• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

sevgili oralet ben daha çok yeniyim saatlerce forumu okuyorum takip ediyorum sizi.inanılmaz bir şekilde motive oluyor insan.hatta dün telefon edip ay sonuna randevu almak için ilk adımı attım.(tamamen buradan aldığım enerjiyle).görüşmeye gideceğim doktor Ankarada Volkan Tayfur.acaba forumda daha önce hakkında görüşülmüş müydü bilginiz var mı? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler.:16:

Merhaba sevgili nazocan06 :)

Mutluluk insanın içine sığmayınca böyle böyle yayılıyor işte :)) Darısı en kısa zamanda başına diyorum arkadaşım.

Zaten karar vermek değil bu iş için ilk adımı atıp randevu alabilmek cesaret işi. Ben randevuma gitmemeyi bile düşünmüştüm. Vazmıgeçsem demişliğim olmuştu. İyiki başlamadan pes etmemişim diyorum şimdi. :16:
Doktorunu daha önce duymamıştım ama KK da yaptığım aramada (google Volkan Tayfur Kadınlar Kulübü dersen daha fazla detay bulabilirsin belki ;) )
Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım - Sayfa 297

bu linki buldum. Ameliyat olup mutlu olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var bak bakalım. Hem belki ameliyat olmasa bile bilenlerde olabilir.
Ankara'da yaşayanlar muhakkak tanıyordur. Sor soruştur bakalım hatta git görüşmeye sonuçlarını kendin anlat :) Bakalım sana ne önerecek neler söyleyecek Volkan Bey :)

teşekkür ederim sevgili oralet.mesajları okudum meme küçültme ameliyatı olan bir arkadaşımız çok memnun kalmış.ne güzel.ancak meme büyütme konusunda dr hakkında pek bilgi sahibi olamadım.daha önce estetik international da çalışıyordu Volkan bey.bu iyi bir referans.insan çok tedirgin oluyor.etrafımızdaki herkesle herşeyi ğaylaşamıyoruz sizlerin desteği ne kadar samimi ve doğal.tekrar teşekkür ederim.gelişmeleri paylaşırım.sevgiler:16:

Rica ederim yahu mutluluğun mutluluğum olur :)
Seni ne etkiledi böyle olumsuz anlamadım ama boşver takma kafana önemli olan doktor ve sen. Evet her yöntemin kendine göre avantaj ve dezavantajları var. Ama bu demek değil ki sende illkaki bunları yaşayacaksın. Artık kararlar verilmiş sen artık doktoruna güveneceksin. Onun sözü sana senet :)
Canım benim kendini ve çevreni incitme bu dönemde eminimki sigaradan kaynaklanıyordur. Onlarda senin sonuçtan mutlu olmanı umuyorlar. Sen sonrasında da paylaşacaksın mutluluğunu öncesinde de yapıcı ol sakin ol. Ameliyattan hemen sonra çok içmemeye çalış hatta başarabilirsen ilk günler hiç kullanma. Seneler sonra gelen göğüsler için değer be gezgincim. Düşünsene bu yazı dolgulularla geçirmeyeceksin. Bambaşka bir gezgincik, bambaşka bir sen çıkacak. Yazın en güzel demlerinde iyice oturmuş olacak. Çamaşır alışverişleri daha keyifli olacak :) Bırak için içine sığmasın ve etrafına da yansıt bu mutluluğunu. Hayallerin gerçek oluyor senden daha mutlu olamaz kimse :71::71::71: :54:

Canım olurda ameliyatına doğru yazamam şimdiden geçmiş olsun. Göğüslerin düşündüğünden, gördüklerinden, gönlünden geçenden çok çok daha güzel olsun inşallah. Hayat sana güzel ;) :16::16: :7:

canııııııııııııııııııım keşke sende bu gece urada olsaydın:59:ama neyse bir tanem inşallah çalışmalarının meyvasını alırsın ki ikimizde biliyoruz çalşırsan alırsın:1:bir tanemm ben dün tahlillerime gittim oradan doktoruma geçtim hatta hazır değilsen korkun endişen varsa erteletelim 1-2 hafta kendini dinle dei aslaaaaaaaaaa:36:dedim hayatta olmaz tüm aklımdaki soruları bana bir kağıda yaz istediğin zaman gel sor demişti bende döktürmüşüm yani ne soru ne soru:1::1: walla sabırla dinledi sağolsun:1:cevapladı tek tek ve şu anda çoook rahatım belki son gece yaşamam gereken endişeleri yaşadı atlattım bu akşam sanki yarın tatile gidecekmişim gibi güzel hoş bir heyecen var herşey için sağol canım:16::16::16:

