Merhaba Oralet, benide eklersen sevinirim. Bende en kısa zamanda albüm yapacağım.
yeni resimler mi eklendieminim yine çok güzeller bi bakiim!
oralet ve aresya beni de arkadaş olarak ekler misiniz? benimde ameliyatıma sayılı günler kaldı olabildiğince foto görmek istiyorummm :18: :)
Bugün zaten ceyiz alis verisi yaptiim cicegim :))
Ama sen yine de albüme bak hadi nolur :) Öptüüm
mrb oralet,
Bn de burun+gögüs olmayı düşünüyorum.Arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim...
oralet fotolarını şimdi gördüm..muhteşemler...harikalar..bayıldım yani tam istediğim gibi..Allah nazarlardan saklasın canımsen 290 cc taktırmıştın di mi? sence ben dual plan 260 cc taktırsam küçük mü dururlar? meme dokum varmış boy 1.68 kilo 54 omzum geniş? dr 260 ya da 300 dedi..dual plan nasıl olur acaba?
ayy canım çok tatlısın yaa bebişlerini gezdir bakalımbakalım tekrar görüşeyim doktorla haber veririm size... o kadar büyük yardımlarınız oldu ki korkularımdan kurtulup karar almamda..tekrar teşekkür ediyorum
peki yüzüstü yatabiliyor musun? bir de dikiş izlerin nasıl şu anda?
kelebek_kiss merhaba :) Seni de ekledim. Fiyat soracak olursan her doktora göre değişiyor be canım. Ben okumuşsundur Barış Çakır a oldum ama 1,5 yıl oldu. Son fiyatını bilmiyorum. dila28 yeni ameliyat oldu daha taze memeli :)) Ona sor sana daha iyi bilgi verir.
Ben sayfayı açtığımda başka bir yere yazmıyordum dünya benim etrafımda dönüyordu :))) Bu site sayesinde bu ameliyatı olmadım ama tüm sürecimi bu sitede geçirdim yazdım, okudum, bilgilendim, bildiklerimi aktardım. Rütbe dersen eski hastalardanım diyebilirim. Ahkam kesmeye gelince herkes yarışır durur çünkü.
Evet eskiden buralar bomboş sayfaydı :)) Dolu dolu yardımcı kaynak gibi oldu :)) Olur be canım niye olmasın. En güzeli en şıkıdımı senin olsun inşallah :))
Oralet'ten Sevgilerle..
Oralet,
Albümlere baktım şimdi.Tek kelimeyle süper süper süper...en kısa zamanda bn de istiyorum:)
Oraletim yeni resimler koydum.İç çamaşırlılar senin şerefine:90:
oralett,
dr la görüştüm 225 250 275 cc yi denicek hangisi güzel durursa onu takcak.Gögüs dokum olduğu için kas altı güzel olmaz dedi kas üstü ve yuvarlak orta profil takılcak.Boyum 1.63 kilom da 57 çok merak ediom nasıl olcak die.Cnm bi de ameliyattan sonra yaırm atlet şeklinde olan sporcu sütyenlerinden mi yoksa o babanne sütyenlerinden mi kullanılıyor?Ameliyat izlerini gidermek için krem kullandın mı?Çok sabirsızlanıyorum bi an önce 11 ağustos gelsin:)Ben de cicişler kervanına katılayım
cutegirls hayırlı olsun..bende aynı süreçlerden geçiyorum bu ayın 29unda inşallah kavuşucam cicişlerime..kasüstü ve dual plan arasında kaldım bende ama sanırım dual plan olacak..yarın görüşmem var beninmde çok heyecanlııı..doktorun kim? hangi marka olucak protezin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?