Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klar marka organik bulaşık makinası deterjanı, tuzu, parlatıcısı aldım. Henüz 2. denememi yaptım. Makinamda 35-50 ve 65 derece yıkama seçenekleri var. İlk denememi her zaman kullandığım 35 derece ile yaptım. 35 derecede deterjan durulanmadı, makinanın altında köpükler vardı ve parlatıcı kokusu beni rahatsız etti. ( Parlatıcı ayarım 4'deydi. )
İkinci denememi 50 derece ve parlatıcı ayarı 1 ile yaptım. Sonuç çok güzel.
Bir ara Amway kullanmıştım. Temizlemesinden memnun kalmadım. Kendi adıma tavsiye etmiyorum.
Klar'ın ayrıca organik çamaşır deterjanı, toz çamaşır suyunu, cif'ini, bulaşık deterjanını aldım.
Organik çamaşır deterjanını, toz çamaşır suyu ile beyazlarda kullandım. Bembeyaz ve yumuşatıcı kullanmadığım halde yumuşacık çamaşırlarım oldu. Deterjan renklilerde de kullanılabilir deniliyor, ama renklilerde denemedim.
Klar'ın cif'ine ise bayıldım. Lavabomdaki kireç lekelerini bile çıkardı. Bu arada denemek için eldiven kullanmadan ürünü kullandım, ellerimde en ufak tahriş, kuruluk olmadı.
Klar'ın bulaşık deterjanı ise fazla köpürmüyor. Köpürmesi benim pek umrumda değil açıkcası, kolay durulanması ve temizlemesi daha önemli.
Birde ürünleri çok az kullanmak yetiyor. Mesela normalde çamaşırlar için 200 ml. kullanılan piyasa deterjanı yerine 50 ml. Klar kullanıyorsunuz.
Bulaşık makinası deterjanı ise kire göre ayarlanıyor. Ben iki denememde içinden çıkan ölçekle 15 gr. kullandım. Oldukça az geldi gözüme ama temizliği harika oldu.
Kullandıkça deneyimlerimi buraya yazarım. :)