sevgili oralet ben daha çok yeniyim saatlerce forumu okuyorum takip ediyorum sizi.inanılmaz bir şekilde motive oluyor insan.hatta dün telefon edip ay sonuna randevu almak için ilk adımı attım.(tamamen buradan aldığım enerjiyle).görüşmeye gideceğim doktor Ankarada Volkan Tayfur.acaba forumda daha önce hakkında görüşülmüş müydü bilginiz var mı? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.sevgiler.
Merhaba sevgili nazocan06 :)
Mutluluk insanın içine sığmayınca böyle böyle yayılıyor işte :)) Darısı en kısa zamanda başına diyorum arkadaşım.
Zaten karar vermek değil bu iş için ilk adımı atıp randevu alabilmek cesaret işi. Ben randevuma gitmemeyi bile düşünmüştüm. Vazmıgeçsem demişliğim olmuştu. İyiki başlamadan pes etmemişim diyorum şimdi.
Doktorunu daha önce duymamıştım ama KK da yaptığım aramada (google Volkan Tayfur Kadınlar Kulübü dersen daha fazla detay bulabilirsin belki )
Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım - Sayfa 297
bu linki buldum. Ameliyat olup mutlu olduğunu söyleyen bir arkadaşımız var bak bakalım. Hem belki ameliyat olmasa bile bilenlerde olabilir.
Ankara'da yaşayanlar muhakkak tanıyordur. Sor soruştur bakalım hatta git görüşmeye sonuçlarını kendin anlat :) Bakalım sana ne önerecek neler söyleyecek Volkan Bey :)