Orgazm olamıyorum

Bayadır gelen mesajlara bakmadım buraya bu konuyu açarken böyle cevaplar gelmesini beklemiyodum.Tartışmanızı veya alttan alttan evli olmadığım için beni iğnelemenizi değil sadece tavsiye vermenizi istemiştim.Reşitim,erkek arkadaşımı çok seviyorum ve cinsel birliktelik yaşadığım için pişman değilim.İşin dini boyutunu kendime sorun da etmedim ve cinsel birliktelik yaşamak için bi imzanın gerek olduğunu kendi açımdan düşünmüyorum.Yetkililerden konunun kapanmasını isteyeceğim daha fazla bu konu yüzünden tartışmayalım.Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

Yine evlilik öncesi cinsellik var diye sinirlenen bir arkadaş. Hee utanıyor sana ne

Daha “herkes” yazmayı bilmeyip namus dersi vermesi fjdkfkdldlsksşs
Yine evlilik öncesi cinsellik var diye sinirlenen bir arkadaş. Hee utanıyor sana ne
Benim yazdıklarım sizi zerre kadar ilgilendirmez ki sizle alakası yok yazdıklarımı çok güzel çarpıtmışsınız. HERKES yazmayı öğrenmişsiniz ne güzel tebrik ederim ama öğrendiklerinizi kendinize saklayın. Ben evlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorum bu da sizi ilgilendirmez HERKESİN fikri yaşayışı düşüncesi farklıdır. Düşüncelerinizi Daha olgun Bi şekilde ifade edebilirsiniz. Lütfen bana cevap yazmayın sizin gibi birine cevap verdiğim için canım kendimden özür diliyorum

Canım saol ben yazdığımda yanlış bişey olduğunu düşünmüyorum ama arkadaş nasıl anlamak istediyse öyle anlamış o yüzden cevap yazmaya bile gerek yok teşekkürler yine de

Utanma faslını geçmek için önce kendini tanıman lazım, eline bir ayna al kimsenin rahatsız edemeyeceği bir yer bul ve kendini tanı, incele. O da bedeninin bir parçası ve kadınlığın ana unsuru onu tanıyıp zevk almayı keşfetmezsen cinsellik senin için hep angarya olacak. Hiçbir kadın bunu angarya olarak yaşamamalı, hatta masturbasyonun nasıl yapıldığını araştır ve kendinde dene, ilk seferlerde ne olduğunu anlamasan bile zamanla hissedersin. Utansan da dokun kendine çabalarsan Zamanla geçecek emin ol.

Tamam teyzem

ön sevısme (oral seks vs)bıraz kısa suruyor olabılır mı bu benı etkılıyor cunku

Arkadaş namus kelimesini dahi kullanmamış senin yaran vae gocunuyorsun galiba neden üzerine gidiyorsun kızn.. Güzellikle yermeden kendi fikrini söylemiş

Oral yapmıyor mu sana ? İşe yarar bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…