Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Sanırım sizin de 1 yıl olmuş protezleriniz uygulanalı boyutundan memenusunuz okuduğum kadarıyla barış beyi düşünebilirim bende çünkü ben boyutundan memenun değilim böyle mutlu değilim 1 yılda çok küçüldü inanılmaz şikayetçiyim ve bu sebeple 2 ci büyütme operasyonu olacağım kendi doktoruma olmak istemiyorum eşim bayan doktor olsun diye çok ısrarcı olmuştu mecbur kaldım bayan doktorlar biz bayanları nedense anlayamıyorlar bu benim düşüncem istediğim uygulama olacağına inanyım maddi bölümü hiç önemli değil ..

inanamıyorum neden ikinci üyelik alan kişilerin sayısı çoğaldı neler oluyor böyle

:)) Barış beyi düşünebilirim demiş bi de ben de boyutlarından memnun değilim ,demiş..
Herkes duysun , Miks = Miami = Hilton = Pink Hera isimli bu üye arkadaş göğüslerinden memnun değilmiş. ve Barış beye ameliyat olmak istiyormuş..

2. üyelik alanların sayısı artmıyor aynı kişi 4. kullanıcı adı ile siteye giriyor.

oraletten ,yağmurluktan ve editörden özür dileyerek yazıyorum. Lütfen şu 4 üyelik alan kişiyi böyle herkesin görebilmesi için üst taraflarda yazsanız ve sabitleseniz,bu ne hırs , farklı farklı ıp adresleri mi alıyor nasıl böyle.. 4. üyeliği alan bu kişi 5.üyeliği de alır 6. üyeliği de alır..biliyorum konuyu uzatmak istemiyorum ama ben bu kişinin gerçekten çok farklı amaçalrının olduğunu düşünmeye başladım.Hatta cinsiyetinin veya koyduğu resimlerin bile kendisine ait olmadığını düşünmeye başlıyorum. Editor huzurlu bir şekilde paylaşım yapabildiğimiz,sadece tecrübelerimizi anlattığımız ama kimseyi o veya bu şekilde yönlendirmediğimiz huzurlu günlerimizi özledim.. oraletcim sayfanı meşgul ettim tekrardan özür dilerim

Aman gezincik ne mutlu sana :) Sütyen kullanmaya başlamışsındır bile :) :92:

PES! ticari bekleme yapamamış çekilmiş kenara!

Çok teşekkür ederim valla hem güle güle hem ayıla bayıla kullanıyorum. Darısı isteyen herkesin başına!

Özre ne hacet be canım. Bende konu sabitlensin isterim. İbret-i alem gerekiyor illaki.. Sayfamı yeterince hedef almışlar zaten. Çekilemeyen mutluluğum olmalı :) Mutluyum arkadaş daha ötesi yok..

oraleeeeet sen nerelerdesiiiinnnn vallahi tadı tuzu yok buralarınn sen yokken neden eskisi kadar sık girmiyosunn??

oraleeeeet sen nerelerdesiiiinnnn vallahi tadı tuzu yok buralarınn sen yokken neden eskisi kadar sık girmiyosunn??

:) Çok uzun zaman oldu girmeyeli ama hayatımın en güzel dönemleri diyebilirim. Dedim ben yokken biraz meydanı boş bulsun insanlar ne yazacaksa yazsınlar çizsinler.
Sen ne yaptın bakalım ben yokken ameliyat bile olmuşsundur yahuu :))

canıııııııııım nerelerdesinn iyimisin???

Ben çook iyiyim canım dışarıda gürül gürül akan bir hayat var bende hayata karıştım :))

Sen nasıl oldun bakalım benim tüm mesajlarım silinmiş uzun zaman girmediğim için sanıyorum. Senin durumlar nasıl ? Kas altı mısın kas zarı altı mı öğrendin mi bakalım Bak yokken en çok bunu merak ettim )

hoşgeldin bitanem
seminerlerin sınavların nasıl geçti?güzel güzel yazdığına göre hepsi iyi geçmiş

hoşgeldin bitanem
seminerlerin sınavların nasıl geçti?güzel güzel yazdığına göre hepsi iyi geçmiş

Hoşbuldum canım :))

