orchidean sünger baskısını nasıl yaptıın??? özel bi tekniği bişeyi var mııı???
şöyle videosunu ekleyeyim:
[video=youtube;b3ibJMow27A]http://www.youtube.com/watch?v=b3ibJMow27A&feature=relmfu[/video]
top-base coat, matte coatlar ve bakım ojelerim hariç 119 sayısına ulaştık.
işte aile fotoğraflarımız:
Eki Görüntüle 266028
Eki Görüntüle 266029
bakıyorum da aile kalabalıkmış
sonunda fotolarını görebiliyorum :) hepsi harikalar canım. şu tırnak soyulması derdin için denedin mi bilmiyorum ama limon-cila karışımını mutlaka dene derim. her derde deva düzenli kullanınca.
menekşe yağı limon suyu iyi geliyordur ama ne kadar tutuyorsun ki tırnaklarında? hani daha uzun süre tırnaklarında kalması açısından cilaya karıştırıp her oje altına sürmek hem daha kolay hem de saatlerce tırnağında kalıyor. 2 haftada falan ciddi farketti bende ve tırnaklarım hayatımda hiç uzamadığı kadar uzadı hatta bilgisayarım ve internetime kavuştuğum için ben de bol bol foto yükleyeceğim diye seviniyordum ki 2 gün önce ani bi darbe sonucu tırnağım çat diye kırıldı. bak normalde soyulup yırtılan tırnak çat diye kırıldı diyorum dikkatini çekerim anla yani nası sertleşti =)
çikilopcum dediğin şeyi ben aylardır zaten yapıyorum işe yaramış olsa fark etmem mi?
zaten dıştan yapılanların işe yaramayacağını biliyorum,çünkü yapısal bir bozukluk ama hazır tırnakları kesmişken yapayım dedim menekşeyi.
gece yatmadan 5-10 dk masaj yapıorum işte.
bugün kendş yapımım olan zeminde su yeşili franken üzerine pastel 68 numara ile yapılmış zebra deseni ile karşınızdayım
sabahın erken saati yapıldığı için özensiz oldu açıkçası:
hepizine iyi günelerrrrrrrrrrr
sabahın erken saatinde belki de kahvaltı bile etmeden oje aşkın tuttu. bence tatlı olmş
sür sürbenim sayemde ablamda ojeye merak saldı evlenmesine baya az var ona da kalpli bi kutuda bisürü oje alıcam evinde dursuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?