- 21 Ağustos 2009
- 1.502
- 15
saadet zinciri benzetmesi gercekten hoş olmuş network marketing deyimine alternatif olmuş.ama biliyoruz ki piyasadaki avon,oriflame amway...... gibi ürünlerde bu şekilde sizin deyiminizle saadet zinciri şeklinde satılıyor.doğrudan satış diye bir kavram var biz ya da siz istemeseniz de....
evet işte tam da bu yüzden durdum düşündüm.. avon, oriflame, amway. ne kadar güvenilir ki? hepsi birbirinden kötü. neyse galiba en iyisi sirke, karbonat ve köy sabunu şu anda benim için :)) sevgiyle ve sağlıkla işallah...[/QUOTE]
Herkesin herseyi anlabilecegini düşündüğüm icin ayrıntılı açıklamadım ama maalesef anlaşılmamış.
Ben avon,oriflame,Amway....ve bir cok markaninda dogrudan satış tekniğiyle satıldığından bahsettim ve buna da network marketing deniliyor.bu satış yöntemini begensekte begenmesekte adı bu yani.
Yoksa ben o markalarla Ersag'ı kalite yonunden kıyaslamadım zaten kiyaslanamaz.sadece dünyada bu satış sisteminin adı budur dedim ve bunu da neredeyse herkes bilir.
Neticede ürünlerin pazarlanma teknikleri de internet sitelerinin çekici olup olmaması da kaliteyi anlamamızı engellemez.a ya da b firma farketmez ürünleri incelerken guvenilir olup olmadiklarina sertifikalarına ve iceriklerine bakarak karar vermeliyiz yani geçerli olan kriter budur...
sevgiyle...