Her şey güzel gidiyor şehir ve yurtdışıda var artık fırsat buldukça uzaklardan yazacağım

Sen ne yaptın bakalım ben yokken sanki herkes ameliyat olmuş gibi geliyor :))
Sıcak karşılama için ayrıca teşekkür

oh oh geleceğin için yatırım yapmaya devam o zaman çok sevindim.

benim iptal oldu maalesef bitanem herşeyi ayarladık.kalacak yer son anda iptal oldu mecburen erteledim yaz sonuna.ay bunları yazarken bile içim kötü oluyo.ama herşeyde bi hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum işte.

umarım daha çok görürüz seni buralarda özledik

Hayırlısı olsun be canım geç olsun güç olmasın :) Vardır bir hayır her zaman olumlu düşün.

Görüşürüz Leylacım :)

canımmm şimdi gördüm bende mesaj bekledim girmedin sandım ohhh ak hayatın içine çıkart keyfini kendine dikkat et sadece hep mutlu ol sev sevil

canımmm şimdi gördüm bende mesaj bekledim girmedin sandım ohhh ak hayatın içine çıkart keyfini kendine dikkat et sadece hep mutlu ol sev sevil

Ben uzun zamandır girmeyince mesajlarım silinmiş öyle bir talihsizlik oldu :))

Senin süreç nasıl gidiyor diyeceğim ama ortada süreç kalmamıştır fıstık gibi sen geziyorsundur ortada :)))

Hayatın içine karışınca buradan uzak kaldım. PembeFrezya ve sweet ameliyat olmuş valla tanışıklığım eskiye dayanan kişileri görünce daha çok seviniyorum :)

Ameliyat olan herkese geçmiş olsun :92::92:

Yaza girmeden olup bu yazı ötelemeden tüm keyfiyle yaşamak isteyen herkese nasip olsun diyorum.

Oralet

Arkadaşlar biriken arkadaşlık tekliflerine cevap vermiyorum.

Bana özel mesaj ile ne ile ilgili eklediğizi yazarsanız sevinirim. Yoksa teklifleri geri çevermek zorunda kalacağım..

Canım burada doktor sayısı fazla olunca fiyatta değişken oluyor haliyle. Ben 5000-6000-7000 Tl ye ameliyat yapan doktorlar duyuyorum. Şu aralar kendi doktorum ne kadara yapıyor onu bilmiyorum :)) Aşağı yukarı bu fiyatta ameliyatlar. Doktorun ameliyat yaptığı hastanede çok önemli, hastane ne kadar iyiyse çalıştırdığı anestezi uzmanı ve diğer ameliyat ekibi o kadar iyi demektir. Çünkü biz sadece doktoru seçiyoruz anestezi de önemli ama doktoru araştırma gibi bir lüksümüz olmuyor.
Şehir dışından hatta ve hatta yurt dışından gelip ameliyat olanlar çok. Önemli olan içinin sineceği bir doktora ameliyat olman. Bu konuda başarılar dilerim sana :)

Ben barış beye bu ay içinde (temmuz) ameliyat olacağım .bnm sormak istediğim şu ;perşembe ameliyat olup pzt. işe dönebilir miyim???
çok teşekkürler

arkadaslar ben 75 destekli çamasır kullandığımda anca dolduruyor göğüslerim dogun bir görünüm için kaç cc silikon olmalı sizce

Ben barış beye bu ay içinde (temmuz) ameliyat olacağım .bnm sormak istediğim şu ;perşembe ameliyat olup pzt. işe dönebilir miyim???
çok teşekkürler

Helencim tam adamına sordun umarım cevapta geç kalmamışımdır :))

Bende Barış Bey'E perşembe ameliyat olup pazartesi işe başlayanlardanım

Ben ilk üç gün kollarımı dirseklere kadar kullanıp hiç üstlere doğru kaldırıp yormamıştım, yatıp kalkarken destek aldım, ağır çanta taşımadım.
Özetle bebek gibi baktım kendime, stres yapmadım, enerjimi düyürmedim. Kendine iyi bakarsen işe gidebilirsin gidilmez değil. Ama yormayacaksın kendini. Buna dikkat etmen gerek.

bu arada ameliyatın hangi gün ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…