- 20 Mart 2015
- 101
- 61
-
- Konu Sahibi keyfimmeyfim
Kız nişanlı korksun dimiyani dev bir penis
Yalnız şunu söyliyim gerçekten çok doğru anlattın bir uzman bu kadar güzel anlatabilirdiKadınların orgazm olmasını sağlayan organ klitoristir. Klitoris dışardan bakınca gördüğümüz kadarıyla değildir, içeride uzunca devam eder. Dışarıdan klitorisin uzun süre uyarılmasıyla içeride o zonklamayı ve ardından rahatlamayı hissedersiniz.
Penisin sadece içinize girip çıkmasıyla orgazm olamazsınız, çok çok düşük bir ihtimal yani dev bir penis ve iyi bir açı belki bunu başarabilir.
Penetrasyon esnasında kendiniz klitorise dokunabilirsinir veya partneriniz dokunabilir. Pozisyona göre değişir çözümler. Siz üstteyken yüzünüz partnere dönükken, partner elini destek gibi klitorise karşı koyabilir ve siz git-gel yaparken hem sürtünme hem de penetrasyonla boşalabilirsiniz.
Daha çok uzmanların yazdığı şeyleri okumaya çalışın bu konuda, forumlarda insanlar atıp tutmayı seviyor. Ben de uzman değilim, bildiğim kadarıyla yazdım.
Arkadaslar meraba .size sormak istedigim bir soru vardu.Orgazm nasil olunur.yani bunu cok utanarak soruyorum ama malesefki bunlri konusabilcegim kimsem yok. Nisanliyim ve bu konuda hicbir bilgim yok. Acikcasi nasil arastirilirda bilmiyorum. Orgazm sadece partnerin dokunmasiyla surtunmesiylemi olunur ? Yoksa vajina icindeykenmi olunur orgazm ?
Hic katilmiyorum yazdiklariniza. Konu sahibi:Kadınların orgazm olmasını sağlayan organ klitoristir. Klitoris dışardan bakınca gördüğümüz kadarıyla değildir, içeride uzunca devam eder. Dışarıdan klitorisin uzun süre uyarılmasıyla içeride o zonklamayı ve ardından rahatlamayı hissedersiniz.
Penisin sadece içinize girip çıkmasıyla orgazm olamazsınız, çok çok düşük bir ihtimal yani dev bir penis ve iyi bir açı belki bunu başarabilir.
Penetrasyon esnasında kendiniz klitorise dokunabilirsinir veya partneriniz dokunabilir. Pozisyona göre değişir çözümler. Siz üstteyken yüzünüz partnere dönükken, partner elini destek gibi klitorise karşı koyabilir ve siz git-gel yaparken hem sürtünme hem de penetrasyonla boşalabilirsiniz.
Daha çok uzmanların yazdığı şeyleri okumaya çalışın bu konuda, forumlarda insanlar atıp tutmayı seviyor. Ben de uzman değilim, bildiğim kadarıyla yazdım.
Ben 5 gün klitoris uyarsam tık yok. Dev penis ne kadar dev olmalı?Kadınların orgazm olmasını sağlayan organ klitoristir. Klitoris dışardan bakınca gördüğümüz kadarıyla değildir, içeride uzunca devam eder. Dışarıdan klitorisin uzun süre uyarılmasıyla içeride o zonklamayı ve ardından rahatlamayı hissedersiniz.
Çok fena kafam karıştı şimdi benim yaşadığım hangisiHic katilmiyorum yazdiklariniza. Konu sahibi:
klitorisin disardan uyarilmasiyla klitoral orgazm, penetrasyon ile ise vajinal orgazm yasanir. Vajinal orgazm cok daha yogundur
Bu sorunun cevabini senden baska bilebilecek olana benden bi renkli televizyonÇok fena kafam karıştı şimdi benim yaşadığım hangisi
Ya Merveeeee jsjsjdjdjkdkdjkdBen 5 gün klitoris uyarsam tık yok. Dev penis ne kadar dev olmalı?
Penetrasyon mudur nedir o bacımBu sorunun cevabini senden baska bilebilecek olana benden bi renkli televizyon
Penetrasyon tam cinsel birlesme demek, penisin vajina icinde olmasi demek daha nasil anlatayimPenetrasyon mudur nedir o bacımklitorisi öğrenmişiz hele bi onun adını biliyoruz da diğeri çok yabancı bir kelime
Aaa o zaman ben o kelimeyi çok sevdimPenetrasyon tam cinsel birlesme demek, penisin vajina icinde olmasi demek daha nasil anlatayim
Vallahi ciddi soruyorum. Eğer şimdi tarifi gelecek ebatlarda değilse partneriminki tüm orgazm sandığım şeyler iptal.Ya Merveeeee jsjsjdjdjkdkdjkd
Yok yok iptal olmaz hepsi bir olacak değill bacım shsnnsjsjsjsjVallahi ciddi soruyorum. Eğer şimdi tarifi gelecek ebatlarda değilse partneriminki tüm orgazm sandığım şeyler iptal.
Şu vibrasyonuNasıl olunur karmaşık ama beynim uyuysur sağlam bir vibrasyon titreme olursa oldum diyorum.
Vallahi ciddi soruyorum. Eğer şimdi tarifi gelecek ebatlarda değilse partneriminki tüm orgazm sandığım şeyler iptal.