Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim oraletcimmm,sabırsızlıkla beklliyorum olduktan sonra da bol sorularım olur...Tecrübeleriden fayadalanmak güzel:)
oraletcimm bi kere daha fotolarına bakıp ağzımda maşallahları düşürmeden iç geçirdim walla bende cuma günü ameliyatımı olucam sonunda :92: nasıl heyecanlıyım anlatamam..inşallah benimde seninkiler kadar güzel olur Allah nazarlardan saklasın tam istediğim gibi olmuş canım canım bizim vücut tipimiz yakın anladığım kadarıyla benimde 168 boyum 54 kilom var ve meme dokum senin tarif ettiğin kadar çeyrek limon 300cc high profil yuvarlak protez dual plan tekniğiyle sence nasıl durur bende? senin boyutlarda mı olur yoksa 260 mı taktırsam..çok büyük olsun istemiyorum ama 260 da küçük olacak gibi? sen tecrübelisin ne dersin bi de sana danışmak istedim? bu arada tüm yardımların için usanmadan verdiğin bilgiler ve pozitif enerjin için çok teşekkür ediyorum canım
canımm süper haberrr :92::92: heyecan yap yahu heyecan iyidir :)) Seninkiler daha güzel olsun inşallahhh :))
Aa sen benden uzunsun bile çok güzel olur :))) Canım altını düşünme sen benden uzunsun 300 cc yüksek profil güzel tabi doktorunun ne önerdiği daha önemli
Dual plan yapılan kızları görüyorum gayet güzel olur. Bu tekniğe en çok yakışan yuvarlak derler ama işte o da göreceli bölüme giriyor. Benim arkadaşımın ablası yaptırdı görmedim ama dual damla çok güzel oldu demişti. 260 küçük olur. Bana doktorum sana 340'a kadar olur demişti. Ama ben 270cc olsun demiştim. 270 cc seni mutlu etmez demişti. 260 cc unut canım sen :))
Büyüklük kişiden kişiye, yapıdan yapıya göre değişir. Tam olarak nasıl durur inan seni görmediğim için ona cevap vermem zor olur. Rica ederim yahu fikir alışverişinden zarar gelmez. Araya kendi naçizane önerilerimi sıkıştırıyorum bu da aklında olsun diye. Yaptırdıktan sonra bitiyor çünkü diğeri nasıl olurdu diye düşüneceğin başka bir şey kalmasın aklında. Hadi bakalım süper bir enerjiyle bekliyorum seni.
çok saol canım benim doktorum da 300cc önermişti zaten..high profil olduğu için çok büyük olur mu diye tereddüt etmiştim ama bende karar verdim artık..inşallah ameliyat sonrası da şimdiki enerjim devam eder
Oraletim ne güzel de söylemişsin.Adanın,yakışıklı ve çapkın erkeklerinin hoş bakışları altında salınırken,miss turkey 2011 tacını taksam bu denli sevinmezdim:)
Oraletim az önce bitirdim masajımı.Ay çok mutlu oldum.Benim pampişler biraz yumuşamış:)Öyle tatlılar ki ablası,ele avuca yumuşak yumuşak gelmeye başladılar bugün ilk defa:)Öyle bir "ay ayy"demişim ki annem koşarak geldi salondan "yavrum ne oldu bişeymi var"die:)O deni heycan yapmışım yani:)
Keyifli ne demek az gelir:)4 lü bir grup genç...biz arkadaşla güneşlenirken bakışıyoruz:)Biri de maşallah tam da istediğim tip 1.85 cm falan var,esmer,hafif kaslı:)Vuvvv ağzımın suyu akmadı değil hani:)Hemen atağa geçtim şekercim.