Orgazm

Eee burda ne işiniz var o zaman cevap vermek zorunda değilsiniz

E tamam. Çok biliyorsunuz, araştırma da yapmışsınız. Bizden ne istiyorsunuz? Biz ahiret okuluna gitmediğimiz için bilemiyoruz maalesef.
Bazen araştırma yapsakta anlamayiz ve tatmin olmayiz kadin olarak bir kadına sorma ihtiyacı duyarız. He siz bir kadinsaniz eger anlarsınız diye düşünüyorum

Bazen araştırma yapsakta anlamayiz ve tatmin olmayiz kadin olarak bir kadına sorma ihtiyacı duyarız. He siz bir kadinsaniz eger anlarsınız diye düşünüyorum
Tatmin de çeşit çeşittir. Bilemiyorum. Hangisinden bahsediyorsunuz. Araştırma yaptığınızı söyleseydiniz biz size sorardık.

Tatmin de çeşit çeşittir. Bilemiyorum. Hangisinden bahsediyorsunuz. Araştırma yaptığınızı söyleseydiniz biz size sorardık.
Bilemediğiniz şeylere kafa yormayin bence ben bilen arkadaşlar cevap versin diye bu konuyu actim

Ama en başta araştırma yaptım demediniz ki. Hiç bilmiyormuş gibi sormuşsunuz. Neyse. Kolay gelsin size. Yarın iş var. Bana müsade.
Araştırma yapmakla bilmek ne kadar eş deger. İnsan okumakla herşeyi bilemediği gibi yaşamadan anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…