• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

bugün tırnalarımda pastel 69'un üstüne sürülmüş flormar 38 vardı.
mor zemin içinde rengarenk simler barındırıyor oje, maalesef güneşte fotoğraf çekmeyi unuttum. ancak rengi en kısa sürede tek başına denemek niyetindeyim.

8946.jpg

8964.jpg

bugün çok sevdiğim flormar 431'i sürdüm,aslında niyetim sade kullanmaktı ama elim birden aslında çok sevmediğim halde pastelinkini merak ettiğimden aldığım gümüş simli 706 numaralı çatlayan ojeye gitti.

işte böyle sevdiğim görüntüler ortaya çıktı:

6215.jpg

6309.jpg

ben bi de güneşte göstereyim istedim bugünkü ojeciklerimi:

12095.jpg

12113.jpg

gerçi bugünlerde pek yazdıklarımı okuyan yok ama olsun:14:

Tırnakların daha bakımlı ve şekilli olursa daha güzel duracaktır ojelerin. Birde biraz daha özenli sürmelisin. Genelde tırnakların şekli önemsenmeden oje sürülür ama bu kirli yüze makyaj yapmak gibi birşey.

Tırnakların daha bakımlı ve şekilli olursa daha güzel duracaktır ojelerin. Birde biraz daha özenli sürmelisin. Genelde tırnakların şekli önemsenmeden oje sürülür ama bu kirli yüze makyaj yapmak gibi birşey.

tırnaklarımla ilgili problemimi zaten ilk sayfada yazdım tabii okuduysanız ve ayrıca zaten yapısal olarak problemleri olan tırnaklarıma şekil vermem pek mümkün değil.

yani dedikleriniz tavsiye vermek olmuyor, uzamayan tırnağa şekil vermek pek mümkün değildir keza.

yine de yorumunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet ilk sayfayı okumamıştım umarım probleminizden kurtulur trnaklarınızın sağlığına kavuşursunuz. En azından biraz daha özenli sürmeye gayret etmelisiniz bence.

Evet ilk sayfayı okumamıştım umarım probleminizden kurtulur trnaklarınızın sağlığına kavuşursunuz. En azından biraz daha özenli sürmeye gayret etmelisiniz bence.

zamanla daha iyiye gitmeye çalışıyorum, çünkü küçük tırnak yüzeyleri oje sürmek açısından çok daha zor.
arkadaşlarımın uzun ve geniş tırnak yüzeylerine kusursuz sürebilirken kendi tırnaklarım ufak olduğundan sıkıntı oluyor işte böyle:59:

şu pastelin catlayanlarını merak etmiyor deilim ama çatlamasın istiyorum çok guzel parlak duruyorlar acaba alsam denesemmi tırnak yuzeyine direk sürerek zaten altına bişi sürmezsen çatlamıyorlar

şu pastelin catlayanlarını merak etmiyor deilim ama çatlamasın istiyorum çok guzel parlak duruyorlar acaba alsam denesemmi tırnak yuzeyine direk sürerek zaten altına bişi sürmezsen çatlamıyorlar

çatlamış halini bile sevdim ben ozellikle bi çatlayan ojesinin rengi öyle güzel ki neden o renk normal a-oje üretmemişler anlayamıyorum, fıstık yeşili de aynı şekilde.

ben tek denemeyi düşünüyorum zaten.

Ben çok sevdim ki bu topiği:16:

Orkidemm çok güzel şekiller yapmışsın. Bende de tırnak problemi var, çok ince oldukları için çabuk kırılan bir yapıya sahipler:31::5:

Gelişimin de harika bu arada bebeğimm:) Devamm;)

Ben çok sevdim ki bu topiği:16:

Orkidemm çok güzel şekiller yapmışsın. Bende de tırnak problemi var, çok ince oldukları için çabuk kırılan bir yapıya sahipler:31::5:

Gelişimin de harika bu arada bebeğimm:) Devamm;)

teşekkür ederimm kuzumm iyi ki geldin topicim şenlendi:46::46::46:
şimdilerde bi ilaç kullanıyorum 1 ay kadar oldu ama tırnakalrımı kestiğimden yeni yeni etkisini gözlemlemeye başladım.
bana deva olursa paylaşacağım burdan da.

Son düzenleme:
dün sürdüğüm flormarın meşhur bebek mavisi:

7987.jpg

8002.jpg

8022.jpg

bu da pastel 123 ile konad baskı yapılmış hali, tırnaklarım ufak olduğundan desenler azıcık yarım:78:

8096.jpg

8107.jpg

8114.jpg

ayyyy cok guzel olmusss

çokk teşekkür ederim senin beğenmen beni ayrı mutlu etti:16:

bu arada cathirine arley holo buldum 2 tane aldım onları, gerçekten dediğin gibi değişik oluyormuş ancak ne yazık ki renkleri pek de sevdiğim renkler değil, ama olsun ben de artık holo oje nasıl olur biliyorum

mesaj panelindeki ayarlara dair hiçbir şey göremediğimden resimlerimi de ekleyemiyorum:(

smiley bile yok.

çokk teşekkür ederim senin beğenmen beni ayrı mutlu etti:16:

bu arada cathirine arley holo buldum 2 tane aldım onları, gerçekten dediğin gibi değişik oluyormuş ancak ne yazık ki renkleri pek de sevdiğim renkler değil, ama olsun ben de artık holo oje nasıl olur biliyorum

foto isterimmmmmmmmm ( bu yazıyı kalın ve mor dusunun :D )

Back