Üstümde geçen sene diktiğim (Süreyya Yalçın da görmüştüm dergiden) şifondan,siyah,yere kadar,yandan tamamen popoya kadar yırtmacı olan,straplez bikini üstüne giydiğim elbisem vardı.Bakışlar altında,kalkıp işveyle cilveyle "benim" diyen ruh halinle süzüle süzüle üstümü çıkarmak ne güzel bir duyguymuş yaw:)İşin daha da hoş olan tarafı çocukla bugün vapurda dönerken denk geldik ve tanıştık:)Ya yok böyle birşey ya:)Ben mutlu olmayımda kim olsun ha dostlar:):))) Çok keyiflidir salınmak, izlenmek en önemlisi beğenilmek :)) Geçen sene plajda birisi yanıma gelip bir bahane ile tanışmaya çalışmıştı heyecandan konuşamamıştı. O derece dili tutulmuştu. Ki çocuk yüzücüydü süper bir fiziği vardı tüm plaj kızları ona (yanımdaki iki arkadaşta dahil) o bana bakıyordu bu da insanı çok mutlu ediyor. Bu duyguyu seneyi beklemeden tattın ya yani plajda bikiniyle gezmeyi :)) Poisa da yazmış sayfasına yılların acısını çıkardım diye. Bunları okuyunca benzer mutluluklarımızı görüyorum ve can-ı gönülden gülümsüyorum. Mutluyum, mutlusun, mutlu :)) Çok güzel uydu bu bize :))
Darısı ameliyat olmayı düşünenlere, olacak olanlara ve olup keyfini sürmeyi bekleyenelre :))
Keyifli ne demek az gelir:)4 lü bir grup genç...biz arkadaşla güneşlenirken bakışıyoruz:)Biri de maşallah tam da istediğim tip 1.85 cm falan var,esmer,hafif kaslı:)Vuvvv ağzımın suyu akmadı değil hani:)Hemen atağa geçtim şekercim.Üstümde geçen sene diktiğim (Süreyya Yalçın da görmüştüm dergiden) şifondan,siyah,yere kadar,yandan tamamen popoya kadar yırtmacı olan,straplez bikini üstüne giydiğim elbisem vardı.Bakışlar altında,kalkıp işveyle cilveyle "benim" diyen ruh halinle süzüle süzüle üstümü çıkarmak ne güzel bir duyguymuş yaw:)İşin daha da hoş olan tarafı çocukla bugün vapurda dönerken denk geldik ve tanıştık:)Ya yok böyle birşey ya:)Ben mutlu olmayımda kim olsun ha dostlar:)
Hahaha:)Kız normalde bu denli güvenli hiç olmam.Fakat o gün ne hikmetse,yeni memişlerin ve yeni bikinin hatrına salladım adayı:)))Ooo o halde şöyle diyeyim. O bahsettiğim yüzücü genç ile o gün son karşılaşmam olmadı :))
İnsanın nasıl kendine güveni geliyor nasıl çapkın ruhu bileniyor :))) Yani sen açılışı tam yapmışsın. İnsan bu kadar mı kendinden emin salınır plajda. Evet Süreyya böyle salınmamıştır eminim. Bu arada amma marifetliymişsin süpersin yahuu
Hakkında hayırlısı ve gönlünden geçendende güzeli olsun canım :))
Enerjini düşürme aynen devam böyle. Bak dila28 16 Temmuz da ameliyat oldu. Adalara gitmiş iki günlük tatile, denize girmemiş ama bikinisiyle salınıp durmuş plajlarda yılların yorgunluğunu attım ilaç gibi geldi diyor. Sende bunu düşün ameliyattan sonra o ilk plaja iniş o ilk görsel şölen var ya kainat güzellik tacını almaktan daha heyecan verici :)) :92:
Kızlarr son 3 gün:)
Off son 3 mü:)Heycana bak hele:)Yaa aynı süreçten geçmek ne enterasan:)Ben de o zamanlar gün gün gelişmeleri "Barış Çakır hastaları" topiğinden yazardım:)Hey gidi günler heyy:)Kızlarr son 3 gün:)
Çok az kaldı çok derler ama geçmek bilmez:)Neyse geleneğe uyup desteğe devam:çok az kaldı çok:)Herşey çok güzel olucak kızlar.Bundan emin olabilirsinizaahhh ahhhh bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri 5 günüm kaldı hala inanamıyorum bu aşamalara kadar geldiğime
Kızlar ben bir ay önce(5 temmuz) ameliyat oldum,dikişlerim tamamen iyileşti ama hani en son düşen dikişler olurya ele takılır kesi yeri başındakiler,işte bi tanesinin çok minik bir kısmı, sol göğsümdeki kesi yerinin baş tarafında kaldı ve kendiliğinden düşmedi ve o kısım daha kırmızı, daha ağrılı.o dikiş malzemesi her neyse siyah renkte orada gömülü görünüyor,elimle uğraştım çıkmıyor...Öylece hiç uğraşmayayım dursun mu yoksa acilen doktora görüneyim mi sizce.