Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

ben varım :92: ama son eklediklerini göremedim canım ya link mi verdin acaba?
sünger baskı çok güzel olmuş bu arada bi ben beceremiyorum şu süngeri :)

ben varım :92: ama son eklediklerini göremedim canım ya link mi verdin acaba?
sünger baskı çok güzel olmuş bu arada bi ben beceremiyorum şu süngeri :)

son eklediklerimi büyük ekledim tek tek yıklamak zorunda kalmayın diye. hiç mi gözükmüyor sande?
çünkü az önce açtım bi önceki sayfayı görebiliyorum. olmazsa yine eklerim,çok severek yapmıştım çünkü onu.

tırnak uzunluğun tam benim idealim lütfen o çok uzun olanlardan yapma..gayet iyi

valla benimki mecburi boy, daha fazlası olmuyor, uzamıyor yani.
birazcık daha uzun isterdim ama çok daha uzununu değil,çünkü el yapım küçük zaten fazlası yakışmaz.

ne zamandır böyle bir renk istiyordum da bulamıyordum. o sebeple kendim yaptım,bence güzel de oldu.

cnm foto yükleme sitesinden yüklemişsin ondan göremiyorum ben. şirket bilgisayarı engelliyor şimdi :)
evden girdiğimde görürüm artık uğraşma sen boşuna.

baskıların çok güzel,ben sağ elime yapmakta zorlanıyorum,nasıl yapıyorsun anlatırmısın :84:

cnm foto yükleme sitesinden yüklemişsin ondan göremiyorum ben. şirket bilgisayarı engelliyor şimdi :)
evden girdiğimde görürüm artık uğraşma sen boşuna.

anladım demek ki ondan öyle oldu. eve gidince ama yorum beklerim.

baskıların çok güzel,ben sağ elime yapmakta zorlanıyorum,nasıl yapıyorsun anlatırmısın :84:

vallla ben de ilk defa sağ elime güzel yaptım,o sebeple önceki sayfada hep sağ el resmim var.

hep sağdan sola falan yapardım ama bu sefer tırnak ucundan köküne doğru damgaladım deseni ve bunu daha rahat yaptığımı farkettim.

hatta yerde oturup tek dizimi kırıp oturmuştum, o kırdığım dizimin üstüne elimi yerleştirip tırnak ucundan köküne doğru damgaladım. istersen sen de dene bi.

çok teşekkür ederim yararlı olur umarım

yaa çok hoş olmuşşş hele ki en son foto süperdi nasıl yaptın bunları yaa özel fırçaları varmış onlarla mı çizdin ve o kadar küçük şekilleri nasıl o kadar düzgün çizdinn

ahh tamam anladım sayfaların hepsini okuyunca ve netten de baktım neyin ne olduğuna :) sanırım fazlaca cahillik varmış bende bu konuda . özel boya diyorlar ama şart değil sanırım değil mi? bir de bunları sadece netten mi sipariş edebiliyoruz kozmetik satan yerlerde yok mudur ki

4. sayfada açıklama yapmıştım.
bu diskleri kullanarak yapıyorum.
özel bir boya değil de kendi ojeleri var ancak o özel ojeler dışında bazı diğer ojeler de kullanılabiliyor.
maalesef kozmetikçiler satmıyor, yakaladınyakaladın.com'u takip edersen bazen ordan da satabiliyorlar ilk ordan aldım zaten.
onun dışında amazon ve diğer dicklerimi aldığım Born Pretty Store var yurtdışıdan alınabilecek.

emeğine sağlık canım

Eklentiler

• $DSC01383.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
yakaladınyakaladına girdim ve aldım nasıl bir ruh haline girdiysem aldım valla aslında hiç ilgim yoktu bu şeylere bir anda ne oldu anlamadım sanırım siz hanımların yazılarıyla gaza geldim hala inanamıyorum siparişi verdiğime

hayırlı olsun:)
oje güzeldir güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…