• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orchidea'nın Oje Günlüğü ;)

holografikmi:52::52::52::52:

ama o surduklerin metalik hololarıda görmek istiyorummmmm bir arkadasta agrı dan almıstı böyle deişik ojeler bu booty holo lar fln burda satılmıyor diye arabistana gönderiliyormus:53::53:
cok bilinmeyen markaların ojeleri daha guzel ya renkleri fln mesela booty ın mukemmel holografik ojeleri var ama flormarın pastelin yok :63::63::63:
holografikleri ekleyebilirmiisn sende varsa eger guzelse senden isteyebilirim :52::52::52:

bugün gidip araştırıcam tekrar.
booty maalesef hiç bulmadım. bi yerde Catrine Arley vardı ama pek dikkatimi çeken renklerden bulamadım.
iran ojeleri var bi de burda,hatta bi iranlı kuaför var kuaföründe kullanıyor,bugün onlara da bakacağım. 1. sayfadaki pembe nasıl çıkmış bilmiyorum ama o holo mesela.

attachment.php

bunu diyorsan bu holografik deil cnm yani metalik ve ışıltı karışımı ondan konada cok uygun metalik yani holografik rengarenk oluyor ya baktım ama hiç holo yok o ojeler arasında sen öylemi dusundun yoksa yazıyormu ustunde sanırım yanlıs fln yazılmıs

attachment.php

bunu diyorsan bu holografik deil cnm yani metalik ve ışıltı karışımı ondan konada cok uygun metalik yani holografik rengarenk oluyor ya baktım ama hiç holo yok o ojeler arasında sen öylemi dusundun yoksa yazıyormu ustunde sanırım yanlıs fln yazılmıs

yok o zaman holo değil.
ben düz mantık bol simli her ojeye holo diyorum:52::52:
neyse öğrencem zamanla:P

bugün aldım iki tane daha bunlardan eklerim resimlerini.

yeni cicilerim

ilk olarak markası belli olmayan kaçak ojelerim,baskı yapmaya kullanırım düşücesiyle aldım.

$100_1474.jpg

dün bi marketteki dandik oje havuzunda bulduğum verita 47,kendisi hafif mavimsi bir simli oje olup,çok da güzel sünger baskı olur dediğim ojedir.

$100_1483.jpg

bunlar da pastel ojeler:90,23 ve 123

$100_1478.JPG

ve goldenlady 375,çok severek aldım şeffaf baz içinde kırmızı simler var,özellikle gri ve siyah üstüne nasıl duracağını merak ediyorum.

$100_1480.jpg

golden lady muhtesem :52::52: diğerleride metalik kesin karar verdim şimdi :52::52: harika konad olur siyah ustune bak beni yanlıs anlamazsan şöyle anlatayım

holografik oje simli değilde düz durur ama krem de değil hafif metalik gibi güneşte rengarenk olur yani bak şişede böyle simli değilde böyle karıncalı gibi :52::52:

holografik_oje_china_glzae_QT.jpg

buda tırnaktaki hali bak oje pembe ama burda nasıl rengarenk duruyor

china_glaze_QT_holografik_oje_pembe.jpg

bak buda metalik oje tek katta rengini verir genelde tırnakta oje değilde folyo kaplanmıs gibi durur

100_1309.jpg

100_1315.jpg

golden lady muhtesem :52::52: diğerleride metalik kesin karar verdim şimdi :52::52: harika konad olur siyah ustune bak beni yanlıs anlamazsan şöyle anlatayım

holografik oje simli değilde düz durur ama krem de değil hafif metalik gibi güneşte rengarenk olur yani bak şişede böyle simli değilde böyle karıncalı gibi :52::52:

holografik_oje_china_glzae_QT.jpg

buda tırnaktaki hali bak oje pembe ama burda nasıl rengarenk duruyor

china_glaze_QT_holografik_oje_pembe.jpg

bak buda metalik oje tek katta rengini verir genelde tırnakta oje değilde folyo kaplanmıs gibi durur

100_1309.jpg

100_1315.jpg

yok cnm neden yanlış anlayayım. açıkçası tam olarak ayrımını hiç düşünmemiştim,öyle kendimce öyle düşündüğümden hep öyle de söyledim. Hem öğrenmek iyidir her zaman.

o zaman alttaki ojeme holo demem doğru tespit olur değil mi?

$100_1486.jpg

resmi az önce gece ışığında çektiğimden çok belli olmamış ama tam dediğin gibi yanardönerli duruyor ve sim tozu gibi içindekiler,daha ufak yani.

