bildiğim kadarıyla yok canım. havale, posta çeki, kredi kartı seçenekleri var diye biliyorum. bir bakayım da öyle net birşey yazayım.
kredi kartına taksitte var mı :))
ben çıkıyorum. iyi geceler. görüşmek üzere..
eğer yinede güvenemiyorsan eşini üye yap ozaman :)
kredi kartına taksit var diye biliyorum ama banka vade farkı alır gibime geliyor
en iyisi kredi kartının hesap kesim tarihlerine denk getirmek .
baktım taksit yok. tek çekim yapılıyor.
hic gülesim yoktu valla.. şaka bir yana cok etkili krem temizlik sonrası yorgun bir günün ardında, cok ayakta kalındığında ayaklara,baş ağrısına migrene sinüzite öksürüge daha bir cok şeye iyi geliyoraaa bu olmadı ama tek çekim olmazki canım:) kayınvalideminde sürekli bacakları ağrır durur eğer çok etkiliyse onada bi krem alırımm belki yıldızlarımız ersağ sayesinde barışır
bak mantıklı buda eşimi üye yapabilirim:) şaka bi yana yarın üye olacağım inşaallah çok merak ettim vade farkı koyuyorsa eğer tek çekim isterim zaten vade bize uymaz :) hesap kesim tarihide ayın 19unda o zamana kadar bekleyemem kanımca:) siparişleriniz kaç günde elinizde oluyor peki
hic gülesim yoktu valla.. şaka bir yana cok etkili krem temizlik sonrası yorgun bir günün ardında, cok ayakta kalındığında ayaklara,baş ağrısına migrene sinüzite öksürüge daha bir cok şeye iyi geliyor
benim sponsorum taksit yapabiliriz demişti ama ben ozaman baya bir yüklü alım yapacaktım ilk üyeliğe yaparlar mı bilmiyorum ama sanmıyorumda.
siparişler 2-3 güne geliyor bir aksilik olmazsa zaten mesaj yazıp bilgilendirirler seni vereceğin cep tel numarasından.
üyeliği bugün yapıp siparişi yarın da verebilirsin.
alacağın şeyleri kararlaştırdın mı?
ayrıca sana mesaj attım aldın mı?
evet aldım mesajını ama maalesef özelden mesaj atamıyorum henüz ama daha çok görüşeceğiz inşaallah bence anladın:) yüz mesaja ulaşayım ilk iş adımı söyleyeceğim nickimden birden hoşlanmadım:) ha bide bebek ürünleri bulaşık deterjanı ve tüy azaltıcı losyonda karar kıldım sanırım tabi ilk aydanda eşimin bütçesini pek zorlamam sanırım zamanla olur inşaallah hele bi ilk siparişi vreyimde memnun kaldıkça arkasuı gelir inşaallah
tamam anladım ama giriş yaparken olurki bi sıkıntı yaşarsan eğer nette bana mutlaka mail at sorunu cözeriz ok.
inşaallah canım herşey gönlünce olsun miniğini öp benim icin.
iyi geceler...
ersağın organik renk açıcı dediği ürün nedir ? saçlar felan için mi
bende sana birşey sormak istiyorum izninle.
burada konuşulunca dikkatimi cekti bu Klar marka.senden rica etsem herhangi bir ürününün iceriğini buraya yazabilir misin?icerik analizi yapmak istiyorum ama elimde klar yok nereden bulabileceğimi de bilmiyorum--internetten icindekiler kısmına ulaşamıyorum-- eğer ürünlere rastlarsam kendimde bakabilirim zaten ama hazır sende var bana bir iyilik yapar mısın?
piyasada Amway diye bir marka var biliyorsun ona da bitkisel ve organik diyor satıcıları.onu da merak ediyordum, bir arkadaşımda rastladım ürünlere, iceriklerini inceledim ve herhangi bir bitkiyle karşılaşmadım ayrıca cok yüksek dozda kimyasal iceriyor ve bunun organik oluşu neresidir bunu da anlayamadım.
Klar organik derken neyi kastediyorlar bu cok önemli ,kullandıkları etken madde bitkisel mi kimyasal mı? hayvansal icerik kullanıyorlar mı? sağlık bakanlığından onaylı sertifikaları var mı?gibi gibi.....
inşallah demek istediklerimi doğru ifade edebilmişimdir.
iyi akşamlar...
sevgili arkadaşlar. ersağ'ın sitesini şimdi inceledim. saadet zinciri gibi. bu zincirin işleyişi anlatılıyor bolca. ürünlerle ilgili yeterli bilgi yok, üç beş satır reklam ağzı o kadar. içeriklerin yazılmamış olması düşündürücü! ürünleri bilmem ama site oldukça itici...
Klar'in sayfasinda dikkatimi ceken su oldu:
"Urun yelpazemizdeki butun icerik maddeleri tamamen beyan edilmektedir.Dolayisiyla,alerjik bunyeli kisilere veya hassas ciltlere en iyi bilgiyi sagladigimizi garanti edebiliriz.
Sadece biyolojik olarak oldukca iyi rafine edilen,cevre dostu hammadeler kullanmaktayiz.Urunlerimiz,optik agarticilar,fosfat,klor,astar ve renk verici icermemektedir.
Sadece gen teknolojisinden muaf enzim olarak,Proteaz(Protease) kullanmaktayiz.Proteaz,gen teknolojisiz mikroorganizmadan uretilecek tek enzimdir.Ayrica sadece dogal kozmetik recetelerinde izin verilen dogal koruyuculari kullanmaktayiz.(BDIH)
Urunlerimiz petrokimya maddelerinden muaftir.
ALINTI.
Arkadaslar burda benim icin onemli olan petrokimya ve fosfatin bulunmamasi.Sonycta yedigimiz,ictigimiz kaplar herseyden daha onemli.Normal bir bulasik deterjanindan misliyle iyidir diye dusunuyoru.Eminimm Ersag da cok iyidir.Hic kuskum yok.
merhaba siteyi inceledim ilk incelediğim sayfa organik el yıkama sıvı sabunu idi ama gördügüm yazı beni şaşırttı acıkcası.sls bulunmayan tek sıvı sabun diyor ama icinde Disodium Laureth Sulfosuccinate var bari yok demesin varsa da var yanii başka türlü acıklasınlar ürünü.sanki anlayamıycaz anında güvenim sarsıldı. bu arada sls icermeyen tek sıvı sabun diye acıklama yapmış ama iceriyor...ayrıca ürünlerinde cok fazla alkol iceriği gördüm ben.
bulaşıkmatiğini inceledim şimdide birtane bitkiye rastlamadım maalesef ...
tahmin ettiğim gibi daha az kimyasal kullanarak üretiyor ürünlerini ama Klar bitkisel kesinlikle değil....
dayanamadım birde camasır deterjanına bakayım dedim icerik berbat arkadaşlar Allahtan latince icerik okuyabiliyorum.temizliğin gücünü alkolden ve bir sürü kimyasaldan alıyor ben hindistan cevizi özü de göremedim maalesef.ayrıca şu yazı dikkatimi cekti Gözlere ve mukozaya temas ettirmeyiniz. Çocuklardan uzak tutunuz.
organik ve bitkisel bir üründe bu uyarı anlamsızdır.. zaten ürünler bitkisel olmayınca da bu uyarı avrupa birliği şartlarına göre mecburidir.
bitkisel diye bahsettiğim diğer marka yutulsa dahi zarar vermeyecek kadar da masumdur cünkü özü bitkidir.
verdiğiniz tonla paraya yazık gercekten...