- 18 Nisan 2010
- 69
- 25
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Bende aynıdırumdayım çözüm bulan yazsın lütfenMerhaba,
Ben 4.5 yıllık evliyim ilk zamanlar vajinismus sorunum vardı onu aştık (tabii her pozisyonda ilişki yaşayamıyorum hala) 1 kere kimyasal gebelik yaşadım 2 kere tüp bebek yaptırdım biri tutmadı biri tuttu gelişimi durdu.
Tüp bebek öncesi 1 kere çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saatte cinsellik gerekiyor kendimi kastım yapamadım. Aşılamalar tutmadı vb derken psikolojik olarak zorlu şeyler yaşadım yaşıyorum.
Size sorum şu bunlar olduktan sonra zaten artık hiç cinsel isteğim yok. Öncesinde de hep çocuk için uğraştığımız için yoktu.
Doğal sanıyordum.
Ta ki bu güne kadar. Bir arkadaşımda aylardır çocuk için çabalıyor tuttu onların şükür, ama diyor ki her seferinde orgazm olduğum icin hiç yormadı bu süreç beni.
Ben daha hiç orgazm olmadım sadece keyif aldığım zamanlar oluyor ama o rahatlama hissini yaşamadım
İlk zamanlar ilişki sonrası kasiklarim ağrıyordu artık o da yok.
Orgazm olmayı bilmiyorum eşim çabalıyor ama ona da söylemiyorum oldum olmadım diye
Bitse de gitsek gözüyle bakiyorum
Bu orgazm nasıl bir şey nasıl keşfediyoruz kendimizi
Ben nasıl öğreneceğim bu işi
Artık ilişkiye girmek kabus gibi geliyor
Valla nasıl bi ülke tedavide yok ben devlet hastanesinde kadındoğum doktoruna anlat tım bizle alakalı değil dedi özele gidiyim dedim g noktası aşısı yaptırdım ondada olmadı bi çözüm bulamıyorum bende kafaya çok takıyorum niye olmuyo çözüm bulan yazsın Allah rızası içinBende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum
Denemediğimiz pozisyon kalmadı yokkOrgazım olarak hamile kalınsaydı ben 4 senede 4 çocuk doğurabilirdim . Kafanızı bunlara yormayın tahatlamaya bakın kendinii teslim edin ilişkiye ayrıca orgazım olabilmek için sizin pozisyonun keşfetmeniz lazım.
Benimde bazen oluyo bazende olmuyo pozizyonla alakali olabilir mi?Valla nasıl bi ülke tedavide yok ben devlet hastanesinde kadındoğum doktoruna anlat tım bizle alakalı değil dedi özele gidiyim dedim g noktası aşısı yaptırdım ondada olmadı bi çözüm bulamıyorum bende kafaya çok takıyorum niye olmuyo çözüm bulan yazsın Allah rızası için
Olamaz her pozisyonu denedim yokBenimde bazen oluyo bazende olmuyo pozizyonla alakali olabilir mi?
Kendi kendinize denemediyseniz muhtemelen vücudunuzu tanımadığınız için tatmin olamıyorsunuz. Kendi kendinize birçok farklı şekilde deneyin, eşinizle durumunuzu paylaşıp onunla da farklı şekillerde birçok kez deneyin. Sadece penetrasyon (vajinaya bir şey girmesi) ile tatmin olmak çoğu kadın için zor, aynı anda klitorisin de uyarılması lazım. Bir de çocuk sahibi olmak büyük bir paylaşım, henüz cinsellik gibi samimi ve önemli bir paylaşımda ilerleme sağlamadan çocuk sahibi olmak iyi bir fikir olmayabilir. Şu an zihninizde sağlıklı bir cinsellik fikri yok. Seks yaparken eşinizle yakınlaşmak, tatmin olmak değil çocuk yapma amacı güdüyorsunuz. Cinsellik bir amaç değil araç oluyor. Tatminsizliğinizdeki en büyük nedenler cinsellik yaşarken çocuk sahibi olmayı düşünmek ve vücudunuzu tanımamak olabilir bence. Bu da bir yandan iyi bir şey çünkü aşması kolay engeller.Ben kendim hiç denemedim.
Devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru beş dakika bir hasta bakıyor, tatmin olamama sorunu ile ilgilenecek imkan yok devlet hastanelerinde (olması gerek ama yok, olmaması doktorun hatası değil). Bu devletin sunduğu beş dakikalık muayenede hallolabilecek bir sorun değil, bir de kadın doğumdan çok psikiyatri/psikolojiyi ilgilendiren bir mesele cidden. Yaşadığınız soruna yönelik cinsel terapi alabilirsiniz, güvenilir terapist listesini buraya ekliyorum. Şehrinize göre eğitimini tamamlayan terapistlerden birini seçebilirsiniz. https://www.cetad.org.tr/cetad-terapist-listesiValla nasıl bi ülke tedavide yok ben devlet hastanesinde kadındoğum doktoruna anlat tım bizle alakalı değil dedi özele gidiyim dedim g noktası aşısı yaptırdım ondada olmadı bi çözüm bulamıyorum bende kafaya çok takıyorum niye olmuyo çözüm bulan yazsın Allah rızası için
Evlisiniz sanırım ben değilim ve bu yüzden evlenmek istemiyorumB
ende sizinle aynı durumdayım kendi kendime oluyo eşle hiç olmadı malisef
Teşekkür ederimDevlet hastanesindeki kadın doğum doktoru beş dakika bir hasta bakıyor, tatmin olamama sorunu ile ilgilenecek imkan yok devlet hastanelerinde (olması gerek ama yok, olmaması doktorun hatası değil). Bu devletin sunduğu beş dakikalık muayenede hallolabilecek bir sorun değil, bir de kadın doğumdan çok psikiyatri/psikolojiyi ilgilendiren bir mesele cidden. Yaşadığınız soruna yönelik cinsel terapi alabilirsiniz, güvenilir terapist listesini buraya ekliyorum. Şehrinize göre eğitimini tamamlayan terapistlerden birini seçebilirsiniz. https://www.cetad.org.tr/cetad-terapist-listesi
EvliyimEvlisiniz sanırım ben değilim ve bu yüzden evlenmek istemiyorum
Canım başta bende senin gibiydim önce kendi vücudunu kendin kesfediceksin kilotaral bölge kadınlarda sadece zevk haz vermek için var kendin bı dokun önce zaten vücudun yonlendirecek seni sonra eşine öğret eşinle açık konusursan daha iyi olur söyle yapmantan hoslaniyroum devam et gibi sana iyi gelen şeyleri soyle ki adam da ona göre bilsin devam etsin sonra g noktani internette nasıl bulunacağı yazıyo bunu kendil bul ve kendi kendini yönlendir kendini keşfet sonra eşinden yapmasını işte kegel egzersizi yap günlük çok faydalı orgazm olmakta bence kafan rahat olsun ana bırak kendiniMerhaba,
Ben 4.5 yıllık evliyim ilk zamanlar vajinismus sorunum vardı onu aştık (tabii her pozisyonda ilişki yaşayamıyorum hala) 1 kere kimyasal gebelik yaşadım 2 kere tüp bebek yaptırdım biri tutmadı biri tuttu gelişimi durdu.
Tüp bebek öncesi 1 kere çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saatte cinsellik gerekiyor kendimi kastım yapamadım. Aşılamalar tutmadı vb derken psikolojik olarak zorlu şeyler yaşadım yaşıyorum.
Size sorum şu bunlar olduktan sonra zaten artık hiç cinsel isteğim yok. Öncesinde de hep çocuk için uğraştığımız için yoktu.
Doğal sanıyordum.
Ta ki bu güne kadar. Bir arkadaşımda aylardır çocuk için çabalıyor tuttu onların şükür, ama diyor ki her seferinde orgazm olduğum icin hiç yormadı bu süreç beni.
Ben daha hiç orgazm olmadım sadece keyif aldığım zamanlar oluyor ama o rahatlama hissini yaşamadım
Orgazm olmayı bilmiyorum eşim çabalıyor ama ona da söylemiyorum oldum olmadım diye
Canım bende boyleydim önceleri kendi g noktani internetten nasıl bulunacağı yazıyo onu bul ve kendini yönlendir en son orgazm kendin ulasacaksin sonra bunu eşinle yapmaya başla önce kendini bedenini kesfediceksin kilotaral bölgeden de orgazm olabilirsin kendi kendini yönlendir sonra eşinle yapmaya başla onu yonlendir kegel egzersizi vajinal yoldan orgazm için çok iyi biz egzersiz gunluk yapmanızı tavsiye ediyorumBende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum
Cinselliği görev gibi yasamissiniz sanki.Zevk almaya odaklanmamissiniz.Merhaba,
Doğal sanıyordum.
Penisi hissetmiyorsanız eşiniz tam anlamıyla sertleşmiyor olabilir mi? Çünkü tam ereksiyonlu penisi hissetmemeniz çok zorBende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum
Penisi hissetmiyorsanız eşiniz tam anlamıyla sertleşmiyor olabilir mi? Çünkü tam ereksiyonlu penisi hissetmemeniz çok
Bende aynıdırumdayım çözüm bulan yazsın lütfen
MERHABA vajinusmusu nasıl aştınız acabaMerhaba,
Doğal sanıyordum.