Organze perde hakkında...

dimpleee06

Bşlngç:72.2 Gncl: 71.5 Hdf:68
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
1.345
89
318
arkadaşlar organze tül perde yaptırmak istiyorum, ama perdeci organze tüllerin mutlaka ütülenmesi gerektiğini soyledi.
organze tül perde kullanan arkadaşlar perdelerinizi nasıl yıkıyorsunuz ve ütüsüz kullanabiliyormusunuz.. acilen görüşlerinize ihtiyacım var..
teşekkürler..

10 yılı aşkın zamandır organze tül kullanıyorum ve malesef her yıkamadan sonra ütülüyorum. Ütülemeden kullanmak mümkün değil. Bir iyi yönü var, çok kolay ütüleniyor. Kızgın ütüyle bile ütülenebiliyor.

2 odamda organze tül kullanıyorum
görünümü şık ama ütülemesi,çubuklarını takması zor gelmeye başladı artık

eski evimdeki tüllerimde organzeydi ve ben sıcak ütüyle ütülerken yıpranmıştı
tülcümüzde ılık ütüyle ütülenmesi gerekir demişti

Canım brilantın ütü sevmez perdeleri var onlara bak derim ben kullanıyorum ilk başta nasıl yıkarım bişey olur diye düşündüm yıkadım astım harika oldular tavsiye ederim

Canım brilantın ütü sevmez perdeleri var onlara bak derim ben kullanıyorum ilk başta nasıl yıkarım bişey olur diye düşündüm yıkadım astım harika oldular tavsiye ederim

ütü sevmez perdeyi perdecilere sordum, baktım ama hepsi pullu pullu taşlı maşlı... bizim evimize uymuyor..

teşekkür ederim ilginiz için arkadaşlar..

organze tül hiç güzel değil ütü istiyor arada bir ütüye yapışıp kalıyo:) ama ne modaysa yaptırıyoruz işte

Back
X