Orgazm olamıyorum

lil_kremini

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
5
-6
Herkese merhaba erkek arkadaşımla 4 yıldır devam eden bi birlikteliğimiz var ve onu gerçekten çok seviyorum. Son iki yıldır da düzenli olmasada bi cinsel hayatımız var. Sorun şu ki orgazm olamıyorum yani aslında şöyle; ilk kez birlikte olduğumuzda çok tecrübesiydim ama istekliydim.Daha sonraları erkek arkadaşım bendeki bu sorunu anlamış olacaktaki neden orgazm olmadığımı falan sormaya başladı. Ben de ona utandığımı ve daha önce mastürbasyon bile yapmadığımı söyledim. Ve bu söylediklerim tamamen doğru nedensiz bi şekilde çok utanıyorum kendime dokunmaktan çok korkuyorum.Bana bu konuda destek olabiliceğini ve yardımcı olabileceğini söyledi ama ben utandığım için kabul etmedim başımdan savdım onu.ilişki yaşarken kendimi bu konuda çok eksik hissediyorum sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.

Evet saçma gelebilir belki ama gerçekten utanıyorum belki de bendeki bu eksikliği benden önce gördüğü için bilemiyorum
Bana mantıksız geldi utanmanız sonuçta Bi ilişki yaşıyorsunuz utanma evresini çoktan geçmiş olmanız gerek bizler de mükemmel değiliz nasıl mutlu hissediyorsak öyle yapıyoruz davranıyoruz tabi bana göre evlilik öncesi olmaması gereken şeyler ama herkezin yaşayışı farklı

Sizene? Bende evlilik öncesi yaşadım insanların zevk alması neden suç? Neden namus sizin için önemli? Salın kadınları zevkimize bakalım! İşinize bakın konu başka siz yine dini ve örf adet konularına girmişsiniz sizene? İstersem günde 200 kişiyle yatarım

Daha “herkes” yazmayı bilmeyip namus dersi vermesi fjdkfkdldlsksşs

Öncelikle kendinizi bi salın yetersiz bulmayın hersey ilk sizde biter hepimizin kusurları var bu cok normal ki kusurda değil bu
bence on sevişmeyi uzatın ve aklınızı sadece oraya verin zamanla düzelir sadece sevmeye çalışın o kadar

Arkadaş demiş ki "bana göre olmaması gereken şeyler ama herkesin yaşayışı farklı" bu cümleden nasıl bir sonuç çıkarıyorsunuz?? Direk yükseliyorsunuz.. Yapmayın artık böyle şeyler herkes farklı düşünebilir farklı hissedebilir ve de farklı yaşayabilir..Kaldı ki bu arkadaşta aynı şeyi söylemiş.. Zaten konuşulan ifadelerde" bana göre, bence, benim fikrim gibi şeyler varsa yargılama hakkımız kalmıyor.. Arkadaş suçlusun günahkarsın hata yapıyorsun edepsizsin dememiş ki..? Diyeceksiniz ki sana ne oluyor sana mı dedim falan ama burada bu tarz şeyler çok yaşanıyor.. Durduk yere insanlar birbirini söylenmemiş sözlerden yana yargılıyor.. O yüzden yazmak istedim.. Haaa bu arada bu konudaki fikrimden tamamen bağımsız olarak yazıyorum bu yazıyı yanlış anlaşılmasın

İyide bu konuyla ne alakası var? Neden yazıyor yani kız “orgazm olamıyorum” demiş bunu sormuş. Onun fikrinden bize ne? Mune burda 18 yaş üstü herkes özgür yazmıştı yine böyle bir olay olmuştu evet Özgür ve birliktelik yaşayabilir. O yüzden bana göre yanlış demesi neden yani neden bunu yazıyor burda. Arkadaş “bakireyim ilk ilişkimi yaşamak istiyorum” gibi bir konu açsa tamam ama alaka ne? Boş konuşmuş

Arkadaşım mune ablan doğru söylemiş işte.. 18 yaş üstü herkes özgürdür.. İsteyen istediği gibi konu açabilirken isteyen kendi fikrini saygılı bir şekilde ifade edebilir.. Bu arkadaş da dememiş ki sen evli değilsin birliktelik yaşayamazsın.. Onu diyorsanız burada açtığımız hiçbir konu kimseyi ilgilendirmiyor ama burada bir konu açıyorsak arkadaşlarımız bizleri kırmadan güzel üslupla fikirlerini de söyler..Ki zaman zaman başaramıyoruz bu kırmadan düzgün üslup meselesini o ayrı bir konu.. Herkes bizimle aynı fikirde olamaz ki öyle olsaydı böyle bir forum sitesinde işimiz olmazdı..

Bir de şu farklı fikirler olunca hemen "beğenmedim" çakma işini de ayrı bi seviyorum

Her fikir her yerde söylenmez. Neyse siz devam edin insanların özel hayatına fikir vermeye

Her fikir her yerde söylenmez. Neyse siz devam edin insanların özel hayatına fikir vermeye
burada özel hayat harici birşey konuşuluyor da benim mi haberim yok acaba
Ayrıca ben kimsenin özel hayatına müdahale edemem buna zaten kimse izin vermez kaldı ki kimsenin böyle bir yetkisi yok.. Sanırım yanlışlıkla doğru bir cümle kurdunuz bizler burada sadece özel hayatlarını açan insanlara karşı "Fikir" veriyoruz..

Orgazm olamamakla evlilik öncesi cinsellik ne alaka avukat hanım fmsmdmsnd açıklar mısın

Orgazm olamamakla evlilik öncesi cinsellik ne alaka avukat hanım fmsmdmsnd açıklar mısın
Öncelikle ben avukat değilim farklı bir mesleğim var ama onu da sevdim olsun

Sizin "bana göre evlilik öncesi ilişki yanlış ama herkesin yaşayışı farklı" cümlesinden "ahlak bekçiliği, dinsizlik ve kadınların zevk yaşamaması gerektiği" anlamını çıkarmanızdan çok daha alakalı birşey mesela

Hanımlar rica ediyorum polemiğe girmeyin lütfen, üsluplara dikkat ettiğiniz, hakaret etmediğiniz, kimseyi aşağılayıp yargılamadığınız, dini içerikli yorumlara girmediğiniz sürece fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Buna mani olan bir site kuralı da yok zaten.

Ve evet 18 yaşını doldurmuş her kadın bu bölümde konu açabilir demiştim, evli ya da bekar olması fark etmez, herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir çünkü.

Yatarsin tabii kimeneeee

Ohooo utanacak bir sey mi kalmış.Kendine dokunamiyorsun madem al sevgilinin elini kullan.Tecrubeliyse o gerisini halleder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…