• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

goldenrose matte serisinden 04 almıştım denemelik ve sevdim.
üstüne de goldenrose 86 ve 136 ile sünger baskı yaptım.
resim için çok vaktim yoktu,kenarlarda fazlalıklar için sorry:69:
ve tırnaklarımı minicik kestiğim için pek güzel değiller.
idare edin artık:)

$100_1567.jpg

$100_1570.jpg

sonunda fotolarını görebiliyorum :) hepsi harikalar canım. şu tırnak soyulması derdin için denedin mi bilmiyorum ama limon-cila karışımını mutlaka dene derim. her derde deva düzenli kullanınca.

bakıyorum da aile kalabalıkmış :66:

evet öyleyizdir, hatta bu resimden sonra 2 eleman daha eklendi.

sonunda fotolarını görebiliyorum :) hepsi harikalar canım. şu tırnak soyulması derdin için denedin mi bilmiyorum ama limon-cila karışımını mutlaka dene derim. her derde deva düzenli kullanınca.

valla canım onu da kullandım hala da kullanıyorum.
5 gündür de oje sürmek yok, bol bol dax sulphur ve menekşe yağı-limon suyu karışımı.
ağızdan aldığım hapımı zaten kullanıyorum.
bakalım başarılı olacak mıyım???

menekşe yağı limon suyu iyi geliyordur ama ne kadar tutuyorsun ki tırnaklarında? hani daha uzun süre tırnaklarında kalması açısından cilaya karıştırıp her oje altına sürmek hem daha kolay hem de saatlerce tırnağında kalıyor. 2 haftada falan ciddi farketti bende ve tırnaklarım hayatımda hiç uzamadığı kadar uzadı hatta bilgisayarım ve internetime kavuştuğum için ben de bol bol foto yükleyeceğim diye seviniyordum ki 2 gün önce ani bi darbe sonucu tırnağım çat diye kırıldı. bak normalde soyulup yırtılan tırnak çat diye kırıldı diyorum dikkatini çekerim anla yani nası sertleşti =)

menekşe yağı limon suyu iyi geliyordur ama ne kadar tutuyorsun ki tırnaklarında? hani daha uzun süre tırnaklarında kalması açısından cilaya karıştırıp her oje altına sürmek hem daha kolay hem de saatlerce tırnağında kalıyor. 2 haftada falan ciddi farketti bende ve tırnaklarım hayatımda hiç uzamadığı kadar uzadı hatta bilgisayarım ve internetime kavuştuğum için ben de bol bol foto yükleyeceğim diye seviniyordum ki 2 gün önce ani bi darbe sonucu tırnağım çat diye kırıldı. bak normalde soyulup yırtılan tırnak çat diye kırıldı diyorum dikkatini çekerim anla yani nası sertleşti =)

çikilopcum dediğin şeyi ben aylardır zaten yapıyorum işe yaramış olsa fark etmem mi?
zaten dıştan yapılanların işe yaramayacağını biliyorum,çünkü yapısal bir bozukluk ama hazır tırnakları kesmişken yapayım dedim menekşeyi.
gece yatmadan 5-10 dk masaj yapıorum işte.

çikilopcum dediğin şeyi ben aylardır zaten yapıyorum işe yaramış olsa fark etmem mi?
zaten dıştan yapılanların işe yaramayacağını biliyorum,çünkü yapısal bir bozukluk ama hazır tırnakları kesmişken yapayım dedim menekşeyi.
gece yatmadan 5-10 dk masaj yapıorum işte.

bu şekilde de denediğini bilmiyodum canim faydasını görünce önereyim dedim :26:

1 haftadır tırnaklarım nadasta idi.

bugün de bir dönüş yaptım ama fazla yormadan.

okulda fazla dikkat çekici desenler vs. yapamadığımdan aynı tonlarda yapılan sünger baskı imdadıma koştu.

7103.jpg

tabanda gördüğünüz renk pastel 86 numaralı soft bir renk ve kendisine tek başınayken de ayrı bayıldım.
sünger baskıda kullandığım oje de pastel limited 310:

7123.jpg

bugün kendş yapımım olan zeminde su yeşili franken üzerine pastel 68 numara ile yapılmış zebra deseni ile karşınızdayım:21::21::21::21:

sabahın erken saati yapıldığı için özensiz oldu açıkçası:

2262.jpg

2266.jpg

hepizine iyi günelerrrrrrrrrrr:16::16::16:

bugün kendş yapımım olan zeminde su yeşili franken üzerine pastel 68 numara ile yapılmış zebra deseni ile karşınızdayım:21::21::21::21:

sabahın erken saati yapıldığı için özensiz oldu açıkçası:

2262.jpg

2266.jpg

hepizine iyi günelerrrrrrrrrrr:16::16::16:

sabahın erken saatinde belki de kahvaltı bile etmeden oje aşkın tuttu. bence tatlı olmş:64:

sabahın erken saatinde belki de kahvaltı bile etmeden oje aşkın tuttu. bence tatlı olmş:64:

valla alelacele yaptım zaten,bi de su yeşili ojem yok diye kendim yaptım ya dün, bugün ojecileri gezerken buldum flormar 424. onu da aldım, benimkinin az koyusuymuş.

diyorum bulamadım diye krizlere girdiğimi hissedip yollamışlar benim ojeyi:) bu arada 431 de aldım o da çok güzellll herhalde bu kış bol bol sürerim.

sür sür:64: benim sayemde ablamda ojeye merak saldı evlenmesine baya az var ona da kalpli bi kutuda bisürü oje alıcam evinde dursuun:61:

sür sür:64: benim sayemde ablamda ojeye merak saldı evlenmesine baya az var ona da kalpli bi kutuda bisürü oje alıcam evinde dursuun:61:

beni de kçükler örnek alır hep.
bi de sürmediğim ojelerimi kuzenlerime dğıtıyorum. yani nasıl diyeyim 2-3 tane değil de 25-30 tane falan olunca çocuklar sevinçten çıldırıyorlar:52::52::52::52:

güzeldir oje aşkı yaaa:69::69::69:

Back