Araştırma yapabilir siniz bn yaşadımOrgazmın çeşidi falan yok uydurmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştırma yapabilir siniz bn yaşadımOrgazmın çeşidi falan yok uydurmayın
Hayır şu an arkadaşa yardım ediyoruz. Yardımımız bitsin sonra geliriz size de yardım ederiz.Kızlar bende bununla ilgili bir konu açtım yardım eder misiniz
TeşekkürlerHayır şu an arkadaşa yardım ediyoruz. Yardımımız bitsin sonra geliriz size de yardım ederiz.
Bekliyorum…Hayır şu an arkadaşa yardım ediyoruz. Yardımımız bitsin sonra geliriz size de yardım ederiz.
E tamam. Çok biliyorsunuz, araştırma da yapmışsınız. Bizden ne istiyorsunuz? Biz ahiret okuluna gitmediğimiz için bilemiyoruz maalesef.Araştırma yapabilir siniz bn yaşadım
Orda besliyormuş mamalar cok pahalı diyeSülük bildigimiz sülükmu onu hep orda nasil saklar ya insanben çok tiksiniyorum sülükden
E tamam. Çok biliyorsunuz, araştırma da yapmışsınız. Bizden ne istiyorsunuz? Biz ahiret okuluna gitmediğimiz için bilemiyoruz maalesef
Eee madek sizin burda ne işiniz var cevap vermek zorunda değilsiniz.E tamam. Çok biliyorsunuz, araştırma da yapmışsınız. Bizden ne istiyorsunuz? Biz ahiret okuluna gitmediğimiz için bilemiyoruz maalesef.
Bazen araştırma yapsakta anlamayiz ve tatmin olmayiz kadin olarak bir kadına sorma ihtiyacı duyarız. He siz bir kadinsaniz eger anlarsınız diye düşünüyorumE tamam. Çok biliyorsunuz, araştırma da yapmışsınız. Bizden ne istiyorsunuz? Biz ahiret okuluna gitmediğimiz için bilemiyoruz maalesef.
Haha aynenOrda besliyormuş mamalar cok pahalı diye
Tatmin de çeşit çeşittir. Bilemiyorum. Hangisinden bahsediyorsunuz. Araştırma yaptığınızı söyleseydiniz biz size sorardık.Bazen araştırma yapsakta anlamayiz ve tatmin olmayiz kadin olarak bir kadına sorma ihtiyacı duyarız. He siz bir kadinsaniz eger anlarsınız diye düşünüyorum
Ama en başta araştırma yaptım demediniz ki. Hiç bilmiyormuş gibi sormuşsunuz. Neyse. Kolay gelsin size. Yarın iş var. Bana müsade.Eee burda ne işiniz var o zaman cevap vermek zorunda değilsiniz
Bilemediğiniz şeylere kafa yormayin bence ben bilen arkadaşlar cevap versin diye bu konuyu actimTatmin de çeşit çeşittir. Bilemiyorum. Hangisinden bahsediyorsunuz. Araştırma yaptığınızı söyleseydiniz biz size sorardık.
Gerekli cevaplar verildi zaten hanımefendi daha ne istiyorsunuz gelip biz mi işetelim sizi ?Bazen araştırma yapsakta anlamayiz ve tatmin olmayiz kadin olarak bir kadına sorma ihtiyacı duyarız. He siz bir kadinsaniz eger anlarsınız diye düşünüyorum
Araştırma yapmakla bilmek ne kadar eş deger. İnsan okumakla herşeyi bilemediği gibi yaşamadan anlamıyorAma en başta araştırma yaptım demediniz ki. Hiç bilmiyormuş gibi sormuşsunuz. Neyse. Kolay gelsin size. Yarın iş var. Bana müsade.
Gerekli cevaplar verildi zaten hanımefendi daha ne istiyorsunuz gelip biz mi işetelim siz
Cevabini verdiysen kaybolGerekli cevaplar verildi zaten hanımefendi daha ne istiyorsunuz gelip biz mi işetelim sizi ?
Hadsizlige gerek yokGerekli cevaplar verildi zaten hanımefendi daha ne istiyorsunuz gelip biz mi işetelim sizi ?
İmladan yandı gözlerim. Düzgününü öğrenin rica ederim. Mastırbosyon değil masterbasyon.
Hayır kızlar ikisi de yanlış. Doğrusu fotodaki gibiBastırbaston değil miydi o yaaa
HahaHayır kızlar ikisi de yanlış. Doğrusu fotodaki gibi
Eki Görüntüle 3314311
Yoo orgazm 2 çeşittir niloya.Orgazmın çeşidi falan yok uydurmayın