canım okuyunca ne kadar stresli olduğunu anlıyorum.herkesin ameliyatı farklı farklı sende farkındasın.sadece stresten nereye sararım ,nasıl kendimi korkuturum diye düşünüyorsun hepsi bu.sigara konusuna gelince maalesef bende kullanıyorum.olmuyo bırakamıyorum bir türlü.azalttım ama zaten az içiyordum şimdi taneyle içiyorum.

ne kadar doğru bir cevap olur sana bilmiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.benim örneklerim 2 arkadaşım.onları anlatayım sana.kötü örnek bunlar. günde 2 paket sigara içen insanlar,hamilelikleri boyu içmiş ( sezeryanın son dakikasına kadar içmiş ).ameliyattan çıkıp hastane tuvaletinde içmiş insanlar.üstelik biri ikinci doğumunu da sezeryanla yaptı.yine sigarayı bırakmadı.ben hep esefle kınadım onları.hamilelik boyunca hiç içmedim ben.emzirirken de.ne zaman emzirmeyi kestim yaktım 1 tane.bu benim iradesizliğim.

aslında doktorların yapmak istedikleri bizim çok istediğimiz hayalimize ulaşırken bu pis merettende kurtulmamız.kendine stres yapma lütfen.eğer gerçekten içmek istiyorsan ameliyat sabahı haricinde günde 2-3 tane iç canım.strese girmeni, etrafına stres saçmanı engelleyecekse iç.

bunları özel mesaj olarak yazmayı düşündüm ama.sigara içen ve ameliyata girecek çok kişi olduğundan böyle buraya yazdım.eğer yanlış yaptıysam kusura bakmayın.

canım şu anda saatler kaldı gerçekten çok iyiyim aynen öyle yaptım inşallah etkilemez az içtim yani keşke hiç içmeseydim :59: aniden karar verince birden kesmek çok zor geldi bünyeme şimdi heyecanlıyım değişik bir sevinç var içimde çok teşekkür ederim çok çok sağolun hepiniz iyi ki varsınız:16::16:

oraletttttttt bebeğim şükürler olsun oldum bitti ameliyatım çok iyiyim:92::92::92:
canım desteklerin için çok sağol:16::16::16:

canım lavoboya kalktım baktım herkes uyuor gireyim dedim:1:

Gezgincik, hayırlı uğurlu ve kocaman geçmiş olsun..
Atlattın bitirdin demek herşeyi, nasılsın şimdi herşey yolunda değil mi:) Yüzünde kocaman bir gülümse belirmeye başlamıştır eminim :)

oraletttttttt bebeğim şükürler olsun oldum bitti ameliyatım çok iyiyim:92::92::92:
canım desteklerin için çok sağol:16::16::16:

ohh be diyorum ben senin adına :)))

İyi olacaksın tabiki daha dur çok çok çook daha iyi olacaksın :nazar: :)) Bitti geçti gitti işte bundan sonra kendine bebek gibi bak üç gün. Hatta kollarını çok yorma. Şu an ameliyatta verilen güçlü ağrı kesiciler sebebiyle hiç ameliyat olmamış gibi hissedebilirsin :) Ama ağrı kesicilerin etkisi geçince yorulduğunu fark edebilirsin. Sana tavsiyem canım hiç değilse ilk üç gün telefonlara bakma yemeğini kendin ye. İhtiyaçlarını yormadan kendin yap. Ama kollarını çok yukarı kaldırma :) Ne mutlu sana senin için çok sevindim en azından bu yaz gönlüne göre geçecek. Miss gibi sigarayı da plajların hatırına hemen içme :)) İlk günlerin çok önemli. Çok öpüyorum. Keyfini çıkar artık :64::64::64: bu yaz çok sıcak olacak çook :))) :32::32::32:

oraletciğim merhaba,özverili ve aydınlatıcı cevapların için çok teşekkürler,özelden cevap veremiyorum ben mesaj sayım yeterli değil.haklısın benim de en kısa zamanda fotograflarımı koymam lazım,biliyorum eminim teselli olacak birşey yok ama en azından arızayı hep birlikte görürüz de bundan sonraki operasyon için sizin yardımlarınızı ve fikrinizi alırım.sevgiler

