Orgazm nasil olur

Arkadaslar ikiye ayrilmis gibi vajinal birlesmede hicbir orgazm olmuypmu yani ozaman masturbasyondan ne farki var
Ben adam akıllı sevişmeden tam ereksiyon olmadan orgazm olamıyorum. Bu herkeste değişir. Bi formülü de yok. Burda saatlerden bahsediliyo. Kocasının geç boşalma problemi olan var mesela artık tam olarak neyse. Valla bana 5 dkdan fazlası orgazm olduysam çok geliyo bazen. Hiç bir mastürbasyonla orgazm olamadım. Vibratörle de denedim olmadı. Beceremedim.

Bende onu merak ediyorim iste ozaman masturbasyondan hucbir farki yok
Hayır öyle değil.
Her kadın bedeninin biricik olduğunu düşünürsek, herkesin yöntemi farklı.
Ama birleşme esnasında gerçekten hiçbir zevk almak bir yana baskı vs hisseden kadınlar var, biri ben

Üyenin anlattığı yöntem ile zevk almayan kadınlar ancak bir kıvama gelebiliyor, keza sağlam bir ön sevişme de gerekiyor.
Fazlaca uyarılmayla ancak bir his oluşabiliyor.
Yoksa sabaha kadar birleş dur, kapı duvar şekilde kalan kadınlar mevcut.

Masturbasyon esnasında ise vajinal, dokunsal vs uyarılmalar ise pek mevcut değil, o sebeple benzer değil.

Tebrikler ilk defa bu kadar güzel bir davranış olarak yorum yazman çok güzel helal olsun

ya kızlar tüm cehaletimle size derdimi açıyorum.
şimdi bu sevişme işlemini gayet haz alarak yaşıyorum, oraya döndüm buraya yattım sıkıntım da yok, belli bir süre sonra zevk giderek de artıyor. bazen sadece penetrasyonla ama en çok penetrasyon+sürtünme ile tam olarak şu noktaya geliyorum: böyle 15 saat çişimi yapmamışım da kendimi salsam abboovv gibi. işte o noktada "abi çişini yapıp bu rezaleti yaşamamalısın, bi de yatağı temizlemek var işin ucunda" diyen zihnim devreye giriyor. kendimi kasıyorum, adamı hafiften itiyorum, en azından sürtünmesiz devam ediyorum. şimdi bu ne ?

Zihnini devreden çıkartırsan uçacaksın, uçacaksın, havalara uçacaksın

Alezi ser kendini sal kardeş

Bak o 3.şıkka tamamen katılıyorum. Benim kulak arkalarım ve karın boşluğum resmen error veriyor dokununca herkes memeler boyun falan yazabılır ama bende dandirik yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…