Şaka yaptım çirkin üslup olduğunu düşünmüyorumAy çok çirkin bir üslup ya. Sülük devamlı orada olduğu için ağlamaklı hissediyor olabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yaptım çirkin üslup olduğunu düşünmüyorumAy çok çirkin bir üslup ya. Sülük devamlı orada olduğu için ağlamaklı hissediyor olabilir misiniz?
10 dakika duruyormuş. Ne yapsın kız sülük içerideHayır yapmıyorum gerçekten soruyorum sülük gerçekten vajinada mı sizin şaka yaptığınızı düşünüyorum şuan
Ay ne biliyim burada tuhaf tuhaf her şey var insan inanıyor10 dakika duruyormuş. Ne yapsın kız sülük içeride
Cima siradinda duygulanip ağlamak normaldir. Hatta arada agit yakmak icli turkuler soylemek, efkarlanip bi duble raki biraz meze, biraz beyaz peynir hep olaganOluyor böyle demek ki ağlar gibi oluyor
Niye fake olsun canom fake değilim. Merak ettim sordum. Cima helalin ile birleşmek zinanin bir digeri helali ile olmaso demek
Ne yenisi ya? Dört yıllık evliyim, çocuğum var diyorsunuz. Neyde yenisiniz?Neden yalan söyleyeyim ki anlamıyorum demek ki yeniyim daha
Sesli güldüm lenCima siradinda duygulanip ağlamak normaldir. Hatta arada agit yakmak icli turkuler soylemek, efkarlanip bi duble raki biraz meze, biraz beyaz peynir hep olagan
Orgazmda.Ne yenisi ya? Dört yıllık evliyim, çocuğum var diyorsunuz. Neyde yenisiniz?
4 yıldır kim sevişti peki? Yuh yani. İnsan orgazmı keşfetmeden çocuk mu doğurur? Bi cinselliği anlayayım da sonra çoğalırız demez mi? Cinselliği sadece çoğalma için yaşarsa insan böyle oluyor işte.Orgazmda.
Böyle yeniliğe ne denir acaba. Kadın zevkten agliyormus. Bence sen bize bu işin sırrını öğret pek muhterem konu sahibesi hanımefendi.Orgazmda.
Valla dört yıl kim sevisti bilmiyorum ama daha orgazm olmayı bilmeden sıra sıra çocuk doğuran çok kadın var toplumda .4 yıldır kim sevişti peki? Yuh yani. İnsan orgazmı keşfetmeden çocuk mu doğurur? Bi cinselliği anlayayım da sonra çoğalırız demez mi? Cinselliği sadece çoğalma için yaşarsa insan böyle oluyor işte.
Orgozmda aglamiyan da ne biliimBöyle yeniliğe ne denir acaba. Kadın zevkten agliyormus. Bence sen bize bu işin sırrını öğret pek muhterem konu sahibesi hanımefendi.
Bastırbaston değil miydi o yaaaİmladan yandı gözlerim. Düzgününü öğrenin rica ederim. Mastırbosyon değil masterbasyon.
Toplumda orgazm olmayı bilmeden çocuk doğuranlar listesine adımı yazdırdım demek kiOrgozmda aglamiyan da ne biliim
Ben de zevkten hiç ağlamadım gittim de iki çocuk doğurdum. Asıl ben gideyim de ağlamaklı bir şeyler deneyeyim.Valla dört yıl kim sevisti bilmiyorum ama daha orgazm olmayı bilmeden sıra sıra çocuk doğuran çok kadın var toplumda .
Yuh(çok pardon) 4 yıllık mı evliymiş4 yıldır kim sevişti peki? Yuh yani. İnsan orgazmı keşfetmeden çocuk mu doğurur? Bi cinselliği anlayayım da sonra çoğalırız demez mi? Cinselliği sadece çoğalma için yaşarsa insan böyle oluyor işte.
Ya ağlamak nedir feryat figan bi cima ideal olanıdır. Adeta Emircan İğrek şarkılarındaki gibiOrgozmda aglamiyan da ne biliim
Bülent Ersoy’un çile girişi gibi de fena olmaz. Teeee ciğerdenYa ağlamak nedir feryat figan bi cima ideal olanıdır. Adeta Emircan İğrek şarkılarındaki gibi
TeşekkürlerOrgazmda.