• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

yaşasın resim ayarları gelmiş:16:
hemen dün sürdüğüm sevgili ojem pastel 84ün matlaştırıcılı formunu koyayım buraya.
ama maalesef uyuyakalınca orta tırnağım hasar görmüş:

2841.jpg

2844.jpg

you_know açıkçası pek istediğim renklerde değiller ama akşam gelince deneyeceğim mutkala bakalım siz neler düşüneceksiniz.

bugün tırnalarımda pastel 69'un üstüne sürülmüş flormar 38 vardı.
mor zemin içinde rengarenk simler barındırıyor oje, maalesef güneşte fotoğraf çekmeyi unuttum. ancak rengi en kısa sürede tek başına denemek niyetindeyim.

8946.jpg

8964.jpg

Bu renk süper görünüyor hemen almam lazım. Mor renge kafayı takmış vaziyetteyim.
Simli ojeler de çok ilgimi çekmeye başladı artık. :))
Gerçi farklı oje üstüne sürmüşsün ama tek başına da eminim ki çok hoş görünecektir. :31:

Ojelerin cok güzel. Bende sürdügüm her ojeyi matlastirarak sürüyorum. :34:

Son düzenleme:
Bu renk süper görünüyor hemen almam lazım. Mor renge kafayı takmış vaziyetteyim.
Simli ojeler de çok ilgimi çekmeye başladı artık. :))
Gerçi farklı oje üstüne sürmüşsün ama tek başına da eminim ki çok hoş görünecektir. :31:

kesinlikle tek hali de çok güzel ama bende biraz koyu renk sevgisi var daha tok görünsün istedim.
hemen dikkat çeken parıl parıl bir ojecik.:69:

son birkaç gün çok yoğun geçti ve üstte gördüğünüz gri ojemle 3 gün geçirmek zorunda kaldım.
ancak geri döndümmmmm:)
her zaman yaz rengi diye adlandırılan ve yaz aylarının popüler ojesi pastel 68 bana göre bir sonbahar-kış ojesiydi ve o sebeple sürmeyi hep erteledim.
mat oje üstüne desen çalışmalarını çok sevdiğimden yine öyle bir çalışma yaptım.
pastel 68,üstüne sevilla matlaştırıcı ve verita 30 siyah ojemle m78 diski yardımızya yaptığım çalışmam:

3897.jpg

3903.jpg

3904.jpg

3909.jpg

3912.jpg

bu deseni bi turlu hangi renkle yapabilirim karar veremedim :30:

ben de ilk günden beri bu deseni yapmak istiyordum ama aynen elim gidip gidip geliyordu.:44::44:
açık yeşil üstüne koyu tonlarda yeşille de denemek istiyorum bu biraz kalbimin sesini dinleyerek oldu:31::31:

son birkaç gün çok yoğun geçti ve üstte gördüğünüz gri ojemle 3 gün geçirmek zorunda kaldım.
ancak geri döndümmmmm:)
her zaman yaz rengi diye adlandırılan ve yaz aylarının popüler ojesi pastel 68 bana göre bir sonbahar-kış ojesiydi ve o sebeple sürmeyi hep erteledim.
mat oje üstüne desen çalışmalarını çok sevdiğimden yine öyle bir çalışma yaptım.
pastel 68,üstüne sevilla matlaştırıcı ve verita 30 siyah ojemle m78 diski yardımızya yaptığım çalışmam:

3897.jpg

3903.jpg

3904.jpg

3909.jpg

3912.jpg

bu deseni bi turlu hangi renkle yapabilirim karar veremedim :30:

bende niçün niçünn yok bu desennnnnnnnnn:52::52::52::52: bayıldımmm:nazar::nazar:

bugünkü ojecikim gabrini pasific 69 üstüne goldenrose paris 70...
gabrini pasificleri seviyorum,hem sürümü kolay hem de çabucacık kuruyor.

317.jpg

31p.jpg

32c.jpg

32q.jpg

dün sürdüğüm flormarın meşhur bebek mavisi:

7987.jpg

8002.jpg

8022.jpg

bu da pastel 123 ile konad baskı yapılmış hali, tırnaklarım ufak olduğundan desenler azıcık yarım:78:

8096.jpg

8107.jpg

8114.jpg

Sanırım benim desen yapamamam baskı aletimle ilgili çünkü sizin yaptığınız ojelerin çoğu bende de var ama olmuyor olmuyor :84::84::84:

Sanırım benim desen yapamamam baskı aletimle ilgili çünkü sizin yaptığınız ojelerin çoğu bende de var ama olmuyor olmuyor :84::84::84:

hangisini kullanıyorsun ki?
bende yakaladın yakaladından aldığımdan başka yok.
ilk resimlerime bakarsan aslında zamanla öğrenmeye başladım da denebilir,el lalışkanlığı ona göre oluyor.

born pretty den almıştım:50:
Az önce bir kaç yerde daha born pretty nin damgasının iyi olmadığını okudum:5:

born pretty den almıştım:50:
Az önce bir kaç yerde daha born pretty nin damgasının iyi olmadığını okudum:5:

açıkçası öyle çok da araştırarak almamıştım,hatta silgili kalem gibi sıyıraçı da diğer uçta olduğundan kullanılmıyor ama bazı desenler hariç yapıyorum, her zaman güzel olmuyor o ayrı:1::1:

bu arada sağ elimin işaret tırnağı komple soyuldu yine:14::14::14:
ancak yine de kesmeyeceğim, ilaç da 5 hafta oldu ama bariz bir fark yok.

bi ara denedim ama düzenli sürememiştim bi de yıllarrrr önceydi.
evi bi araştırayım varsa hemen başlarım olmazsa yarın alıp süreyim.
teşekkür ederimmmmmm:16::16::16::16:

Bir şey değil:16:
Benimde vardı bir ara soyulmalar 1 2 hafta boyunca düzenli yaptım oje sürmedim pek fazla o aralar:31:
Gerçi benim senin kadar fazla değildi ama işe yaramıştı:26: Umarım seninde derdine çare olur:31:

Son düzenleme:
Back