Orgazm

İlaç fobisi gibi birşey var benim herifte, doktora götüremedim. Ama güzel bir zopa kürü yaptım kendisine.

Klitorali yaşabilmen de bir şey ama umutsuzluğa kapılma, çözüm için çabası varsa umut vardır
Bu büyük bir sorun ama, geçiştirmemesi lazım, erken boşalmayı belki kendi çabasıyla yener ama sertleşme bambaşka bir mesele

İlaç fobisi gibi birşey var benim herifte, doktora götüremedim. Ama güzel bir zopa kürü yaptım kendisine.
Yürü be kim tutar seni, helal olsun. Sertleşme doktorsuz çözülmez her halde ya,var mı çözümü, çakşır suyu falan diyorlardı bir ara forumda, denediniz mi öyle şeyler

Yürü be kim tutar seni, helal olsun. Sertleşme doktorsuz çözülmez her halde ya,var mı çözümü, çakşır suyu falan diyorlardı bir ara forumda, denediniz mi öyle şeyler
Loveitred macun önermişti, iyi geldi. Ama bu durumu sallamayacağım, mesaileri seyrelmeye başlayınca tuttuğum gibi doktora.

Çabucak çözülür inşallah, seni daha fazla yormadan.
Amin. Hatta Loveitred evdeki macunu çekip atmıştı ütopikten kalan. İhtiyacın kalmadıysa gönder demiştim, herif açmış yemiş malesef. Kaşığı da içine bırakmış herhal.

Aslında benim ki biraz üstelesem gider gibi. Bu konuda katı değil. Kendisi de sağlıkçı zaten... Şu an hamileyim ve doğumuma çok az bir süre kaldı. Doğumdan sonra bu konunun üzerine düşeceğim.

Evet araştırdım. Hatta bir ara birlikte geciktirici jel aldık. İlişkiden 10 dakika önce kullandı ama bu sefer de o jel his kaybı gibi bir şey yaşattığı için ilişkinin ortasında sertlik problemi yaşadık. Ben de olanı da kaybetmeyeyim diye bir daha kullanmasını istemedim.

Hamileyim. Yakın zamanda doğumum var. Doğumdan sonra doktora gitmesi için ciddi bir konuşma yapacağım sanırım.

Bir de evet, klitoral yaşamakta güzel bir şey. Hatta bir ara vajinalda Yaşar gibi oldum vajinanın içinde çok güçlü kasılmalar hissettim diğerinden daha farklıydı. Ama işte uzun sürmediği için tam doyuma ulaşamadım. O arada devam edebilseydi o bahsedilen uçma moduna geçebilirdim

Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah, eşin sorunun varlığınımkabul ediyorsa çözüm bulmaya da yanaşır. Egzersizleri es geçmeyin mutlaka faydası olacaktır

Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah, eşin sorunun varlığınımkabul ediyorsa çözüm bulmaya da yanaşır. Egzersizleri es geçmeyin mutlaka faydası olacaktır

Teşekkür ederim, sağolun. Egzersiz konusunda biraz tembel. Lohusalık dönemimde bu konu da onu gaza getirebilirim. Umarım faydası olur.

Teşekkür ederim, sağolun. Egzersiz konusunda biraz tembel. Lohusalık dönemimde bu konu da onu gaza getirebilirim. Umarım faydası olur.
Erken boşalmanın temeli kasları kontrol edememe, aslında oturduğu yerden yapacak bilgisayarda oyun oynarken bile yapabilir bunu, aynı kadınların kegel egzersizi gibi, tembellik yaparken bile yapılır.

O zaman çabalamim ben de çok farkdır meraktan denemek istiyordum

Korunurken prezervatif kullanabilirsiniz prezervatiflerde ilişkiden aldığınız zevki arttırıcak çeşitler oluyo deneyerek hangisinin daha çok zevk verdiğini bulup orgazmı kolaylaştırırsınız bende işe yaradı en azından :)

Hangi markadan kullanıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…