- 20 Mart 2015
- 101
- 61
- Konu Sahibi keyfimmeyfim
Bende onu merak ediyorim iste ozaman masturbasyondan hucbir farki yokKadın sadece el yordamıyla orgazm olsaydı penetrasyona gerek kalmazdı zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu merak ediyorim iste ozaman masturbasyondan hucbir farki yokKadın sadece el yordamıyla orgazm olsaydı penetrasyona gerek kalmazdı zaten.
Ben adam akıllı sevişmeden tam ereksiyon olmadan orgazm olamıyorum. Bu herkeste değişir. Bi formülü de yok. Burda saatlerden bahsediliyo. Kocasının geç boşalma problemi olan var mesela artık tam olarak neyse. Valla bana 5 dkdan fazlası orgazm olduysam çok geliyo bazen. Hiç bir mastürbasyonla orgazm olamadım. Vibratörle de denedim olmadı. Beceremedim.Arkadaslar ikiye ayrilmis gibi vajinal birlesmede hicbir orgazm olmuypmu yani ozaman masturbasyondan ne farki var
Gayet olunuyor, arkadaş ya yanlış biliyor ya bildiklerini yanlış ifade ediyor.Bende onu merak ediyorim iste ozaman masturbasyondan hucbir farki yok
Hayır öyle değil.Bende onu merak ediyorim iste ozaman masturbasyondan hucbir farki yok
Tebrikler ilk defa bu kadar güzel bir davranış olarak yorum yazman çok güzel helal olsunKadınların orgazm olmasını sağlayan organ klitoristir. Klitoris dışardan bakınca gördüğümüz kadarıyla değildir, içeride uzunca devam eder. Dışarıdan klitorisin uzun süre uyarılmasıyla içeride o zonklamayı ve ardından rahatlamayı hissedersiniz.
Penisin sadece içinize girip çıkmasıyla orgazm olamazsınız, çok çok düşük bir ihtimal yani dev bir penis ve iyi bir açı belki bunu başarabilir.
Penetrasyon esnasında kendiniz klitorise dokunabilirsinir veya partneriniz dokunabilir. Pozisyona göre değişir çözümler. Siz üstteyken yüzünüz partnere dönükken, partner elini destek gibi klitorise karşı koyabilir ve siz git-gel yaparken hem sürtünme hem de penetrasyonla boşalabilirsiniz.
Daha çok uzmanların yazdığı şeyleri okumaya çalışın bu konuda, forumlarda insanlar atıp tutmayı seviyor. Ben de uzman değilim, bildiğim kadarıyla yazdım.
Zihnini devreden çıkartırsan uçacaksın, uçacaksın, havalara uçacaksınya kızlar tüm cehaletimle size derdimi açıyorum.
şimdi bu sevişme işlemini gayet haz alarak yaşıyorum, oraya döndüm buraya yattım sıkıntım da yok, belli bir süre sonra zevk giderek de artıyor. bazen sadece penetrasyonla ama en çok penetrasyon+sürtünme ile tam olarak şu noktaya geliyorum: böyle 15 saat çişimi yapmamışım da kendimi salsam abboovv gibi. işte o noktada "abi çişini yapıp bu rezaleti yaşamamalısın, bi de yatağı temizlemek var işin ucunda" diyen zihnim devreye giriyor. kendimi kasıyorum, adamı hafiften itiyorum, en azından sürtünmesiz devam ediyorum. şimdi bu ne ?
He valla. Tek korkum titreyerek orgazm olmak olsundu bunlar hep unutulan duygular ahhh ahhh deşmeyin:) korkacak bişey yok keşke elimize geçse de korksak shdjfş
Alezi ser kendini sal kardeşya kızlar tüm cehaletimle size derdimi açıyorum.
şimdi bu sevişme işlemini gayet haz alarak yaşıyorum, oraya döndüm buraya yattım sıkıntım da yok, belli bir süre sonra zevk giderek de artıyor. bazen sadece penetrasyonla ama en çok penetrasyon+sürtünme ile tam olarak şu noktaya geliyorum: böyle 15 saat çişimi yapmamışım da kendimi salsam abboovv gibi. işte o noktada "abi çişini yapıp bu rezaleti yaşamamalısın, bi de yatağı temizlemek var işin ucunda" diyen zihnim devreye giriyor. kendimi kasıyorum, adamı hafiften itiyorum, en azından sürtünmesiz devam ediyorum. şimdi bu ne ?
Zihnini devreden çıkartırsan uçacaksın, uçacaksın, havalara uçacaksın
Yok be vajinalde şarıldamıyo o kadar da ama oraya gelene kadar bikaç kere işedim mi lağn diye de düşünmedim değilmuşamba ?
dgkkgşlgdş
Bak o 3.şıkka tamamen katılıyorum. Benim kulak arkalarım ve karın boşluğum resmen error veriyor dokununca herkes memeler boyun falan yazabılır ama bende dandirik yerlerOnu bunu bilmem.
Engin bilgilerim yok.
Tecrübelerimden yola çıkarak vardiğim yeri söylüyorum.
Orgazm için gerekli olan şeyler:
1) Stressiz rahat bir kafa
2) Ruhen ve bedenen sevişme için havaya girmiş bulunma. ( ciddi gönüllülük yani :) )
3) Doğru haz noktalarına dokunuş. ( Bence herkeste farklılık gösterir.)
Yok be vajinalde şarıldamıyo o kadar da ama oraya gelene kadar bikaç kere işedim mi lağn diye de düşünmedim değil
Ahahah yok salmazsın korkma. O his sadece aslında çiş yok.kudracım o yatak temizliği fikrini atamıyorum kafamdan
kdfgkşfgkdfşg
o hisse geldiğim anda bile uçuyorum, kendimi bıraksam heralde 2 gün kendime gelmem ahahahh
Benim çok uzun zaman almıstı 2sene kadar. Hep klitoral uyarılmadan ibaret diye düşünüyordum. Vajinal olanı yasayınca öteki kesmiyööö zaten ıykkk bu ne falan diyosunüff ay hadi inşallah başarırım
Ahahah yok salmazsın korkma. O his sadece aslında çiş yok.
Benim çok uzun zaman almıstı 2sene kadar. Hep klitoral uyarılmadan ibaret diye düşünüyordum. Vajinal olanı yasayınca öteki kesmiyööö zaten ıykkk bu ne falan diyosun
bi dene bakalım, işersen bi daha kontrolü bırakmazsın ama ihtimal vermiyorum.mandalar gibi işeyecekmişim gibi hissediyorum
şurda 2 seksapelim var onu da kaybetmiyim
ahahahhaah
Bak o 3.şıkka tamamen katılıyorum. Benim kulak arkalarım ve karın boşluğum resmen error veriyor dokununca herkes memeler boyun falan yazabılır ama bende dandirik yerler