holografikmi
ama o surduklerin metalik hololarıda görmek istiyorummmmm bir arkadasta agrı dan almıstı böyle deişik ojeler bu booty holo lar fln burda satılmıyor diye arabistana gönderiliyormus
cok bilinmeyen markaların ojeleri daha guzel ya renkleri fln mesela booty ın mukemmel holografik ojeleri var ama flormarın pastelin yok
holografikleri ekleyebilirmiisn sende varsa eger guzelse senden isteyebilirim
bunu diyorsan bu holografik deil cnm yani metalik ve ışıltı karışımı ondan konada cok uygun metalik yani holografik rengarenk oluyor ya baktım ama hiç holo yok o ojeler arasında sen öylemi dusundun yoksa yazıyormu ustunde sanırım yanlıs fln yazılmıs
golden lady muhtesemdiğerleride metalik kesin karar verdim şimdi harika konad olur siyah ustune bak beni yanlıs anlamazsan şöyle anlatayım
holografik oje simli değilde düz durur ama krem de değil hafif metalik gibi güneşte rengarenk olur yani bak şişede böyle simli değilde böyle karıncalı gibi
buda tırnaktaki hali bak oje pembe ama burda nasıl rengarenk duruyor
bak buda metalik oje tek katta rengini verir genelde tırnakta oje değilde folyo kaplanmıs gibi durur
canım yanardöner değilde rengarenk olmalı yani zemin bir renk ama oje rengarenk görulmeli sanırım buda holografik deil bende de var bundan metalik oje budaholografik ojeyi sürünce tırnakta pürüzsüz normal oje gibi durur ama metalik olan böyle parcalı durur
yok ben bulucam bu holografik ojenin nasıl bişi olduğunu yaaa
Eki Görüntüle 261744
resimde solda gördüğümüz oje baskı disci bir tane.
sağ tarafta da damga ve sıyıraç resmi var.
baskı için uygun oje kullanmamız şart,yoksa deseni damgalayamayız.
bunun için hiç orjinak konad ojem yok ama verita,she markalarının çoğu ojesi ile simli nail artlar uygun.
neyse deseni örtecek kadar ojeyi sürüyoruz diskimize,sonra fazlasını sıyıraçla alıyoruz(eski bir kredi kart da kullanılabilir)
sonra zaman kaybetmeden deseni damgaya alıp hemen tırnağa geçiriyoruz.
bu kadar anlatıyorum ama bend e baskı konusundaçok hata yapıyorum hala.
yarım damgalama gibi.
Cevabin icin tesekkurler canim. Bende bugun biraz arastirip bu diskleri gormustum ama bunun icin ozel oje kullanilmasi gerektigini bilmiyordum.bu diskleri ve damgayi internettenmi satin aliyorsunuz acaba, yoksa kozmetikcilerdede bulmak mumkunmu? Daha once hic gormedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?