QUOTE=sey_ren;31910320]Tam listem ilk sayfada ara sayfalarda da bazen oluyorda istediğin burada yazmayan farklı birşey varsa yazabilirsin canım.
Turşu ben yaparım sorun değil ama kargodaki arkadaş izne çıktı o dönünce yollarım sağolsun kolaylık sağlıyor.Beklerim 10-12 gün dersen sen ne turşusu istediğini yazabilirsin.Bulgurum köy bulguru ve esmer resimlerim sana yine.Ve ben Adanalıyım canım.
Meyve marmelatı ne dersen onu yaparım ama havalar biraz daha serinlesin öyle yollayım.Çünkü kargoda beklediğinden geçen arkadaşıma yollamıştım biraz bozulmuş dedi.Onada yollıcam ama havaların soğuması lazım.Mevsim meyvesi istersen yaparım şimdiden yazarsan ben hazırlar dolapta saklayabilirim.[/QUOTE]
Zaten ya Adanalıdır Ya Antep Yada Maraşlıdır bu hatun dediydim
canım ben listemi yazayım
1kg ince bulgur
1kg pilavlık bulgur
1er ip patlıcan ve biberkurutması dolma için
1 kavanoz üzüm pekmezi
pestil isticem bir de ama hamileyim hangisi en yararlı dersen ondan yollarsan sevinirim
balın katkısızsa eger yarım kg da petekli bal,bal çiçekse daha sevinirim
adresi burdan yazmıyım tabi
ödemeyi nasıl yapıcaz
sen elindekilerde varsa bunları hazırla ben adresi yazayım canım
ellerine emegine sağlık şimdiden
Turşu ben yaparım sorun değil ama kargodaki arkadaş izne çıktı o dönünce yollarım sağolsun kolaylık sağlıyor.Beklerim 10-12 gün dersen sen ne turşusu istediğini yazabilirsin.Bulgurum köy bulguru ve esmer resimlerim sana yine.Ve ben Adanalıyım canım.
Meyve marmelatı ne dersen onu yaparım ama havalar biraz daha serinlesin öyle yollayım.Çünkü kargoda beklediğinden geçen arkadaşıma yollamıştım biraz bozulmuş dedi.Onada yollıcam ama havaların soğuması lazım.Mevsim meyvesi istersen yaparım şimdiden yazarsan ben hazırlar dolapta saklayabilirim.[/QUOTE]
Zaten ya Adanalıdır Ya Antep Yada Maraşlıdır bu hatun dediydim
canım ben listemi yazayım
1kg ince bulgur
1kg pilavlık bulgur
1er ip patlıcan ve biberkurutması dolma için
1 kavanoz üzüm pekmezi
pestil isticem bir de ama hamileyim hangisi en yararlı dersen ondan yollarsan sevinirim
balın katkısızsa eger yarım kg da petekli bal,bal çiçekse daha sevinirim
adresi burdan yazmıyım tabi
ödemeyi nasıl yapıcaz
sen elindekilerde varsa bunları hazırla ben adresi yazayım canım
ellerine emegine sağlık şimdiden