• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba Oralet, benide eklersen sevinirim. Bende en kısa zamanda albüm yapacağım.

Yina'cım ekledim seni de. Albüm yapacaksın demekki ameliyat oldun :)) Hayırlı uğurlu olsun bu yazı pas geçme niyeti olmayanlardansın çook sevindim.

Albüm yapınca haber ver çünkü ana safyalara hiç bakma fırsatı bulamıyorum.

Sevgiler..

yeni resimler mi eklendi:61:eminim yine çok güzeller bi bakiim!:16:

:)) Baktım dila28 hepimizin olmazsa olmazı meşhur babaanne sütyeniyle poz vermiş dedim bende eskiden çekmiştim çıkarayım ortaya :)))

E bi de olmazsa olmaz yazzz resimleri tabi :))

Sahi sen nasılsın dün baktım keyifli keyifli yazmışsın dedim süper her şey yolunda :))

Ameliyat olan kızlar çoğalmış bir gün toplu geçmiş olsuna gidicem ama ohhooo ay oldu diyecekler :))

oralet ve aresya beni de arkadaş olarak ekler misiniz? benimde ameliyatıma sayılı günler kaldı olabildiğince foto görmek istiyorummm :18: :)

grkmmmm Merhaba, Seni de ekledim.

Güzel bir ameliyat, keyifli heyecanlı bir süreç, mutlu bir sen :))

Ameliyatında başarılar dilerim. Her şey gönlünden geçendende güzel olsun. Rahat ol o güzel göğüslere kavuşacaksın ;)) :92::92::92:

oralet fotolarını şimdi gördüm..muhteşemler...harikalar..bayıldım yani tam istediğim gibi..Allah nazarlardan saklasın canım :nazar: sen 290 cc taktırmıştın di mi? sence ben dual plan 260 cc taktırsam küçük mü dururlar? meme dokum varmış boy 1.68 kilo 54 omzum geniş? dr 260 ya da 300 dedi..dual plan nasıl olur acaba?

oralet fotolarını şimdi gördüm..muhteşemler...harikalar..bayıldım yani tam istediğim gibi..Allah nazarlardan saklasın canım :nazar: sen 290 cc taktırmıştın di mi? sence ben dual plan 260 cc taktırsam küçük mü dururlar? meme dokum varmış boy 1.68 kilo 54 omzum geniş? dr 260 ya da 300 dedi..dual plan nasıl olur acaba?

Sağol canım hani kaç cc ye tekabul eder bilmiyorum ama benimde öncesinde bir parça meme dokum vardı. Bu dokunun olması da önemli. 290 takıldı bana yüksek profil protez ;)

Teşekkür ederim ben hala yatmadan önce bu harika memişlerime bakıp öyle uyuyorum. Çocuklarım gibiler. Annem arıyor kızım nasılsın ne yapıyorsun diye. Ne yapayım annecim çocuklarımı gezdiriyorum diyorum :))) O derece benimsedim hadi darısı başına güzelim, şıkır şıkır ol da gel :))

Boyuna kilona omuz genişliğine bakarsam 260 cc az gelebilir. Fakat mevcut meme dokun kaç cc eder, , göğüs kafesin dar mı vs.vs. bunları doktor bir bütün olarak ele alacaktır. Eğer seçenek olarak 260-300 varsa sen kesinlikle 300 cc düşün pişman olmazsın ;)

ayy canım çok tatlısın yaa bebişlerini gezdir bakalım :1: bakalım tekrar görüşeyim doktorla haber veririm size... o kadar büyük yardımlarınız oldu ki korkularımdan kurtulup karar almamda..tekrar teşekkür ediyorum :71:
peki yüzüstü yatabiliyor musun? bir de dikiş izlerin nasıl şu anda?

ayy canım çok tatlısın yaa bebişlerini gezdir bakalım :1: bakalım tekrar görüşeyim doktorla haber veririm size... o kadar büyük yardımlarınız oldu ki korkularımdan kurtulup karar almamda..tekrar teşekkür ediyorum :71:
peki yüzüstü yatabiliyor musun? bir de dikiş izlerin nasıl şu anda?

:)) Görüş bakalım ne diyecek en önemlisi, görüp muayene eden haliyle bir tıp diploması olan cerrahın kararı :)

Canım korkma heyecan yap, hayatının en büyük heyecan dalgası geliyor hazır ol :)) İnsan heyecanlarını hep canlı tutmaya çalışırken hayatında senin şahane bir başlangıçın olacak.

15.gün kontrolumde bana üzerine yatabilirsin masaj yerine geçer demişti. Ben üzerine yatmam hiç. Arada masaj olsun diye yatıyorum 1 dk kadar :D Hiç rahat edemem çünkü. Dikiş izlerim benim pigment yani vcudum yaranının etrafına bir renk tabakası oluşturmuştu. Bugün gösterdim daha iyi dedi. Kremleri kullanmadığım için kullansan daha iyi olurdu dedi.:))
Akşam sürdüm yine rutine bağlarsam izlerimde toparlanır. Şu an bronz bir tenim var. İzler hiç belli olmuyor ama esas rengim açılırsa alttan bakıldığında belli olacaktır. Karşıdan bakan anlamıyor zaten. Bütün yaz bikini giydim hiç kasmadım hiçte belli olmadı :)) Bu kişiden kişiye değişiyor bugün dila28 in izlerini de gördüm hiçbir şey yok gibi. Süper ötesi hatta :)) Bu kadar iyisini de görmemiştim hiç. Daha krem kullanmaya da başlamadı yani bandaj sonrası görüntüydü gördüğüm. Umarım seninde izden yana bir derdin olmaz bünyen iyidir atlatırsın hemmencik :)

kelebek_kiss merhaba :) Seni de ekledim. Fiyat soracak olursan her doktora göre değişiyor be canım. Ben okumuşsundur Barış Çakır a oldum ama 1,5 yıl oldu. Son fiyatını bilmiyorum. dila28 yeni ameliyat oldu daha taze memeli :)) Ona sor sana daha iyi bilgi verir.

Ben sayfayı açtığımda başka bir yere yazmıyordum dünya benim etrafımda dönüyordu :))) Bu site sayesinde bu ameliyatı olmadım ama tüm sürecimi bu sitede geçirdim yazdım, okudum, bilgilendim, bildiklerimi aktardım. Rütbe dersen eski hastalardanım diyebilirim. Ahkam kesmeye gelince herkes yarışır durur çünkü.

Evet eskiden buralar bomboş sayfaydı :)) Dolu dolu yardımcı kaynak gibi oldu :)) Olur be canım niye olmasın. En güzeli en şıkıdımı senin olsun inşallah :))

Oralet'ten Sevgilerle..

canımsın çok teşekkürler,deneyimlisin yani yinede buda rütbe katar hehhe evet artık olsun dimi yaa çok öpüyorum sevgiyle kal :))

oralett,
dr la görüştüm 225 250 275 cc yi denicek hangisi güzel durursa onu takcak.Gögüs dokum olduğu için kas altı güzel olmaz dedi kas üstü ve yuvarlak orta profil takılcak.Boyum 1.63 kilom da 57 çok merak ediom nasıl olcak die.Cnm bi de ameliyattan sonra yaırm atlet şeklinde olan sporcu sütyenlerinden mi yoksa o babanne sütyenlerinden mi kullanılıyor?Ameliyat izlerini gidermek için krem kullandın mı?Çok sabirsızlanıyorum bi an önce 11 ağustos gelsin:)Ben de cicişler kervanına katılayım:D

cutegirls hayırlı olsun..bende aynı süreçlerden geçiyorum bu ayın 29unda inşallah kavuşucam cicişlerime..kasüstü ve dual plan arasında kaldım bende ama sanırım dual plan olacak..yarın görüşmem var beninmde çok heyecanlııı..doktorun kim? hangi marka olucak protezin?

oralett,
dr la görüştüm 225 250 275 cc yi denicek hangisi güzel durursa onu takcak.Gögüs dokum olduğu için kas altı güzel olmaz dedi kas üstü ve yuvarlak orta profil takılcak.Boyum 1.63 kilom da 57 çok merak ediom nasıl olcak die.Cnm bi de ameliyattan sonra yaırm atlet şeklinde olan sporcu sütyenlerinden mi yoksa o babanne sütyenlerinden mi kullanılıyor?Ameliyat izlerini gidermek için krem kullandın mı?Çok sabirsızlanıyorum bi an önce 11 ağustos gelsin:)Ben de cicişler kervanına katılayım:D

Hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun yahuu :)) En güzeli olsun inşallah :))

Canım babaanne sütyenlerinden kullanılacak sana da bu önerilir :) Kas altı olmamana sevindim daha çabuk atlatırsın hemde kasın kesilmemiş olacak. Ameliyat izleri içcin doktorumun önerdiği krem jeli kullandım ama senin doktorun ne önerirse onu kullan. Ameliyatını ol yine konuşalım ;) Ohho bir şey kalmamış sabırsızlanmakta haklısın harik abir duygu kendini yere göğe sığdıramıyorsun :))

cutegirls hayırlı olsun..bende aynı süreçlerden geçiyorum bu ayın 29unda inşallah kavuşucam cicişlerime..kasüstü ve dual plan arasında kaldım bende ama sanırım dual plan olacak..yarın görüşmem var beninmde çok heyecanlııı..doktorun kim? hangi marka olucak protezin?

Teşekkür ederim grkmm:)Mentor marka sillikon kullanıo bnm drum(Doç. Dr. Bilge Türk Bilen)Görüşmen nasıl geçti?bnm son 7 gün:)

Back