- 30 Mart 2009
- 13.980
- 62.749
-
- Konu Sahibi keyfimmeyfim
Noooo vajinal orgazm yasayamiyorsam ten ten kivilcim cikarana kadar degse yine de i ihhhhhAa öyle deme ten tene değmek var ama
Üye tam da benim gibi sıkıntıları anlatmış.klitorisin yakınından bile geçmeden bir kadın orgazm olabilir
Kadınların orgazm olmasını sağlayan organ klitoristir. Klitoris dışardan bakınca gördüğümüz kadarıyla değildir, içeride uzunca devam eder. Dışarıdan klitorisin uzun süre uyarılmasıyla içeride o zonklamayı ve ardından rahatlamayı hissedersiniz.
Penisin sadece içinize girip çıkmasıyla orgazm olamazsınız, çok çok düşük bir ihtimal yani dev bir penis ve iyi bir açı belki bunu başarabilir.
Penetrasyon esnasında kendiniz klitorise dokunabilirsinir veya partneriniz dokunabilir. Pozisyona göre değişir çözümler. Siz üstteyken yüzünüz partnere dönükken, partner elini destek gibi klitorise karşı koyabilir ve siz git-gel yaparken hem sürtünme hem de penetrasyonla boşalabilirsiniz.
Daha çok uzmanların yazdığı şeyleri okumaya çalışın bu konuda, forumlarda insanlar atıp tutmayı seviyor. Ben de uzman değilim, bildiğim kadarıyla yazdım.
Çocuk yapasınız varsa ucunu açık bırakın.Malzemelerden biri eksik hocam yine de olabilir mi? Dev bir penis yok elimizde. Diyorum ki pipiyi streçle kat kat sarsak ve devleştirsek. Açı işi kolay. O zaman olabilir mi?
Biri bizi gözetliyor mesajı olmuş bu.Kadınların orgazm olmasını sağlayan organ klitoristir. Klitoris dışardan bakınca gördüğümüz kadarıyla değildir, içeride uzunca devam eder. Dışarıdan klitorisin uzun süre uyarılmasıyla içeride o zonklamayı ve ardından rahatlamayı hissedersiniz.
Penisin sadece içinize girip çıkmasıyla orgazm olamazsınız, çok çok düşük bir ihtimal yani dev bir penis ve iyi bir açı belki bunu başarabilir.
Penetrasyon esnasında kendiniz klitorise dokunabilirsinir veya partneriniz dokunabilir. Pozisyona göre değişir çözümler. Siz üstteyken yüzünüz partnere dönükken, partner elini destek gibi klitorise karşı koyabilir ve siz git-gel yaparken hem sürtünme hem de penetrasyonla boşalabilirsiniz.
Daha çok uzmanların yazdığı şeyleri okumaya çalışın bu konuda, forumlarda insanlar atıp tutmayı seviyor. Ben de uzman değilim, bildiğim kadarıyla yazdım.
Çocuk yapasınız varsa ucunu açık bırakın.
Ben neden klitoral orgazm olamıyorum? Neyi eksik yapıyo olabilirim?Başlarda genelde hiçbirşey hissetmiyorum ben der kadınlar, o yüzden bu şekilde kolaylaştıran yolları yazdım. Ayrıca penis olmadan da orgazm olur, kendi kendinize yapabilirsiniz.
Konu sahibi nişanlıyım demiş, bu cinsellik yaşamadığı anlamına gelmez. Belki uzun zamandır cinsel birliktelik yaşıyor ama orgazm olamıyodur.
Penis olmadan orgazm olunmaz demedi kimse zaten. Ama siz penetrasyonla asla orgazm olamazsınız dediniz. Hepimiz yanlış anlamış olamayız, çevirmeyin şimdiBaşlarda genelde hiçbirşey hissetmiyorum ben der kadınlar, o yüzden bu şekilde kolaylaştıran yolları yazdım. Ayrıca penis olmadan da orgazm olur, kendi kendinize yapabilirsiniz.
Konu sahibi nişanlıyım demiş, bu cinsellik yaşamadığı anlamına gelmez. Belki uzun zamandır cinsel birliktelik yaşıyor ama orgazm olamıyodur.
