Ben de bulaşık makinesinde organik deterjan kullanıyorum. Daha önce Sodasan kullandım memnundum. Şimdi de Naturalive borakslı toz bulaşık deterjanı kullanıyorum, memnunum. Daha fazla gidiyor.
Nerelerden temin ediyorsunuz acaba?
Canım internetten alıyorum. Naturlive'i Helal sitesi diye bir var ordan aldım. Sodasan'ı da doğalecza diye bir site var ordan almıştım.
Naturlive sitesini inceledim şimdi..Aklıma yattı..Boraks zaten Erkan Şamcı'nın hep onayladığı bir temizlik maddesi..
Bayramdan sonra bende bu ürünün bulaşık makinesi için olanını kullanmak istiyorum..Üstelik telefon açtım..1 günde elinizde olur dediler..Çok hoşuma gitti.
Klar,Sodasan,sabun ağacı vs... dediğin ürünler tatlım değil mi o pakete girmiş içinde mutlaka kimyasal var
ben de organik bulaşık makinesi deterjanı arıyorum, psikolojim bozuldu artıkCanım internetten alıyorum. Naturlive'i Helal sitesi diye bir var ordan aldım. Sodasan'ı da doğalecza diye bir site var ordan almıştım.
Onun da çeşitleri var. Çeşidine göre zararlı ya da zararsız olabilir. Naturalive'deki Hindistan cevizinden elde ediliyormuş.ben de organik bulaşık makinesi deterjanı arıyorum, psikolojim bozuldu artıkbir çok kişi naturaliveden memnun kaldığını yazınca Naturalive'i inceledim, kendi sitesinde içinde noniyonik aktif madde olduğu yazıyor ve bu maddenin bir çok yerde zararlı olduğundan bahsedilmiş, ne kullacağız biz bu markaların organik olduğuna nasıl inanıp güveneceğiz?
hindistan cevizinden üretilenin zararlı olduğu yazıyor zaten. yanılmıyorsam bu sitedeki paylaşımlarda okumuştum. siz hala aynı deterjanı mı kullanıyorsunuz? memnun musunuz?Onun da çeşitleri var. Çeşidine göre zararlı ya da zararsız olabilir. Naturalive'deki Hindistan cevizinden elde ediliyormuş.