arkadaslar ben 75 destekli çamasır kullandığımda anca dolduruyor göğüslerim dogun bir görünüm için kaç cc silikon olmalı sizce
albümünüze bakabilmem için arkadaş olarak eklerseniz sevinirim :)
Merhaba lorem,
Teklifini kabulettim.
Oraletcim özelden suan yazamiyorum sana yeterli yorumum olmadigi icin :)
Kabul edersen kim oldugumu anlayacaksin canim :)
Gögüsleri kücük diye komplexleregiren biri vardi hani zor ikna etmistiniz ameliyat olmayim diye :)
Selam kızlar :))
Kendimi uzun bir aradan sonra eve dönmüş gibi hissediyorum :))
Bikinili resimlerimi koydum bilginize
Beni siteden olup özel hayatımda da tanıyanlar zaten alasını gördü bu resimlerin. Buraya da koymak istedim.
Sözler ve görüntü eşleşmeli bunu savundum her zaman.
Ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum, olacak olanlarda sevinç çığılıkları atsın.
Hayat göğüslüyken daha güzel :))
Oralet'ten Sevgilerle
Alemsin yahu :))
Güzelim ameliyatlık bir halin yok yineliyor ve arkada listeme ekliyorum seni :))
oralet beni de eklermiisin...hayat göğüssüz çok kötü diyen biiri olarak...
arkadaş olarak ekliyorum kabul ederseniz sevinirim fotolara bakıp fikir edinmek istiyorum
Oralet bitanecik seker kiz psikolojik yardimlarin icin coook cooook cooook tesekkür ederim kocaman öpüyorum seni bi sagdan *mucuk* bi soldan *mucuk*
Albüme bakmak isteyen varsa eklesin.
Kızlar sizide dahil ettim listeme :)
Sporcu sütyeni ile çekilmiş bir resim vardı şimdi bir de onu ekleyeceğim size çeşit olsun
oralet lütfen benide eklermisin bende ameliyat istiyorum ve birde fiyatlar nedir ortalama acaba malum çok sayfa yazılmış hepsini okuyamadım ama ilk sayfalardan sona geçince senin baya yorumların olmuş sanırım rütbelisin bu konuda :)
Kızlar sizide dahil ettim listeme :)
Sporcu sütyeni ile çekilmiş bir resim vardı şimdi bir de onu ekleyeceğim size çeşit olsun
:)) Sen yok yere kendine takıntı yapıyosun rica ederim hadi gelinlik sayfasına falan bak sen. Eksiklerin onlar :)) Öpüyorum bende seni tatlı kız :))
oralet lütfen benide eklermisin bende ameliyat istiyorum ve birde fiyatlar nedir ortalama acaba malum çok sayfa yazılmış hepsini okuyamadım ama ilk sayfalardan sona geçince senin baya yorumların olmuş sanırım rütbelisin bu konuda :)
ya pardon zaten konu sahibi senmişsin ben artık sıcakla beraber gözüm dönmüş bi şekilde searc yapmaktan kafayı yidim.Benimde göğüslerim olsa bende niye yokk demekten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?