Ben klitorise dokunulmadan orgazm olmak çok zordur dedim. Klitorise içeriden de dokunabilirsiniz dışardan da. İçerden yeterince dokunabilen bir penise genelde zor rastlanır. Ya da çok uzun zaman aynı penisle birlikte olan vücut bunu kabullenir alışır ve dışardan klitorise dokunmaya gerek kalmadan orgazm olur.Penis olmadan orgazm olunmaz demedi kimse zaten. Ama siz penetrasyonla asla orgazm olamazsınız dediniz. Hepimiz yanlış anlamış olamayız, çevirmeyin şimdi
ben arttırıp klitorise vs hiç dokunmadan da orgazm olunabilir dedimPenis olmadan orgazm olunmaz demedi kimse zaten. Ama siz penetrasyonla asla orgazm olamazsınız dediniz. Hepimiz yanlış anlamış olamayız, çevirmeyin şimdi
Yapmayın Allah aşkına. O zaman ilk kez birlikte olduğumuz adamlarla klitorise dışarıdan dokunmadan orgazm olamazdık. Türkiyede penis boyu ortalaması da belli, 25 cm’ler çıkmıyor karşımıza. Biraz daha araştırın siz. Vajinal orgazm öyle ulaşması zor bir şey değil.Ben klitorise dokunulmadan orgazm olmak çok zordur dedim. Klitorise içeriden de dokunabilirsiniz dışardan da. İçerden yeterince dokunabilen bir penise genelde zor rastlanır. Ya da çok uzun zaman aynı penisle birlikte olan vücut bunu kabullenir alışır ve dışardan klitorise dokunmaya gerek kalmadan orgazm olur.
Dediğim gibi, uzman değilim sadece okuduklarımdan araştırdıklarımdan ve tecrübelerimden öğrendiklerimi söylüyorum.
Ben neden klitoral orgazm olamıyorum? Neyi eksik yapıyo olabilirim?
Ozaman sadece elle uyarilmayla kadin orgazm oluyo bu cok sacma degilmi vajinada sadece erkek girip cikcak kadin hicbirsey hissetmdden durucakmiBen klitorise dokunulmadan orgazm olmak çok zordur dedim. Klitorise içeriden de dokunabilirsiniz dışardan da. İçerden yeterince dokunabilen bir penise genelde zor rastlanır. Ya da çok uzun zaman aynı penisle birlikte olan vücut bunu kabullenir alışır ve dışardan klitorise dokunmaya gerek kalmadan orgazm olur.
Dediğim gibi, uzman değilim sadece okuduklarımdan araştırdıklarımdan ve tecrübelerimden öğrendiklerimi söylüyorum.
Kişiden kişiye değişiyor işte genelleme yapılamayan bir konu. Benim için Türkiye ortalamasıyla epey zor mesela, ama farklı ırklarda durum değişiyorYapmayın Allah aşkına. O zaman ilk kez birlikte olduğumuz adamlarla klitorise dışarıdan dokunmadan orgazm olamazdık. Türkiyede penis boyu ortalaması da belli, 25 cm’ler çıkmıyor karşımıza. Biraz daha araştırın siz. Vajinal orgazm öyle ulaşması zor bir şey değil.
Sizin için... Genellemeyi ben yapmadım zaten siz yaptınızKişiden kişiye değişiyor işte genelleme yapılamayan bir konu. Benim için Türkiye ortalamasıyla epey zor mesela, ama farklı ırklarda durum değişiyor
Orgazma ulaşmamak hiçbir şey hissedilmediği anlamına gelmez. İlişkiden zevk alırsınız ama aynı zamanda orgazma ulaşamayabilirsiniz, bu doğaldır birçok etkenden kaynaklanabilir.Ozaman sadece elle uyarilmayla kadin orgazm oluyo bu cok sacma degilmi vajinada sadece erkek girip cikcak kadin hicbirsey hissetmdden durucakmi
Orgazma ulaşmamak hiçbir şey hissedilmediği anlamına gelmez. İlişkiden zevk alırsınız ama aynı zamanda orgazma ulaşamayabilirsiniz, bu doğaldır birçok etkenden kaynaklanabilir.
Arkadaslar ikiye ayrilmis gibi vajinal birlesmede hicbir orgazm olmuypmu yani ozaman masturbasyondan ne farki varKadinin bence penetrasyon sirasinda kendini elle tatmin etmeye calismasi erkek acisindan cok asagilayici bir durum. Dusunsene sen bi ise yaramiyorsun ben kendim hallediyorum demek gibi bi sey