- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
mesaj panelindeki ayarlara dair hiçbir şey göremediğimden resimlerimi de ekleyemiyorum
smiley bile yok.
eklenti? :) aşağıda eklenti var cnm holo holo holo bende merak ettim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj panelindeki ayarlara dair hiçbir şey göremediğimden resimlerimi de ekleyemiyorum
smiley bile yok.
bugün tırnalarımda pastel 69'un üstüne sürülmüş flormar 38 vardı.
mor zemin içinde rengarenk simler barındırıyor oje, maalesef güneşte fotoğraf çekmeyi unuttum. ancak rengi en kısa sürede tek başına denemek niyetindeyim.
Bu renk süper görünüyor hemen almam lazım. Mor renge kafayı takmış vaziyetteyim.
Simli ojeler de çok ilgimi çekmeye başladı artık. :))
Gerçi farklı oje üstüne sürmüşsün ama tek başına da eminim ki çok hoş görünecektir.
Ojelerin cok güzel. Bende sürdügüm her ojeyi matlastirarak sürüyorum.
bu deseni bi turlu hangi renkle yapabilirim karar veremedim
son birkaç gün çok yoğun geçti ve üstte gördüğünüz gri ojemle 3 gün geçirmek zorunda kaldım.
ancak geri döndümmmmm:)
her zaman yaz rengi diye adlandırılan ve yaz aylarının popüler ojesi pastel 68 bana göre bir sonbahar-kış ojesiydi ve o sebeple sürmeyi hep erteledim.
mat oje üstüne desen çalışmalarını çok sevdiğimden yine öyle bir çalışma yaptım.
pastel 68,üstüne sevilla matlaştırıcı ve verita 30 siyah ojemle m78 diski yardımızya yaptığım çalışmam:
bu deseni bi turlu hangi renkle yapabilirim karar veremedim
dün sürdüğüm flormarın meşhur bebek mavisi:
bu da pastel 123 ile konad baskı yapılmış hali, tırnaklarım ufak olduğundan desenler azıcık yarım:78:
Sanırım benim desen yapamamam baskı aletimle ilgili çünkü sizin yaptığınız ojelerin çoğu bende de var ama olmuyor olmuyor :84::84::84:
born pretty den almıştım
Az önce bir kaç yerde daha born pretty nin damgasının iyi olmadığını okudum
tırnağına hergün bepanthen krem sürmeyi denesen? soyulmalara iyi geliyor..:44:
bi ara denedim ama düzenli sürememiştim bi de yıllarrrr önceydi.
evi bi araştırayım varsa hemen başlarım olmazsa yarın alıp süreyim.
teşekkür ederimmmmmm