Organik Bulaşık Makinesi Deterjanı!

evet işte tam da bu yüzden durdum düşündüm.. avon, oriflame, amway. ne kadar güvenilir ki? hepsi birbirinden kötü. neyse galiba en iyisi sirke, karbonat ve köy sabunu şu anda benim için :)) sevgiyle ve sağlıkla işallah...[/QUOTE]

Herkesin herseyi anlabilecegini düşündüğüm icin ayrıntılı açıklamadım ama maalesef anlaşılmamış.
Ben avon,oriflame,Amway....ve bir cok markaninda dogrudan satış tekniğiyle satıldığından bahsettim ve buna da network marketing deniliyor.bu satış yöntemini begensekte begenmesekte adı bu yani.
Yoksa ben o markalarla Ersag'ı kalite yonunden kıyaslamadım zaten kiyaslanamaz.sadece dünyada bu satış sisteminin adı budur dedim ve bunu da neredeyse herkes bilir.
Neticede ürünlerin pazarlanma teknikleri de internet sitelerinin çekici olup olmaması da kaliteyi anlamamızı engellemez.a ya da b firma farketmez ürünleri incelerken guvenilir olup olmadiklarina sertifikalarına ve iceriklerine bakarak karar vermeliyiz yani geçerli olan kriter budur...
sevgiyle...

Peki bu Eco sertifikayi nasil almayi basardi Klar.Alinmasi zor bir sertifika ve sayili urunlerde var.O zaman bana ne yazik ki hicbir urun guvenilir gelmiyor artik.

canım icinde avrupa birliği kurallarına göre kimyasal koymuşlar sanırım ondan.
hemen hemen tüm ürünlerinde alkol sülfat sls vs. vs var
hatta bir leke cıkarıcı üründe sığır ödünden elde edilen bir madde kullanılmış .. sitede yazıyor. Organik Leke Çıkarıcı - Sığır ödünün proteininden oluşan organik madde kullanımıyani demekki bitkisel değil hayvansal ürünler kullanılıyor
helel belgeleri de olmadığı icin bu hayvansal iceriklerin domuzdan elde edilip edilmediğini bilemeyiz ürünler yabancı kaynaklı olduğu icin şüpheli konumda bulunuyor maalesef..

merhaba bayanlar biliyormusubuz bilmiyorum ama forever living diye birşey var. bunun her türlü ürünü var. deterjanı da var sabunu kremi diş macunu vs.. ve hepsi organik sağlık bakanlığı onaylı ve helal sertifikası olduğunuda ekleyeyim deterjanını henüz kullanmadım ama kullanıcam. eğer memnun kalırsam sizlere tavsiye edebilirim su anda sabununu kullamıyorum ve cildim pamuk gibi. deterjanını da kullanıp sizlere bilgi veririm .ben buna üye oldum ve indirimli bi şekilde ürünlerimi alıyorum

peki bu loc da amway ın ürünü mü?bu arada özelden msjım geldımı sana?

peki bu loc da amway ın ürünü mü?bu arada özelden msjım geldımı sana?

Evet maalesef Amway ürünü....
Hayır mesaj gelmedi çünkü senin 100 mesajı doldurman gerek özel mesaj atabilmen icin.konulara yorum yap bol bol 100 e tamamla.sonra mesajini bana atarsın canım.

saadet zinciri benzetmesi gercekten hoş olmuş network marketing deyimine alternatif olmuş.ama biliyoruz ki piyasadaki avon,oriflame amway...... gibi ürünlerde bu şekilde sizin deyiminizle saadet zinciri şeklinde satılıyor.doğrudan satış diye bir kavram var biz ya da siz istemeseniz de....

Herkesin herseyi anlabilecegini düşündüğüm icin ayrıntılı açıklamadım ama maalesef anlaşılmamış.
Ben avon,oriflame,Amway....ve bir cok markaninda dogrudan satış tekniğiyle satıldığından bahsettim ve buna da network marketing deniliyor.bu satış yöntemini begensekte begenmesekte adı bu yani.
Yoksa ben o markalarla Ersag'ı kalite yonunden kıyaslamadım zaten kiyaslanamaz.sadece dünyada bu satış sisteminin adı budur dedim ve bunu da neredeyse herkes bilir.
Neticede ürünlerin pazarlanma teknikleri de internet sitelerinin çekici olup olmaması da kaliteyi anlamamızı engellemez.a ya da b firma farketmez ürünleri incelerken guvenilir olup olmadiklarina sertifikalarına ve iceriklerine bakarak karar vermeliyiz yani geçerli olan kriter budur...
sevgiyle...[/QUOTE]

herkes her şeyi anlıyor, merak etmeyin... adı bu, adı bu diye tutturduğunuz 'network marketing' de biliniyor... saadet zinciri tabiri durumun vehametine çomak sokmak için edilmiş bir laf ve benim deyimim değil, mahkemelerde, ceza evlerinde patlamış bir oluşum. ersağ kalitesinin ne olduğunu ise öğrenmekten an itibarı ile vazgeçtim. iyi satışlar...

