- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Eşimde sperm hareket hızı yavaşlığı var ilaç tedavisi vb fayda etmedi yaşımız geçiyor o nedenle tüp bebek tedavisi sürecine girdikDaha orgazm bile olmadan neden cocuk? Kusura bakmayin ama hayatinizin en keyifli zamanini birakip sirf cocuk olsun diye cinsel iliski tabiki bitsede gitsek modunda olur. Oncelikle tek basinizayken video vs acip kendinizi kesfetmeye bakin parmaginizi elinizi kullanarak kendi basiniza zevk almaya basladiktan sonra esinizle birlikte olurken onu yonlendirin. Ustte oldugunuz pozisyonlarda kendinizi zevk aldiginiz yere yonelndirmek daha kolay olur iliskide. On sevismeyi uzun tutmaya bakin. Burada g noktasi diye bir konu vardi onu bulup okuyun. Ve kesinlikle cinselligi dogru duzgun tatmadan cocuk yapmayin. Evliliginizi mahvedersiniz bana gore.
Bir yandan tedavi olup bir yandan keyfine varmaya bakin o zaman. Gorev olarak gormeyin zevk alin sizde. Anlayissizlik ettiysem kusura bakmayin.Eşimde sperm hareket hızı yavaşlığı var ilaç tedavisi vb fayda etmedi yaşımız geçiyor o nedenle tüp bebek tedavisi sürecine girdik
Bende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorumDaha orgazm bile olmadan neden cocuk? Kusura bakmayin ama hayatinizin en keyifli zamanini birakip sirf cocuk olsun diye cinsel iliski tabiki bitsede gitsek modunda olur. Oncelikle tek basinizayken video vs acip kendinizi kesfetmeye bakin parmaginizi elinizi kullanarak kendi basiniza zevk almaya basladiktan sonra esinizle birlikte olurken onu yonlendirin. Ustte oldugunuz pozisyonlarda kendinizi zevk aldiginiz yere yonelndirmek daha kolay olur iliskide. On sevismeyi uzun tutmaya bakin. Burada g noktasi diye bir konu vardi onu bulup okuyun. Ve kesinlikle cinselligi dogru duzgun tatmadan cocuk yapmayin. Evliliginizi mahvedersiniz bana gore.
Kendiniz yaptiginizda da zevk almiyor musunuz? On sevisme yapiyor musunuz?Bende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum
Kendim yapınca bisey hissetmiyorum ön sevişmeyi çok uzun tutuyoruz ıslanmam felan da iyi ama iliskiden sonra mutsuz oluyorum çünkü his yok zevk almadığımdan oluyorKendiniz yaptiginizda da zevk almiyor musunuz? On sevisme yapiyor musunuz?
Doktora gorunmenizde fayda var neden olur nasil gecer bilemiyorum.Kendim yapınca bisey hissetmiyorum ön sevişmeyi çok uzun tutuyoruz ıslanmam felan da iyi ama iliskiden sonra mutsuz oluyorum çünkü his yok zevk almadığımdan oluyor
Yok anam yok ben de olamıyorum, o yüzden evlenmek istemiyorumBende 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik her ilişki yaşadığımizda istekli oluyorum ama ne zevk nede orgazm olabiliyorum hissizlik var bende penisi bile hissetmiyorum napacagimi bende bilmiyorum tedavi olmak istiyorum artık bir yerden başlamak lazım nereye gidecegimide bilmiyorum
Ne olacak böyle bilmiyorum olurda bi çare bulursanız burdan bizi de bilgilendirirseniz sevinirimYok anam yok ben de olamıyorum, o yüzden evlenmek istemiyorum
Ben oral ya da dokunma ile de olamıyorum. Sadece kendim olabiliyorum ama karşı cins ile hiç olmadım, siz de de bu durum var mıNe olacak böyle bilmiyorum olurda bi çare bulursanız burdan bizi de bilgilendirirseniz sevinirim
Ben kendim hiç denemedim. Eşimle bile zevk alamayınca kendim yapamam hiç olamam heralde bilemiyorum bu konu hiç çözülemeyecek gibi geliyorBen oral ya da dokunma ile de olamıyorum. Sadece kendim olabiliyorum ama karşı cins ile hiç olmadım, siz de de bu durum var mı
Ben eşimle hiç olmadım kendim yapincada sadece idrar hissi geliyor başka bisey yok bide normalde zevk de yok siz zevk alıyor musunuzBen oral ya da dokunma ile de olamıyorum. Sadece kendim olabiliyorum ama karşı cins ile hiç olmadım, siz de de bu durum var mı
Hayır. Sadece öpüşmek, sarılmak daha haz veriyor . Ama kendi kendinize olmamanız enteresan. Sağlam kafa ile deneyebilirsinizBen eşimle hiç olmadım kendim yapincada sadece idrar hissi geliyor başka bisey yok bide normalde zevk de yok siz zevk alıyor musunuz
Hamile kalmak icin orgazm gerekli dememis ki konu sahibi. Bu surec yormamis arkadasini her defasinda orgazm oldugu icin. Kendisi olsun bitsin bir an once durumunda oldugu icin surec yorucu geciyormus. Orgazm nasil olur diye o sebeple soruyor anladigim kadariyla.Orgazım olarak hamile kalınsaydı ben 4 senede 4 çocuk doğurabilirdim . Kafanızı bunlara yormayın tahatlamaya bakın kendinii teslim edin ilişkiye ayrıca orgazım olabilmek için sizin pozisyonun keşfetmeniz lazım.
ozaman ben yanlış anladımHamile kalmak icin orgazm gerekli dememis ki konu sahibi. Bu surec yormamis arkadasini her defasinda orgazm oldugu icin. Kendisi olsun bitsin bir an once durumunda oldugu icin surec yorucu geciyormus. Orgazm nasil olur diye o sebeple soruyor anladigim kadariyla.
ende sizinle aynı durumdayım kendi kendime oluyo eşle hiç olmadı malisefBen oral ya da dokunma ile de olamıyorum. Sadece kendim olabiliyorum ama karşı cins ile hiç olmadım, siz de de bu durum var mı