Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaslar ben 75 destekli çamasır kullandığımda anca dolduruyor göğüslerim dogun bir görünüm için kaç cc silikon olmalı sizce

ceyliincim selam:)

Şimdi cc konusu sadece eski kullandığın çamaşırdan yola çıkılarak belirlenemiyor.

Göğüs dokun var mı ? varsa kaç cc ye tekabül eder, omuzların dar mı geniş mi?, göğüs kafessin dar mı geniş mi?, boyun, kilon,

Vs.vs.vs. doktor her şeyi düşünüp ona göre uygun bir öneri sunuyor sana.

Bu sebeple tavsiyem bir doktorla görüşmen hatta bir kaç doktorla görüşüp fikirlerini harmanlaman kendine uygun olan doktoru seçmen.

Kolaylıklar diliyorum :))

Selam kızlar :))

Kendimi uzun bir aradan sonra eve dönmüş gibi hissediyorum :))

Bikinili resimlerimi koydum bilginize

Beni siteden olup özel hayatımda da tanıyanlar zaten alasını gördü bu resimlerin. Buraya da koymak istedim.

Sözler ve görüntü eşleşmeli bunu savundum her zaman.

Ameliyat olanlara geçmiş olsun diyorum , olacak olanlarda sevinç çığılıkları atsın.

Hayat göğüslüyken daha güzel :))

Oralet'ten Sevgilerle

oralet beni de eklermiisin...hayat göğüssüz çok kötü diyen biiri olarak...

Alemsin yahu :))

Güzelim ameliyatlık bir halin yok yineliyor ve arkada listeme ekliyorum seni :))

Oralet bitanecik seker kiz psikolojik yardimlarin icin coook cooook cooook tesekkür ederim kocaman öpüyorum seni bi sagdan *mucuk* bi soldan *mucuk*

Albüme bakmak isteyen varsa eklesin.

Oralet bitanecik seker kiz psikolojik yardimlarin icin coook cooook cooook tesekkür ederim kocaman öpüyorum seni bi sagdan *mucuk* bi soldan *mucuk*

Albüme bakmak isteyen varsa eklesin.

:)) Sen yok yere kendine takıntı yapıyosun rica ederim hadi gelinlik sayfasına falan bak sen. Eksiklerin onlar :)) Öpüyorum bende seni tatlı kız :))

Kızlar sizide dahil ettim listeme :)

Sporcu sütyeni ile çekilmiş bir resim vardı şimdi bir de onu ekleyeceğim size çeşit olsun

oralet lütfen benide eklermisin bende ameliyat istiyorum ve birde fiyatlar nedir ortalama acaba malum çok sayfa yazılmış hepsini okuyamadım ama ilk sayfalardan sona geçince senin baya yorumların olmuş sanırım rütbelisin bu konuda :)

ya pardon zaten konu sahibi senmişsin ben artık sıcakla beraber gözüm dönmüş bi şekilde searc yapmaktan kafayı yidim.Benimde göğüslerim olsa bende niye yokk demekten :))

oralet ve aresya beni de arkadaş olarak ekler misiniz? benimde ameliyatıma sayılı günler kaldı olabildiğince foto görmek istiyorummm :18: :)

kelebek_kiss merhaba :) Seni de ekledim. Fiyat soracak olursan her doktora göre değişiyor be canım. Ben okumuşsundur Barış Çakır a oldum ama 1,5 yıl oldu. Son fiyatını bilmiyorum. dila28 yeni ameliyat oldu daha taze memeli :)) Ona sor sana daha iyi bilgi verir.

Ben sayfayı açtığımda başka bir yere yazmıyordum dünya benim etrafımda dönüyordu :))) Bu site sayesinde bu ameliyatı olmadım ama tüm sürecimi bu sitede geçirdim yazdım, okudum, bilgilendim, bildiklerimi aktardım. Rütbe dersen eski hastalardanım diyebilirim. Ahkam kesmeye gelince herkes yarışır durur çünkü.

ya pardon zaten konu sahibi senmişsin ben artık sıcakla beraber gözüm dönmüş bi şekilde searc yapmaktan kafayı yidim.Benimde göğüslerim olsa bende niye yokk demekten :))

Evet eskiden buralar bomboş sayfaydı :)) Dolu dolu yardımcı kaynak gibi oldu :)) Olur be canım niye olmasın. En güzeli en şıkıdımı senin olsun inşallah :))

Oralet'ten Sevgilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…