Orgazm ile boşalmak aynı mı kadınlarda?

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
Çok çok özür dileyerek böyle bi soru soruyorum. Kendimi tatmin ederken 6-7 defa o duyguya ulaşamadan bırakamıyorum. Yani benim o 6-7 kere yaşadığım şey ne, onu çözemiyorum arkadaşlar. Tam bir ilişkim olmadı daha önce.
yani boşalmaysa böyle bi erkeklerdeki gibi mi olması gerekiyo sıvı çıkışı ?
gerçekten çok cahilim bu konuda özür diliyorum

Kadınlarda boşalma diye bir kavram aslında yok gibi yaşadığınız şey orgazm, ama kadında keyif almaya başladıktan sonra vajinayı kayganlaştırmak için oluşan akıntının miktarı kişiden kişiye değişiyor ve orgazma ulaşma anında daha da artabiliyor, kimisinde çok azken kimisinde çarşafı ıslatacak kadar çok oluyor, boşalma zannedilen şey aslında o sıvı, erkeklerdeki gibi rahatlama anında çıkan bir sıvı değil

Kadınlarda kendi kendini tatmin etme klitoral orgazm ile oluyor yani klitorisi uyararak sen bunu yaşıyorsun sanırım. Vaginal orgazm ise ancak ilişki ile olabilir çok sayıda ilişkiye girmiş bir çok kadının bile yaşayamadığı bir şey vajinal orgazm. Erkek ister elle tatmin oldun isterse ilişkiye girsin mulaka spermlerini dışarı boşaltarak orgazm olur. Başka türlü mümkün değil.

Kadınlarda orgazm ve boşalma aynı şey değildir. Boşalma farklı bir şey. Ömründe orgazm olsa bile 1 kez dahi Boşalma yaşamayan kadınlar çoğunluktaymış.

Bizden sızıntı gibi geliyor oyle erkek ler gibi çıkmasını beklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…