Herifinizin uzun sürdürmesine nasil bir cevap gelebilir ki? Soyleyin kısa tutsunsadece eşimin beni boşaltmasını istiyorum uzun da sürdürebiliyor eşim genelde. Soruma cevap bulursam çok sevinirim
Enteresting dertler türedi buralardaHerifinizin uzun sürdürmesine nasil bir cevap gelebilir ki? Soyleyin kısa tutsun
Hayır yanlış anlaşıldım bazen uzun olabiliyor bazen kısa. Ben kendim destek vermeden boşalmak istiyorum demek istedim olmuyor çünküEnteresting dertler türedi buralarda
Çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
Hayır ikimizde boşalıyoruz ben klitorisime destek vererek boşalıyorum destek vermeden boşalmak istiyorum yani vajinal orgazm olmak istiyorum karışık oldu ilk yazışımNasıl yani? Ikınız bırlıkte orgazm olabılıyorsunuz ama esınız sadece sızı mı bosaltsın ıstıyorsunuz?
Enteresting dertler türedi buralarda
Çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
Ben de 4 yıllık evliyim aynı durumdayızVajinal orgazm olayı bence çok zor 3 yıllk evliyim henüz bilmiyorum nedir o
Anladım doğru teşekkürlerdevamlı boşalmak için klitorise odaklanmak yerine (alışkanlık oluyor çünkü) başka metodlar deneyebilirsiniz. Hızlanma, köklenme vs.
Cinsellik bölümünde ilk iki ya da üç sayfada g spot diye bir konu var. Okuyun, faydası olacağını düşünüyorumHayır yanlış anlaşıldım bazen uzun olabiliyor bazen kısa. Ben kendim destek vermeden boşalmak istiyorum demek istedim olmuyor çünkü
onu öğrenmek için biraz zaman lazım. bir de bence erkeğin üstte olduğu pozisyonlarda biraz daha zor olan bir şey. üstte olmayı deneyebilirsiniz.Hayır ikimizde boşalıyoruz ben klitorisime destek vererek boşalıyorum destek vermeden boşalmak istiyorum yani vajinal orgazm olmak istiyorum karışık oldu ilk yazışım
Bacım 6 yıl evlı kaldım daha ben köklenme nedır bılmıyorumdevamlı boşalmak için klitorise odaklanmak yerine (alışkanlık oluyor çünkü) başka metodlar deneyebilirsiniz. Hızlanma, köklenme vs.
Ha tamam şimdi oldu. Ama sız yanlıs anlatmıssınız o yuzden anlayamadım kusura bakmayınHayır yanlış anlaşıldım bazen uzun olabiliyor bazen kısa. Ben kendim destek vermeden boşalmak istiyorum demek istedim olmuyor çünkü
Bacım 6 yıl evlı kaldım daha ben köklenme nedır bılmıyorum
Herhal bız yeterınce koklenemedıgımızden ılk ruzgarda uctuk ahahashjsskshhshs
Köklenme nedir? Ciddi soruyorum, gülme pilizz
Şu sertçe dibine kadar girme hareketine kökleme deniyor, kelime yanlış kullanılmış bence o yüzden çıkamadınız o işin içinden.gerçekten köklenme nedir ? neyse. sevgili kardeşim, kegel egzersizlerine odaklanabilirsin. örnek olarak idrarını yaparken gental kaslarını geliştirebilmek adına yap tut yap tut şeklinde idrarının tamamını 6-7 defada atacak şekilde alıştırmalar yapabilirsin. bunlar vajinal kaslarının gelişmesini sağlar. böylece içindeki penisi daha iyi hissederek vajinal orgazma ulaşabilirsin.
Kökleme dese anlardım o kadarda degılŞu sertçe dibine kadar girme hareketine kökleme deniyor, kelime yanlış kullanılmış bence o yüzden çıkamadınız o işin içinden.
Bu arada kegel egzersizi idrar tutarak yapılmaz, kasların yerini öğrenmek için idrar tutulur. Kasların yerini öğrendikten sonra normal zamanlarda yapılır. İdrarı sürekli bu şekilde bölmek sağlık açısından sakıncalı