulamak için öyle yazdim. SaygılarımlaArapça çiftleşme demekmiş.helal haramla alakası yok bildiğin arapça konuşuyorsun
Evet taktırdım suanlik bir sorun yokRahminize sülük taktırdınız mı son durum nedir?