Orgazm

Bacım 6 yıl evlı kaldım daha ben köklenme nedır bılmıyorum
Herhal bız yeterınce koklenemedıgımızden ılk ruzgarda uctuk ahahashjsskshhshs
Köklenme nedir? Ciddi soruyorum, gülme pilizz
Ahahahah çok mu neşfiliş izledik biz ne bu soruya büyük şair murat dalkılıç’tan bir şiir ile cevap veriyorum bacış:

Deneyeceğim teşekkür ederimmm

Hayır ikimizde boşalıyoruz ben klitorisime destek vererek boşalıyorum destek vermeden boşalmak istiyorum yani vajinal orgazm olmak istiyorum karışık oldu ilk yazışım
canım kadınların %80 böyle zaten klitorusa destek vermek lazım. Orgazm olabiliyorsanız bu iyi bir şey.

Bir şey soracağım ben çok zevk alıyorum fakat orgazm olamıyorum yani bir sıvı çıkışı olmuyor karşı taraftaki sırf benim için uzun tutsa dahi olamiyorum yoruluyorum bu zamanla olan bir şey mi ?

Bir şey soracağım ben çok zevk alıyorum fakat orgazm olamıyorum yani bir sıvı çıkışı olmuyor karşı taraftaki sırf benim için uzun tutsa dahi olamiyorum yoruluyorum bu zamanla olan bir şey mi ?
Sıvı çıkışı şart değil, ritmik kasılmaları hissediyorsanız oluyordur

Açıyı yakalayamıyordur belki. Siz üstte deneyin

Hayır ikimizde boşalıyoruz ben klitorisime destek vererek boşalıyorum destek vermeden boşalmak istiyorum yani vajinal orgazm olmak istiyorum karışık oldu ilk yazışım
Ben bunu çok okudum tamamen alışkanlıkla ilgiliymiş yani sürekli klitoral boşalıyorsan vajinal boşalamıyorsun. Klitoral boşalmayı unutman lazım vajinal boşalmak için. ikisini de yaşadım ama çok çok büyük bir fark yok açıkçası :)

Herifi 2 dk da boşalanlar beğenmedi.

Mesela ben Adam çok erken boşalıyor ve bu evlendiğimizden beri böyle. Bu durumda ben de hiç vajinal orgazm yaşayamadım maalesef. Aslında eşimle bunu konuşuyoruz ve bir sorun olduğunu kabul ediyor ancak doktora gitmesi konusunda ciddi bir konuşma yapmadık.

Ama bu durum gittikçe canımı sıkmaya başladı. Burada doktora gittik ve sonuç aldık diyeni görmediğim için merak ediyorum cidden. Bu erken boşalma nasıl halledilecek?

Bu arada ikinci sertleşmeyi de hemen sağlayamıyoruz. İlk evlendiğimizde boşalır boşalmaz tekrar sertleşebiliyordu. Şimdi o da hemen olmuyor. Gerçi ben de olsun diye bir çaba harcamıyorum çünkü klitoralde yaşadığım doyum sanırım o anlık bana yetiyor. Ya da bu erken boşalma keyfimi kaçırıyor, şimdi düşününce tam emin olamadım.

Denemeden bilemezsiniz ki. Sertleşme sorunu ve isteksizlik var bizde. Kessen doktora gitmez, ağrı kesici bile içmiyor. Feci bir kavga çıkardım en son. Doktora gitmedi ama epey toparlandı, şu an daha iyiyiz. İş yoğunluğu da var, pandemiden bir ara bulabilirsek gideceğiz. Bu kadar yol katetmişken başa dönersek dellenirim. Biz yılda bir anca kavga ederiz, boşanma lafı ikinci kez bu sorun yüzünden geçti. Birşeyler yapmanız lazım.

Bunun da taktikleri var araştır, belki de araştırmışsındır. Erkekler için kegel egzerizleri var, soğuma yolları var. Gayreti varsa halleder. Forumda gördüğüm kadarıyla doktordan pek sonuç elde eden de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…