Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

ay yazmıcam dedim ama dayanamadım bu yazılanlara ya benim anlayamadığım şu madem bukadar natürellikten yanasınız bu konularda ne işiniz var baya meraklı gördüm sizi benim şahsen ihtiyacım olmasa estetikle ilgili bir alana uğramam bile bu konulara gidin kendinize göre natürel olan konulara bakın niye bizlerin derdi sizi bukadar ilgilendirdi ilk önce insanlara kararlarına saygı göstermeyi öğrenin lütfen siz bunları yazınca aaa bak doğru söylüyor deyipte vazmıgeçiyoruz yok boşuna burda size cevap veriyoruz ama sizede bizim öğretmemiz gereken birşey varki oda SAYGIIIII !!!! cevaplarımızın tek nedeni bunu öğretebilmek .....
bu arada silikon delici bir aletle yaralanmadığınız sürece yani duvara çarpmakla patlamaz bu gibi korkularımız yok şükür bilinçli estetiklileriz biz

Son düzenleme:

Kas zarı altı yöntemi ile ameliyatlar daha doğal sonuç veriyor benim gördüğüm en doğal sonuçlar kas zarı altı yöntemiyle yapıldı. Uygulayan doktorlar harika işler çıkarıyor bu sayfalarda da örnekler var.
Hepimizin ortak üzüntüsü olmayan göğüslerimizdi. Umarım her şey istediğin gibi olur üzülmezsin artık :)
Sana kas zarı altıyla ilgili doktorla görüşmeye gitmiş kadar olman için bir kaç video atacağım. Daha detaylı bilgi edinmiş olursun hemde 1.ağızdan bir doktorun anlatımıyla

Unutmadan albümü illegal olarak temin edip gören aradaşlar neden yorum yapmıyorsunuz ? :)
Madem herkes her şeyin farkında ?!

Unutmadan albümü illegal olarak temin edip gören aradaşlar neden yorum yapmıyorsunuz ? :)

Bende aynı konudan dolayı şikayetciyim.Daha yazdıgım konuyu bile dogrudürüst okumayan,forumda açtıgım konuya yorum bile yazmayan,geçmiş olsun bile demeyi çok gören arkadaşlar,sırf meme resmi görmek için birsürü arkadaşlık teklifleriyle karşılaştım.Hiçte hoş birşey degil bu.Bazen sırf birşeyler yazmak olsun diye,nasıl oldun,kime oldun gibi sorular,arkadaşlar,forumun başında herşey yazıyor,Allahaşkına,önce okumasını bilin,sonra sorularınız varsa sorun.Ve özellikle sadece operasyon fiyatı soranlar...Özelden..Fiyatmı önemli,size dogru yöntemi uygulayacak doktormu önemli acaba.Tabiki araştırın,iş karar vermeye gelince maddiyat konusunda doktorlarımız yardımcı oluyor.Her ameliyatın fiyatıda bir degildir,protez markasından,hastanenein lükslügünden,ameliyat yöntemine kadar herşey fiyatı degiştirir.Lütfen bu konularda daha titiz olun arkadaşlar,hiç hoş şeyler degil bunlar,biraz saygı lütfen.

Çok çok haklısınız. Bir bakıyorum 20 arkadaşlık isteği gelmiş. E insan nezaketen birşey yazar. Çoğu nicki ilk defa görüyorum. Biraz nezaket lütfen Fiyat konusu hele felaket. Sanki operasyonlarda tek kriter fiyat. Ben çok daha uyguna fiyatlar da olmuştum ama doktor önemli idi benim için ve önce birikim yaptım sonra kardeşim sağolsun borç aldım ve içimin sindiği doktora ameliyat oldum.Buradaki birçok arkadaşımız gibi..

Oraletçim kusura kalma senin konunda içimi döktüm ama görünce yazasım geldi. Zaten bu konuyu kardeş topiğim gibi görüyorum

Çok Haklısınız bende bundan Şikayetçiyim ve Arzum beni Uyarmasaydı Saf bir şekilde davranmaktaydım Lütfen Saygı ve her doktorun ücreti değişir her şey yere bölgeye Operasyona Göre değişir Hiçbirşey yazmadan arkadaşlık teklif edilmesin Kabul etmiyorum..