oralet'in izniyle sayfasını meşgul ediyorum,
yeni ameliyat olacak arkadaşlar lütfen her yapılan yoruma,ameliyat öncesi süreçte yaşadıkları ile ilgili çok fazla bilgi vermeyen ve kendi doktorları dışındaki başka doktorlara ve kullandığı yöntemlere sert eleştirilerde bulunan üyelerin yorumlarını okurken bence gerçekçiliğini bir kez daha sorgulayarak okuyun.
çünkü miks=3 üyelik
miks=hilton=miami
böyle örneklerin umarım daha fazla ortaya çıkmaması dileiğiyle..
oraletcim sayfanı meşgul ettim kusura bakma

arkadaşlar bu forumu yıllardır takip ediyorum ama estetik operasyon daha önce aklımdan bile geçmediği için bu başlıkları hiç incelememiştim. ama ne kadar geç kaldığımı fark ettim...olsun zararın neresinden dönsen kardır diyorum yorumlarınızı okudukça :))) gayet kapsamlı olarak açıklamışsınız bi çok şeyi. çok aklıma yattı özellikle oraletin açıklamalarıyla barış bey ismi. oralet sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen ben de bakabilirmiyim resimlerine :17: şuan bu operasyon fiyatları nedir bi de bunu bilen var mı? bi tülü para biriktirmeyi beceremeyen biriyim de benim için en önemli sıkıntı bu şuanda :)) lütfen bana da yardım eder misiniz :21:

ohh be diyorum ben senin adına :)))

İyi olacaksın tabiki daha dur çok çok çook daha iyi olacaksın :nazar: :)) Bitti geçti gitti işte bundan sonra kendine bebek gibi bak üç gün. Hatta kollarını çok yorma. Şu an ameliyatta verilen güçlü ağrı kesiciler sebebiyle hiç ameliyat olmamış gibi hissedebilirsin :) Ama ağrı kesicilerin etkisi geçince yorulduğunu fark edebilirsin. Sana tavsiyem canım hiç değilse ilk üç gün telefonlara bakma yemeğini kendin ye. İhtiyaçlarını yormadan kendin yap. Ama kollarını çok yukarı kaldırma :) Ne mutlu sana senin için çok sevindim en azından bu yaz gönlüne göre geçecek. Miss gibi sigarayı da plajların hatırına hemen içme :)) İlk günlerin çok önemli. Çok öpüyorum. Keyfini çıkar artık :64::64::64: bu yaz çok sıcak olacak çook :))) :32::32::32:

inşallahhhh oraletçim boşu boşuna gerilmişim o kadar:1::1:çok şükür canım şu anda çok iyiyim :nazar:k:16:ewet aynen dediğin gibi sanki ameliyat olmamış gibiyim birde sargılarım var beyaz atlet gibi :1:farkında bile değilim gerçi sabahları kalkarken biraz zorlanıyorum canım tamamen ne zaman normale dönücem:1:

arkadaşlar bu forumu yıllardır takip ediyorum ama estetik operasyon daha önce aklımdan bile geçmediği için bu başlıkları hiç incelememiştim. ama ne kadar geç kaldığımı fark ettim...olsun zararın neresinden dönsen kardır diyorum yorumlarınızı okudukça :))) gayet kapsamlı olarak açıklamışsınız bi çok şeyi. çok aklıma yattı özellikle oraletin açıklamalarıyla barış bey ismi. oralet sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen ben de bakabilirmiyim resimlerine :17: şuan bu operasyon fiyatları nedir bi de bunu bilen var mı? bi tülü para biriktirmeyi beceremeyen biriyim de benim için en önemli sıkıntı bu şuanda :)) lütfen bana da yardım eder misiniz :21:

canım bende senin gibiydim bir girdim 1 haftada ameliyat oldum şu anda 2 günlük cicişlerim var:1:darısı senin başına:92:

