saadet zinciri benzetmesi gercekten hoş olmuş network marketing deyimine alternatif olmuş.ama biliyoruz ki piyasadaki avon,oriflame amway...... gibi ürünlerde bu şekilde sizin deyiminizle saadet zinciri şeklinde satılıyor.doğrudan satış diye bir kavram var biz ya da siz istemeseniz de....
Peki bu Eco sertifikayi nasil almayi basardi Klar.Alinmasi zor bir sertifika ve sayili urunlerde var.O zaman bana ne yazik ki hicbir urun guvenilir gelmiyor artik.
Kizlar apikoglu firmasinin sahibi ermeni dolayisiyla helal urunler bulmak Zor.
Arkadaslar kendinizi tedirgin edeceginize netten acin gimdes'in sayfasini iciniz rahat bir sekilde tuketin urunleri.
Evime aldigim sut urunleri,makarna un tavuk daha bircok sey her acidan guvenli.
Keske daha once ogrenseymisim diyorum.
Bu arada lutfen amway aldatmacasina inanmayalim.urunleri COK guzel olabilir AMA kesinlikle tamamen bitkisel degil.yillarca kandirildik!!
Piyasada COK fazla bitkisel urunler var alirken sertifikalarina bakin mutlaka.biz saglikli yasamak istedikten sonra basarabiliriz arkadaslar ...
peki bu loc da amway ın ürünü mü?bu arada özelden msjım geldımı sana?
cnm bizim orda da yeni bir organik dükkanı açıldı orda sodasan var onu deniycem sen klardan memnun kaldın mı bu arada lucky sana yazdım
Bugun arkadasim Frendly bulmus.Cok memnun kalmis.Daha oncede soylemistim benim icin kimyasalliginin azaltilmis olmasi bile yeterli.Bir keerede elimde deterjan yapmayi deneyecegim.Eger onda basarili olursam ne mutlu bana.
Arkadaşınız neyi bulup çok memnun kalmış anlayamadım ?
Daha oncede kullandigim bir marka vardi.Joker magazalarinda bulunuyor genelde adi Frendly.Arkadasimda bu urunu bulup hemen kullanmis cok memnun kalmis.
Çok teşekkür ederim ,
Çamaşır deterjanını (meleklerim için)nihayet sipariş verdim ,mağazaya gidip bebe şampuanını da almayı planlıyorum.Umarım bende sizler gibi memnun kalırım friendly ürünlerinden.
Ayrıca hafta sonu da bir aksilik olmazsa kendimiz için urtekram şamp. roll-on ve diş macunu almayı düşünüyorum.Beğeniriz inşallah.
Luckyyy sen urtekram roll-on alacağım demiştin alıp kullandın mı?memnun musun bir de leke bırakıyor mu?
Bu arada rica etsem denemek için aldığınız ürünlerin sonuçlarını paylaşırmısınız arkadaşlar,konuda bahsi geçen veya başka marka ürünler hakkında fikir edinebilmemiz adına.
Arkadaslar sırf burda bahsedilmiş diye merak edip joler mağazasına gidip friendly urunlerini inceledim.
Maalesefki benim kullandığım ürünlere alternatif olamaz.
ana etken maddesi bitki değil ve kullanılan kimyasalların oranı yüksek.
Ama yinede bahseden arkadaslara teşekkürler en azından incelemiş oldum.
Ayrica urun hayvanlar üzerinde denenmiyormus evet ama üreticisi ABD.
Kısacası ucu Filistin'e dokunuyor bu devirde bu kadar vahşet insana yapılıyor ve lutfen duyarsız kalmayalım arkadaslar.
En azindan bir insansever olarak ABD ve türevi urunleri lutfen kullanmamaya çalışalım.
Kullanilan urunun icinde kimyasal oldugunu ben zaten biliyorum benim icin en azindan kimyasalin azalmis olmasi onemli.
Diger kimyasallarla yuzen urunlere gore gayet iyi.Yoksa sizde mi Ersag kullaniyorsunuz?