Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırnakların daha bakımlı ve şekilli olursa daha güzel duracaktır ojelerin. Birde biraz daha özenli sürmelisin. Genelde tırnakların şekli önemsenmeden oje sürülür ama bu kirli yüze makyaj yapmak gibi birşey.
Evet ilk sayfayı okumamıştım umarım probleminizden kurtulur trnaklarınızın sağlığına kavuşursunuz. En azından biraz daha özenli sürmeye gayret etmelisiniz bence.
şu pastelin catlayanlarını merak etmiyor deilim ama çatlamasın istiyorum çok guzel parlak duruyorlar acaba alsam denesemmi tırnak yuzeyine direk sürerek zaten altına bişi sürmezsen çatlamıyorlar
Ben çok sevdim ki bu topiği
Orkidemm çok güzel şekiller yapmışsın. Bende de tırnak problemi var, çok ince oldukları için çabuk kırılan bir yapıya sahipler
Gelişimin de harika bu arada bebeğimm:) Devamm
ayyyy cok guzel olmusss
Çok güzel bunlar ya :) Ellerinize hayran kaldım ^^
çok teşekkür ederim ilk defa biri ellerimi beğendi
ellerin bence de çk tatlı nie öle diosunkii ille uzun olması gerekmez güzellik için görsellik önemli bence de güzel olmş
çokk teşekkür ederim senin beğenmen beni ayrı mutlu etti
bu arada cathirine arley holo buldum 2 tane aldım onları, gerçekten dediğin gibi değişik oluyormuş ancak ne yazık ki renkleri pek de sevdiğim renkler değil, ama olsun ben de artık holo oje nasıl olur biliyorum