arkasaşlar bende ersağı yeni kullanmaya başladım yağ çözücü banyo wc kullanıyorum güzel ürünler beğendim
merhaba hanımlar, ersağ deneyimlerimizi burada paylaşıyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...urunlerini-duyanlar-kullananlar-bilenler.html
üye olmak için sponsor istiyo neden yaa(((
arkadaşlar bugün geldi kuruldu bulaşık makinem, doğal deterjan arıyorum. ne yapmalıyım sizce?
Merhaba bilgili hanımlar
Bir ay sonra evleniyorum Allah kısmet ederse ve evime kimyasal detarjanlar sokmak istemiyorum. Özellikle de çamaşır deterjanlarının kokusuna falan alerjim var müstakbel eşimin de teni çok hassas.
Bir süredir araştırıyorum... Özellikle bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi detarjanlarında üç marka arasında kaldım. Friendly Organic, Klar ve Ersağ.
Bunlardan en az ikisini denemiş olan varsa aranızda karşılaştırma yapabilir mi benim için?
Merhaba bilgili hanımlar
Bir ay sonra evleniyorum Allah kısmet ederse ve evime kimyasal detarjanlar sokmak istemiyorum. Özellikle de çamaşır deterjanlarının kokusuna falan alerjim var müstakbel eşimin de teni çok hassas.
Bir süredir araştırıyorum... Özellikle bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi detarjanlarında üç marka arasında kaldım. Friendly Organic, Klar ve Ersağ.
Bunlardan en az ikisini denemiş olan varsa aranızda karşılaştırma yapabilir mi benim için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?