Son düzenleme:
sayın porcelaine

cevremizde insanların zaaflarını kullanarak rant elde etmeye calışan onlarca insan varken, böyle düşündüğünüz icin size gercekten hakveriyorum.
bizler bilincli insanlar olarak araştırmalı ve hicbirşeye körü körüne bağlanmamalıyız.önyargılarımız hedefe doğru yürürken sadece ayağımıza takılan taşlardan ibaret olmalı diye düşünüyorum.
umarım hepimiz doğaya; insana , hayvana, bitkiye yaşadığımız hayata saygılı ürünler kullanmayı kendimize ilke ediniriz.

Son düzenleme:
Bu sitede ürün satışı reklamı yasaktır, reklam ve satış yaptığına kanaat getirdiğiniz kişileri lütfen bildirin, mesajların sol alt köşesindeki siyah üçgene tıklayarak şikayet edebilirsiniz...

Bugun arkadasim Frendly bulmus.Cok memnun kalmis.Daha oncede soylemistim benim icin kimyasalliginin azaltilmis olmasi bile yeterli.Bir keerede elimde deterjan yapmayi deneyecegim.Eger onda basarili olursam ne mutlu bana.

cnm bizim orda da yeni bir organik dükkanı açıldı orda sodasan var onu deniycem sen klardan memnun kaldın mı bu arada lucky sana yazdım

cnm bizim orda da yeni bir organik dükkanı açıldı orda sodasan var onu deniycem sen klardan memnun kaldın mı bu arada lucky sana yazdım

Ben Klardandan cok memnunum.Sodasan duydugum markalar arasinda ama hic rastgelmedim.Deneyip paylasirsan sevinirim.

Son düzenleme:
Bugun arkadasim Frendly bulmus.Cok memnun kalmis.Daha oncede soylemistim benim icin kimyasalliginin azaltilmis olmasi bile yeterli.Bir keerede elimde deterjan yapmayi deneyecegim.Eger onda basarili olursam ne mutlu bana.

Arkadaşınız neyi bulup çok memnun kalmış anlayamadım ?

Daha oncede kullandigim bir marka vardi.Joker magazalarinda bulunuyor genelde adi Frendly.Arkadasimda bu urunu bulup hemen kullanmis cok memnun kalmis.

Çok teşekkür ederim ,
Çamaşır deterjanını (meleklerim için)nihayet sipariş verdim ,mağazaya gidip bebe şampuanını da almayı planlıyorum.Umarım bende sizler gibi memnun kalırım friendly ürünlerinden.
Ayrıca hafta sonu da bir aksilik olmazsa kendimiz için urtekram şamp. roll-on ve diş macunu almayı düşünüyorum.Beğeniriz inşallah.
Luckyyy sen urtekram roll-on alacağım demiştin alıp kullandın mı?memnun musun bir de leke bırakıyor mu?
Bu arada rica etsem denemek için aldığınız ürünlerin sonuçlarını paylaşırmısınız arkadaşlar,konuda bahsi geçen veya başka marka ürünler hakkında fikir edinebilmemiz adına.

ben de organik deterjandan şaşmayanlardanım arkadaşlar.. hem çamaşırlar hem de bulaşıklar için Sodasan markada karar kıldım, çok fazla deterjan denedim ama en sonunda bundan memnun kaldım. bulaşıklar hele ki tam bir kabustu, artık makineyi açmaya korkar oluyordum ama dediğim gibi bu deterjandan memnun kaldm.. Ankarada organik pazardan alıyorum, bebekler için olan deterjanından da memnunuz..

arkasaşlar bende ersağı yeni kullanmaya başladım yağ çözücü banyo wc kullanıyorum güzel ürünler beğendim

Almadim nurlum,
Sebamed'in roll-on kullanmaya basladim.Icinde Aluminyum ve paraben yok Ayrica migrosta Nivea'nin Aluminyum icermeyen deodorantini buldum.Simdilik bunlarla idare ediyorum.Arkadasimin doktoru,"eger koltuk altina illa biseyler kullanacaksan aluminyum icermeyenini kullan" demis.Bende oyle yapmaya calisiyorum.

Arkadaslar sırf burda bahsedilmiş diye merak edip joler mağazasına gidip friendly urunlerini inceledim.
Maalesefki benim kullandığım ürünlere alternatif olamaz.
ana etken maddesi bitki değil ve kullanılan kimyasalların oranı yüksek.
Ama yinede bahseden arkadaslara teşekkürler en azından incelemiş oldum.

Ayrica urun hayvanlar üzerinde denenmiyormus evet ama üreticisi ABD.
Kısacası ucu Filistin'e dokunuyor bu devirde bu kadar vahşet insana yapılıyor ve lutfen duyarsız kalmayalım arkadaslar.
En azindan bir insansever olarak ABD ve türevi urunleri lutfen kullanmamaya çalışalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanilan urunun icinde kimyasal oldugunu ben zaten biliyorum benim icin en azindan kimyasalin azalmis olmasi onemli.
Diger kimyasallarla yuzen urunlere gore gayet iyi.Yoksa sizde mi Ersag kullaniyorsunuz?

Kullanilan urunun icinde kimyasal oldugunu ben zaten biliyorum benim icin en azindan kimyasalin azalmis olmasi onemli.
Diger kimyasallarla yuzen urunlere gore gayet iyi.Yoksa sizde mi Ersag kullaniyorsunuz?

Evet haklısınız etrafta sizler gibi bilinçli insanları görmek cok sevindirici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…