Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

teşekkürler canım, tam boyamalık diyosun.. evet aslında desen yapmak için müsait tırnaklarım ama pek uğraşabildiğim söylenemez..:44:

ama bi başlasan duramazsın onu söyleyeyim.

hayırlı olsun topiğin.. bu aralar ben de ellerimle fazla uğraşıyorum..bayıldım topiğine

teşekkür ederim
önümüzdeki haftaya kadar tırnaklarım dinleme sürecinde, pul pul dökülünce kesmek durumunda kaldım.
dax sulphur kullanıyorum 2 gündür çabuk uzasın diye.

canım bişey sorucam, aynı benim de tırnaklarım tabaka tabaka soyuluyor üstten, o nedenle çok uzatamıyorum. çok da seviyorum oje sürmeyi ama bu nedenle bazen süremiyorum. dax sulphur nasıl krem gibi mi vazelin gibi mi? hemen emiliyor mu? eğer iyiyse ondan alayım ben de...kalyon falan sürüyorum yok olmuyor yine tabaka tabaka gidiyor inceliyor tırnağım

dax sadece hızlı uzamasına ve bakım yapmasına yarayan bir krem.
formülü de evet vazeline benziyor.
ancak ilk kullanışım,yine de garanti veremem.
ben 3 haftadır bi ilaç kullanıyorum,o da 6 hafta sonra ortaya çıkarmış etkileri prospektüste öyle diyor.
aslında saç dökülmesinde kullanılan bir ilaç.

ama öncelikle kan tahlili yaptırmanı öneririm. belki de demir,çinko vs. gibi bir mineral ya da vitamin eksikliği vardır.
çünkü ben kan tahlili yaptırmıştım, ama hiçbir eksiklik çıkmamıştı.
sonra farklı çareler arayışına girdim.

ojelerimin resimlerini koymazsam olmaz ama

işte kırmızılar-bordolar-şarap tonları:

pembeler:

yeşiller:

turuncular-nar çiçeğimsiler-kavuniçimsiler:

maviler:

morlar:

griler:

top-base coat, matte coatlar ve bakım ojelerim hariç 119 sayısına ulaştık.

işte aile fotoğraflarımız:

Son düzenleme:
hayran kaldımmmmm
peki içlerinden en favoriniz hangisi acaba?
gerçi hepsi birbirinden güzel, ayırmak zordur ama elinizin hep gittiği bir oje vardır mutlaka

aslında çok fazla favori ojem var, geçen bir başlıkta da yazmıştım.

genel itibariyle galiba pastel ojelerimi daha çok seviyorum:123,23,82,52,85,68,06,74,84 bunları daha çok seviyorum.

goldenrose'da da:131'i özellikle çok severim. 134,136,68,70 sevdiklerim.

bi de bi frankenim var 2 sayfa önce paylaşmıştım o da bu aralar çok favorim.

hepsi çok güzell
güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…