- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi keyfimmeyfim
bi dene bakalım, işersen bi daha kontrolü bırakmazsın ama ihtimal vermiyorum.
Test yaptırıp sebişinof corona yüzünden uzağız şu an, kalabalıkta çalışıyoruz die yanyana gelmiyoruz.
ben şimdi bu gazla nasıl beklicem
hahahah
Ama sonucu öyle olmaması kötü maalesef yemeği yiyip üzerine tatlı yememek çay içmemek gibi bişeyOrgazma ulaşmamak hiçbir şey hissedilmediği anlamına gelmez. İlişkiden zevk alırsınız ama aynı zamanda orgazma ulaşamayabilirsiniz, bu doğaldır birçok etkenden kaynaklanabilir.
Uhuuuu yok mu arttıranburun ucu duymuştum birinden
Merhaba ben profesyonelim anlatabilirimNasıl olunur karmaşık ama beynim uyuysur sağlam bir vibrasyon titreme olursa oldum diyorum.
Valla biz ulaşamıyoruz öyle kolay..burdada bi ton insan var olamayan..siz şanslısınızYapmayın Allah aşkına. O zaman ilk kez birlikte olduğumuz adamlarla klitorise dışarıdan dokunmadan orgazm olamazdık. Türkiyede penis boyu ortalaması da belli, 25 cm’ler çıkmıyor karşımıza. Biraz daha araştırın siz. Vajinal orgazm öyle ulaşması zor bir şey değil.
Orgazm olmak ya da olmamak değil mesele. Şanslı falan da değilim, çalıştım öğrendim sadece. Ha şansım partnerim olabilir belki. Hepinizde var o potansiyel ama.Valla biz ulaşamıyoruz öyle kolay..burdada bi ton insan var olamayan..siz şanslısınız
Valla ben daha bulamadım problemiOrgazm olmak ya da olmamak değil mesele. Şanslı falan da değilim, çalıştım öğrendim sadece. Ha şansım partnerim olabilir belki. Hepinizde var o potansiyel ama.
Bulursunuz umarım.Valla ben daha bulamadım problemi
Orgazm her kadının tatması gereken bi duygu ikiye ayrılıyo klitoral ve vajinal orgazm diye googlea yazsan bile öğrenirsin bunların ne olduğunu biraz kendini de tanımaya çalış sana neler zevk veriyo dene öğren mesela,ben de çok zor olurdum bir sürü şey denedik en önemlisi kendini biraz rahat bırakmak bence ben ne zaman o stresi attım üstümden keyif almaya odaklandım (tabi farklı şeylerde deniyoruz o sıra :) ozaman orgazm olmaya başladım bi kere bi prezervatif denedik mesela o baya zevk verdi bana okey nirvanaydı o da etkisi oluyo kabartmalı olduğu için orgazmı kolaylaştırıyo verdiği histen dolayı müthiş bişeydi :) böyle böyle bir sürü şey dene illaki bulucaksın seni orgazma götürcek şeyi :)Arkadaslar meraba .size sormak istedigim bir soru vardu.Orgazm nasil olunur.yani bunu cok utanarak soruyorum ama malesefki bunlri konusabilcegim kimsem yok. Nisanliyim ve bu konuda hicbir bilgim yok. Acikcasi nasil arastirilirda bilmiyorum. Orgazm sadece partnerin dokunmasiyla surtunmesiylemi olunur ? Yoksa vajina icindeykenmi olunur orgazm ?
Peki pozisyon önemli mi illaki üste mi olsmk gerekirOrgazm her kadının tatması gereken bi duygu ikiye ayrılıyo klitoral ve vajinal orgazm diye googlea yazsan bile öğrenirsin bunların ne olduğunu biraz kendini de tanımaya çalış sana neler zevk veriyo dene öğren mesela,ben de çok zor olurdum bir sürü şey denedik en önemlisi kendini biraz rahat bırakmak bence ben ne zaman o stresi attım üstümden keyif almaya odaklandım (tabi farklı şeylerde deniyoruz o sıra :) ozaman orgazm olmaya başladım bi kere bi prezervatif denedik mesela o baya zevk verdi bana okey nirvanaydı o da etkisi oluyo kabartmalı olduğu için orgazmı kolaylaştırıyo verdiği histen dolayı müthiş bişeydi :) böyle böyle bir sürü şey dene illaki bulucaksın seni orgazma götürcek şeyi :)
Ben 2 yillik evliyim hic vajinal orgazm olmadim ve hic oyle kasilan bir insan da degilim her turlu seyi de denedik ama olmuyor tavsiye verebileceginiz bisey varmi acabaOrgazm her kadının tatması gereken bi duygu ikiye ayrılıyo klitoral ve vajinal orgazm diye googlea yazsan bile öğrenirsin bunların ne olduğunu biraz kendini de tanımaya çalış sana neler zevk veriyo dene öğren mesela,ben de çok zor olurdum bir sürü şey denedik en önemlisi kendini biraz rahat bırakmak bence ben ne zaman o stresi attım üstümden keyif almaya odaklandım (tabi farklı şeylerde deniyoruz o sıra :) ozaman orgazm olmaya başladım bi kere bi prezervatif denedik mesela o baya zevk verdi bana okey nirvanaydı o da etkisi oluyo kabartmalı olduğu için orgazmı kolaylaştırıyo verdiği histen dolayı müthiş bişeydi :) böyle böyle bir sürü şey dene illaki bulucaksın seni orgazma götürcek şeyi :)
Merhaba bende vajinal orgazm olamiyorum bi oneriniz var m8 calistim ogrendim demissinizOrgazm olmak ya da olmamak değil mesele. Şanslı falan da değilim, çalıştım öğrendim sadece. Ha şansım partnerim olabilir belki. Hepinizde var o potansiyel ama.
Ben 2 yillik evliyim hic vajinal orgazm olmadim ve hic oyle kasilan bir insan da degilim her turlu seyi de denedik ama olmuyor tavsiye verebileceginiz bisey varmi acaba
Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellikMerhaba bende vajinal orgazm olamiyorum bi oneriniz var m8 calistim ogrendim demissiniz
bazen klitorisle ilgili bir durumda oluyo bu konuda doktora gittiniz mi hiç yani genelde insan orgazm olucam diye odaklananınca asla orgazm olamıyo çünkü insanın kendini biraz o ana bırakması gerekiyo bi çok şey denediyseniz belkide sağlık açısından bişey vardır en son o geldi aklımaBen 2 yillik evliyim hic vajinal orgazm olmadim ve hic oyle kasilan bir insan da degilim her turlu seyi de denedik ama olmuyor tavsiye verebileceginiz bisey varmi acaba
Eşşeğin şeyi kadar galibaBen 5 gün klitoris uyarsam tık yok. Dev penis ne kadar dev olmalı?