Gezgincik, hayırlı uğurlu ve kocaman geçmiş olsun..
Atlattın bitirdin demek herşeyi, nasılsın şimdi herşey yolunda değil mi:) Yüzünde kocaman bir gülümse belirmeye başlamıştır eminim :)

sağol canım benim herşey yolunda bakalım yarın özel sütyenden getirtecek takıcam inşallah:92:

ozzllmm selam,

Para bikirtirmene yardımcı olamam ama tüm sürecim ortada. :)Sana tavsiyem diğer arkadaşlarımızın sayfalarını da incelemen süreçleri hakkında bilgi sahibi olman. Sonrasında da aklından geçen doktorlarla görüşmeye gitmen olacaktır. Operasyon fiyatlarını bilmiyorum yakın tarihte ameliyat olan arkadaşım yok tahmini 6 bin diyeyim. (değişmediyse)

Bir de Kalem1981 adlı arkadaşımız senden önce bir yorum yapmış onu da okumanı tavsiye ederim. En detaylı yardım bu olacaktır ;)

inşallahhhh oraletçim boşu boşuna gerilmişim o kadar:1::1:çok şükür canım şu anda çok iyiyim :nazar:k:16:ewet aynen dediğin gibi sanki ameliyat olmamış gibiyim birde sargılarım var beyaz atlet gibi :1:farkında bile değilim gerçi sabahları kalkarken biraz zorlanıyorum canım tamamen ne zaman normale dönücem:1:

Yağından kalkarken ve yatarken özellikle sırtından sana destek olsunlar kollarını aman kullanma. İlk zamanlar ne kadar az yorarsan sonrasında o kadar rahat edersin. ;) Geçmiş olsun şu keyfi yaşamaya değer dostum aynen devam senin kas altı mı olmuştu ?? Bunu dokotruna sor bakalım canım senin ağrı eşiğin vs. durumların hakkında kendisi sana isabetli bir tarih verecektir. Kas altı olduğun için birazcık sürebilir normale dönmen. Ama bu ameliyata değer. Keyfine bak sen fıstık ;)

canım bende senin gibiydim bir girdim 1 haftada ameliyat oldum şu anda 2 günlük cicişlerim var:1:darısı senin başına:92:

:))) ayy hayırlı olsun şeker darısı başıma diyim o zaman valla yorumlarınızı okuyunca 1 gün içinde bu noktaya geldiysem bende kendimi en yakın zamanda aranızda bulcam sanırım :)))

ozzllmm selam,

Para bikirtirmene yardımcı olamam ama tüm sürecim ortada. :)Sana tavsiyem diğer arkadaşlarımızın sayfalarını da incelemen süreçleri hakkında bilgi sahibi olman. Sonrasında da aklından geçen doktorlarla görüşmeye gitmen olacaktır. Operasyon fiyatlarını bilmiyorum yakın tarihte ameliyat olan arkadaşım yok tahmini 6 bin diyeyim. (değişmediyse)

Bir de Kalem1981 adlı arkadaşımız senden önce bir yorum yapmış onu da okumanı tavsiye ederim. En detaylı yardım bu olacaktır ;)

:))) sayenizde dün akşamdan beri daha önce duymadığım terimler ve yeni bilgiler öğrendim bile:)) kafama koydum yapıcam. baştan beri okuyorum yazılanları da 1 seneyi geçmiş sen ameliyat olalı tatlım hala bizim gibileri bilgilendirmek için çabalamandan ötürü kendi adıma teşekkür ederim. güle güle kullan darısı da başımıza :)) kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum artıkkk

Yağından kalkarken ve yatarken özellikle sırtından sana destek olsunlar kollarını aman kullanma. İlk zamanlar ne kadar az yorarsan sonrasında o kadar rahat edersin. ;) Geçmiş olsun şu keyfi yaşamaya değer dostum aynen devam senin kas altı mı olmuştu ?? Bunu dokotruna sor bakalım canım senin ağrı eşiğin vs. durumların hakkında kendisi sana isabetli bir tarih verecektir. Kas altı olduğun için birazcık sürebilir normale dönmen. Ama bu ameliyata değer. Keyfine bak sen fıstık ;)

evet canım kas altı benim genel olarak çok rahatım çok şükür ilk gece doktorum akşam 9 da hastaneye getirip eve geldim:1::nazar:şimdilik beklediğim tarzda bir ağrım olmadı yattıım yerde koltuk çocuktan dolayı ve arı oturur yatıyorum canım gece lavobo için eşime selenemiyorum oğlum uyanırsa sabhlar diye kendim kalkıyorum o yüzden zorlanaıyorum canım yarın sütyen takıcam çok merak ediyorum bu sütyeni senin dersler nasıl devam mı tamam mı? kendine iyi bak:54:

Back