Son düzenleme:
canım yanardöner değilde rengarenk olmalı yani zemin bir renk ama oje rengarenk görulmeli sanırım buda holografik deil bende de var bundan metalik oje buda :50::50: holografik ojeyi sürünce tırnakta pürüzsüz normal oje gibi durur ama metalik olan böyle parcalı durur

canım yanardöner değilde rengarenk olmalı yani zemin bir renk ama oje rengarenk görulmeli sanırım buda holografik deil bende de var bundan metalik oje buda :50::50: holografik ojeyi sürünce tırnakta pürüzsüz normal oje gibi durur ama metalik olan böyle parcalı durur

yok ben bulucam bu holografik ojenin nasıl bişi olduğunu yaaa:47::47::47::47::47::47::47:

bugün uzun zamandır merak ettiğim bir renk ile geldim.
arıyordum sürekli ama bralarda bulamıyordum.
geçen gün bi kozmetikçinin önünden geçerken oje havuzuna dükkanın dışından bi baktım ve parıl parıl görünce hemen dalıp aldım.

işte pastel 123:

$100_1488.jpg

$100_1490.jpg

$100_1493.jpg

kendileri aslında tek katta opak oldu anca ben 2 gün kullanmayı düşündüğüm için tabii ki ikinci katı da ssürdüm.

sanki mat hali de güzel olur gibi.

onu da yarın deneyebilirim.

sonunda haftanın son günündeyiz uygulama yapabilirim bu haftasonu.

arkadaşlar bu konad baskı (adını yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın) ve desenleri tırnaklarınıza nasıl uyguladığınızla ilgi bilgi verirseniz nasıl sevinirim anlatamam. bende ojelere meraklıyımdır özellikle tırnaktaki desenlere, çok çok hoş duruyor ama nasıl yapıldığıyla ilgili en ufacık bir bilgim yok neyazıkki:(

$KONAD-M57-DISK-TIRNAK-SUSLEME-SETI-CIFTYON-BASKI__40414519_0.jpg

resimde solda gördüğümüz oje baskı disci bir tane.
sağ tarafta da damga ve sıyıraç resmi var.
baskı için uygun oje kullanmamız şart,yoksa deseni damgalayamayız.
bunun için hiç orjinak konad ojem yok ama verita,she markalarının çoğu ojesi ile simli nail artlar uygun.
neyse deseni örtecek kadar ojeyi sürüyoruz diskimize,sonra fazlasını sıyıraçla alıyoruz(eski bir kredi kart da kullanılabilir)
sonra zaman kaybetmeden deseni damgaya alıp hemen tırnağa geçiriyoruz.

bu kadar anlatıyorum ama bend e baskı konusundaçok hata yapıyorum hala.
yarım damgalama gibi.

Eki Görüntüle 261744

resimde solda gördüğümüz oje baskı disci bir tane.
sağ tarafta da damga ve sıyıraç resmi var.
baskı için uygun oje kullanmamız şart,yoksa deseni damgalayamayız.
bunun için hiç orjinak konad ojem yok ama verita,she markalarının çoğu ojesi ile simli nail artlar uygun.
neyse deseni örtecek kadar ojeyi sürüyoruz diskimize,sonra fazlasını sıyıraçla alıyoruz(eski bir kredi kart da kullanılabilir)
sonra zaman kaybetmeden deseni damgaya alıp hemen tırnağa geçiriyoruz.

bu kadar anlatıyorum ama bend e baskı konusundaçok hata yapıyorum hala.
yarım damgalama gibi.

Cevabin icin tesekkurler canim. Bende bugun biraz arastirip bu diskleri gormustum ama bunun icin ozel oje kullanilmasi gerektigini bilmiyordum.:71: bu diskleri ve damgayi internettenmi satin aliyorsunuz acaba, yoksa kozmetikcilerdede bulmak mumkunmu? Daha once hic gormedimde:19:

Cevabin icin tesekkurler canim. Bende bugun biraz arastirip bu diskleri gormustum ama bunun icin ozel oje kullanilmasi gerektigini bilmiyordum.:71: bu diskleri ve damgayi internettenmi satin aliyorsunuz acaba, yoksa kozmetikcilerdede bulmak mumkunmu? Daha once hic gormedimde:19:

kozmetikçiler satmıyor.ben ilk aldığımda yakaladınyakaladın dan aldım 5 disc ve damgasını.
sonrasında Born Prettyden de disc aldım,hatta geçen hafta elime geçti.
born pretty'de de zaten var damga ve sıyıraç. ben çabuk olsun diye yakaladınyakaladın kullandım.

evettttt bugünkü ojemin mat hali ile geldim.
yalnız gördüğünüz gibi yüzük parmğımda deformasyon var,demek ki ojemiz pek dayanıklı değil.
şu anda bu tırnaklara sünger baskı da yapıldı yalnız sabah ışığını bekleyeceğiz çekimler için.

$100_1497.jpg

işte sünger baskılı versiyon da geldi:64:

sünger baskıda alt yatta geçen gün aldığım(önceki sayfada numarası mevcut) verita ile uçlarına kullandığım markasız ve numarasız ojemi kullandım.

$100_1499.jpg

$100_1503.jpg

$100_1501.jpg

bir zamanlar yaptığım bir franken kendisi ancak bu aralar bu renk değil,bambaşka bir frankene dönüştü
sürünce mutlaka eklerim:

19630.jpg

işte bayıla bayıla yaptığım bugünkü desen çalışmam:

önce kullandıım ojeler tabi:

goldenlady 475-markası ve numarası olmayan kırmızı ojem-goldenrose 134

4108.jpg

bugün gerçekten çok romantiğim:69::69:

4147.jpg

4164.jpg

4185.jpg

4194.jpg

Son düzenleme: