Orgazm olamıyorum

Bayadır gelen mesajlara bakmadım buraya bu konuyu açarken böyle cevaplar gelmesini beklemiyodum.Tartışmanızı veya alttan alttan evli olmadığım için beni iğnelemenizi değil sadece tavsiye vermenizi istemiştim.Reşitim,erkek arkadaşımı çok seviyorum ve cinsel birliktelik yaşadığım için pişman değilim.İşin dini boyutunu kendime sorun da etmedim ve cinsel birliktelik yaşamak için bi imzanın gerek olduğunu kendi açımdan düşünmüyorum.Yetkililerden konunun kapanmasını isteyeceğim daha fazla bu konu yüzünden tartışmayalım.Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

Yine evlilik öncesi cinsellik var diye sinirlenen bir arkadaş. Hee utanıyor sana ne

Daha “herkes” yazmayı bilmeyip namus dersi vermesi fjdkfkdldlsksşs
Yine evlilik öncesi cinsellik var diye sinirlenen bir arkadaş. Hee utanıyor sana ne
Benim yazdıklarım sizi zerre kadar ilgilendirmez ki sizle alakası yok yazdıklarımı çok güzel çarpıtmışsınız. HERKES yazmayı öğrenmişsiniz ne güzel tebrik ederim ama öğrendiklerinizi kendinize saklayın. Ben evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorum bu da sizi ilgilendirmez HERKESİN fikri yaşayışı düşüncesi farklıdır. Düşüncelerinizi Daha olgun Bi şekilde ifade edebilirsiniz. Lütfen bana cevap yazmayın sizin gibi birine cevap verdiğim için canım kendimden özür diliyorum 😊

Arkadaş demiş ki "bana göre olmaması gereken şeyler ama herkesin yaşayışı farklı" bu cümleden nasıl bir sonuç çıkarıyorsunuz?? Direk yükseliyorsunuz.. Yapmayın artık böyle şeyler herkes farklı düşünebilir farklı hissedebilir ve de farklı yaşayabilir..Kaldı ki bu arkadaşta aynı şeyi söylemiş.. Zaten konuşulan ifadelerde" bana göre, bence, benim fikrim gibi şeyler varsa yargılama hakkımız kalmıyor.. Arkadaş suçlusun günahkarsın hata yapıyorsun edepsizsin dememiş ki..? Diyeceksiniz ki sana ne oluyor sana mı dedim falan ama burada bu tarz şeyler çok yaşanıyor.. Durduk yere insanlar birbirini söylenmemiş sözlerden yana yargılıyor.. O yüzden yazmak istedim.. Haaa bu arada bu konudaki fikrimden tamamen bağımsız olarak yazıyorum bu yazıyı yanlış anlaşılmasın 😊
Canım saol 😍 ben yazdığımda yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum ama arkadaş nasıl anlamak istediyse öyle anlamış o yüzden cevap yazmaya bile gerek yok teşekkürler yine de 😊

Herkese merhaba erkek arkadaşımla 4 yıldır devam eden bi birlikteliğimiz var ve onu gerçekten çok seviyorum. Son iki yıldır da düzenli olmasada bi cinsel hayatımız var. Sorun şu ki orgazm olamıyorum yani aslında şöyle; ilk kez birlikte olduğumuzda çok tecrübesiydim ama istekliydim.Daha sonraları erkek arkadaşım bendeki bu sorunu anlamış olacaktaki neden orgazm olmadığımı falan sormaya başladı. Ben de ona utandığımı ve daha önce mastürbasyon bile yapmadığımı söyledim. Ve bu söylediklerim tamamen doğru nedensiz bi şekilde çok utanıyorum kendime dokunmaktan çok korkuyorum.Bana bu konuda destek olabiliceğini ve yardımcı olabileceğini söyledi ama ben utandığım için kabul etmedim başımdan savdım onu.ilişki yaşarken kendimi bu konuda çok eksik hissediyorum sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.
Utanma faslını geçmek için önce kendini tanıman lazım, eline bir ayna al kimsenin rahatsız edemeyeceği bir yer bul ve kendini tanı, incele. O da bedeninin bir parçası ve kadınlığın ana unsuru onu tanıyıp zevk almayı keşfetmezsen cinsellik senin için hep angarya olacak. Hiçbir kadın bunu angarya olarak yaşamamalı, hatta masturbasyonun nasıl yapıldığını araştır ve kendinde dene, ilk seferlerde ne olduğunu anlamasan bile zamanla hissedersin. Utansan da dokun kendine çabalarsan Zamanla geçecek emin ol.

Benim yazdıklarım sizi zerre kadar ilgilendirmez ki sizle alakası yok yazdıklarımı çok güzel çarpıtmışsınız. HERKES yazmayı öğrenmişsiniz ne güzel tebrik ederim ama öğrendiklerinizi kendinize saklayın. Ben evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorum bu da sizi ilgilendirmez HERKESİN fikri yaşayışı düşüncesi farklıdır. Düşüncelerinizi Daha olgun Bi şekilde ifade edebilirsiniz. Lütfen bana cevap yazmayın sizin gibi birine cevap verdiğim için canım kendimden özür diliyorum 😊
Tamam teyzem

ön sevısme (oral seks vs)bıraz kısa suruyor olabılır mı bu benı etkılıyor cunku

Sizene? Bende evlilik öncesi yaşadım insanların zevk alması neden suç? Neden namus sizin için önemli? Salın kadınları zevkimize bakalım! İşinize bakın konu başka siz yine dini ve örf adet konularına girmişsiniz sizene? İstersem günde 200 kişiyle yatarım
Arkadaş namus kelimesini dahi kullanmamış senin yaran vae gocunuyorsun galiba neden üzerine gidiyorsun kızn.. Güzellikle yermeden kendi fikrini söylemiş

Herkese merhaba erkek arkadaşımla 4 yıldır devam eden bi birlikteliğimiz var ve onu gerçekten çok seviyorum. Son iki yıldır da düzenli olmasada bi cinsel hayatımız var. Sorun şu ki orgazm olamıyorum yani aslında şöyle; ilk kez birlikte olduğumuzda çok tecrübesiydim ama istekliydim.Daha sonraları erkek arkadaşım bendeki bu sorunu anlamış olacaktaki neden orgazm olmadığımı falan sormaya başladı. Ben de ona utandığımı ve daha önce mastürbasyon bile yapmadığımı söyledim. Ve bu söylediklerim tamamen doğru nedensiz bi şekilde çok utanıyorum kendime dokunmaktan çok korkuyorum.Bana bu konuda destek olabiliceğini ve yardımcı olabileceğini söyledi ama ben utandığım için kabul etmedim başımdan savdım onu.ilişki yaşarken kendimi bu konuda çok eksik hissediyorum sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler.
Oral yapmıyor mu sana ? İşe yarar bence cnm

X