Sanırım sizin de 1 yıl olmuş protezleriniz uygulanalı boyutundan memenusunuz okuduğum kadarıyla barış beyi düşünebilirim bende çünkü ben boyutundan memenun değilim böyle mutlu değilim 1 yılda çok küçüldü inanılmaz şikayetçiyim ve bu sebeple 2 ci büyütme operasyonu olacağım kendi doktoruma olmak istemiyorum eşim bayan doktor olsun diye çok ısrarcı olmuştu mecbur kaldım bayan doktorlar biz bayanları nedense anlayamıyorlar bu benim düşüncem istediğim uygulama olacağına inanyım maddi bölümü hiç önemli değil ..
inanamıyorum neden ikinci üyelik alan kişilerin sayısı çoğaldı neler oluyor böyle
Sanırım sizin de 1 yıl olmuş protezleriniz uygulanalı boyutundan memenusunuz okuduğum kadarıyla barış beyi düşünebilirim bende çünkü ben boyutundan memenun değilim böyle mutlu değilim 1 yılda çok küçüldü inanılmaz şikayetçiyim ve bu sebeple 2 ci büyütme operasyonu olacağım kendi doktoruma olmak istemiyorum eşim bayan doktor olsun diye çok ısrarcı olmuştu mecbur kaldım bayan doktorlar biz bayanları nedense anlayamıyorlar bu benim düşüncem istediğim uygulama olacağına inanyım maddi bölümü hiç önemli değil ..
2. üyelik alanların sayısı artmıyor aynı kişi 4. kullanıcı adı ile siteye giriyor.
evet canım kas altı benim genel olarak çok rahatım çok şükür ilk gece doktorum akşam 9 da hastaneye getirip eve geldimşimdilik beklediğim tarzda bir ağrım olmadı yattıım yerde koltuk çocuktan dolayı ve arı oturur yatıyorum canım gece lavobo için eşime selenemiyorum oğlum uyanırsa sabhlar diye kendim kalkıyorum o yüzden zorlanaıyorum canım yarın sütyen takıcam çok merak ediyorum bu sütyeni senin dersler nasıl devam mı tamam mı? kendine iyi bak
:))) sayenizde dün akşamdan beri daha önce duymadığım terimler ve yeni bilgiler öğrendim bile:)) kafama koydum yapıcam. baştan beri okuyorum yazılanları da 1 seneyi geçmiş sen ameliyat olalı tatlım hala bizim gibileri bilgilendirmek için çabalamandan ötürü kendi adıma teşekkür ederim. güle güle kullan darısı da başımıza :)) kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum artıkkk
oraletten ,yağmurluktan ve editörden özür dileyerek yazıyorum. Lütfen şu 4 üyelik alan kişiyi böyle herkesin görebilmesi için üst taraflarda yazsanız ve sabitleseniz,bu ne hırs , farklı farklı ıp adresleri mi alıyor nasıl böyle.. 4. üyeliği alan bu kişi 5.üyeliği de alır 6. üyeliği de alır..biliyorum konuyu uzatmak istemiyorum ama ben bu kişinin gerçekten çok farklı amaçalrının olduğunu düşünmeye başladım.Hatta cinsiyetinin veya koyduğu resimlerin bile kendisine ait olmadığını düşünmeye başlıyorum. Editor huzurlu bir şekilde paylaşım yapabildiğimiz,sadece tecrübelerimizi anlattığımız ama kimseyi o veya bu şekilde yönlendirmediğimiz huzurlu günlerimizi özledim.. oraletcim sayfanı meşgul ettim tekrardan özür dilerim
oraleeeeet sen nerelerdesiiiinnnnvallahi tadı tuzu yok buralarınn sen yokken neden eskisi kadar sık girmiyosunn??
canıııııııııım nerelerdesinn iyimisin???
hoşgeldin bitanem
seminerlerin sınavların nasıl geçti?güzel güzel yazdığına göre hepsi iyi geçmiş
Hoşbuldum canım :))
Her şey güzel gidiyorşehir ve yurtdışıda var artık fırsat buldukça uzaklardan yazacağım
Sen ne yaptın bakalım ben yokken sanki herkes ameliyat olmuş gibi geliyor :))
Sıcak karşılama için ayrıca teşekkür
oh oh geleceğin için yatırım yapmaya devam o zaman çok sevindim.
benim iptal oldu maalesef bitanem herşeyi ayarladık.kalacak yer son anda iptal oldu mecburen erteledim yaz sonuna.ay bunları yazarken bile içim kötü oluyo.ama herşeyde bi hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum işte.
umarım daha çok görürüz seni buralarda özledik
canımmm şimdi gördüm bende mesaj bekledim girmedin sandım ohhh ak hayatın içine çıkart keyfini kendine dikkat et sadece hep mutlu ol sev sevil
canım teşekkürler. cevap vermiş sağolsun.evet keşke sorun olmasaymıs.çok üzüldüm bende.
oralet doktor olarak sormayacağım uygun olmaz belki ama istanbulda iyi bir doktorda ameliyat fiyatı nedir? ben biraz uygun die ankara sitemiştim ama böle olumsuz bişi duyunca altust oluyorum.özel msj yazamıyorum 100 doldurmamısım.cvp verirsen cok sevinirim...
Ben barış beye bu ay içinde (temmuz) ameliyat olacağım .bnm sormak istediğim şu ;perşembe ameliyat olup pzt. işe dönebilir miyim???
çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?