Mesaj kutun dolmuş güzelim,sana özelden yazdım,gelmedi.Mesaj kutunu boşalt acilen,sorum var sana

Arzum boşalttım canım :)

Oraletçim kusura kalma senin konunda içimi döktüm ama görünce yazasım geldi. Zaten bu konuyu kardeş topiğim gibi görüyorum

Canım sen bende kredisi olan kızlardansın tabiki yazacaksın :)) Yazdıklarının samimiyetini biliyorum her zaman rahat ol sen kardeşim :)

Huhuu hatunum ne alemdesin yahu aklım sende :)) Güzel haberlerini ve göğüslerini alda gel :))

İerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ,uzun zamandır göğüslerimi büyütmeyi düşünüyorum ama doktor araştırırken çok yoruldum.İstanbul dışında olduğum için internetten geniş bir araştırma yaptıktan sonra ,aklıma yatan bir kaç doktorla görüşmek istiyorum.İstanbulda uzun süre kalıp doktor doktor gezmeye şansım yok ,çünkü 2 tane kızım var ve okula gidiyorlar.Burada okuduklarımdan edindiğim izlenimlerden Barış Çakır,Naci Çelik ve Tuğrul Turan'ın iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum.Naci çelik'in ameliyat fiyatlarını arayıp öğrendim ama diğerlerini bilemiyorum.Bana yardımcı olabilir misiniz?Barış Çakır'a ameliyat olan arkadaşlar bana fiyatlar konusunda bilgi verirse çok sevinirim.Uzaktan gideceğim için beni aşan bir miktarsa başka alternatifleri araştırmak istiyorum.Çok acil yardıma ihtiyacım var.

canım sana özel msj attım.

kızlar yaaa ben ameliyat olmadım(( tam gittik işte ödeme yapıcam artık yani annemle ablam da geldiler..doktor bi zahmet edip de konuşmadı anlatmadı yani..sonuçta onlar bilmiyo bişey zaten de gönülsüzler iyice bi tedirginlik oldu..benim bünyem çok alerjik anesteziye karşı bi reaksiyon versem adam bişey yapamaz hastane değil klinik ambulans bile yok..ben tabi zar zor ikna ettim diye işin bu boyutlarını görmezden geldim ama olay bu yani..vazgeçtim ordan..bi de üstüne tahlil parasını ödedim!!..neyse baya moralim bozuldu zaten annemlere falan darıldım ama haklılar onlar da tabi, şimdi düşününce ne cesaret diyorum ben de, artık nasıl canıma tak etmişse:)) neyse acıbademe gittik..orda ayhan beyle görüştük gayet güzel anlattı uzun uzun her sorumuza cevap verdi diğeri gibi ukalalıklar da yapmadı..beni muayene etti her doktor da bana göğüs dokun var senin aslında diyo çıldıracam ya:)) boyum kısa olduğu için yuvarlak olmalıymış.kilo almaya çok müsait olduğum için 80 beden olacak gibi olsun dedi..ben de olmuşken 85 olsun bari dedim o zaman sorumluluk benden gider dedi tırstım ben de inek gibi de olmim sonra:)) yaptığı işleri falan gördüm çok güzel doktoru sevdim yani..hem eve de çok yakın en ufak bişeyde giderim artık:)) şimdi eksik olan paramı tamamlıcam sanırım 14ünde falan uygun olurum gene ertelendi ama hayırlısı bakalım en azından annem ve ablam da yanımda bu sefer:)

Kizlar valla bende bakıyorum resimlerinize ama bakilmiycak gibi değil ya:)ama bende bu ameliyatı olmayı düşündüğüm için bakıyorum yıksa bakıp bakıp niye kendimi komplekse sokayım bir bir oraletinkine bakıyorum birde aynada dolgulu sutyenu bile doldurmayan benimkilere gerçi benim ilk etapta burun ameliyatı olmam gerek ama bilgi de edinmisoluyorum bu konuda birde size bir sorum olacak kizlar benim bir cocuğum var ama 2 sene sonra kısmet olursa bir cocuk daha planlıyoruz sizce bu ameliyatı cocuktan sonra mı önce mı yaptirmaliyim yani emzirmeyi etkilermi veya emzirdigim için sarkarmi zaten olursam kas zarı altı olmayı planlıyorum canım çok tatlı burun ameliyatından bile ilkinde kactim:18:

oraletçim selam okuyorum bakıyorum sürekli sana sormak istediğim bir sorum daha aklıma geldi bu silikonu yaptırdıktan sonra bir zaman sonra geçecek diyelim ki tekrar olmak yeniletmek gerekecekmi ihtiyaç olurmu ne olur ne biter :26: canımcım

Oraletim Merhabaaaa...

Vallahi son sürat gidiyor konu. Süpersiniz ya... Ah ah! az daha önce bulsaydım şu forumu cesaret alıp hemen olup bitiverseydi... Şimdik bebişten sonraya kaldı... Ama sizleri sürekli takipteyim. Arada güncellediğiniz albümlerinize bakıyorum. Eninde sonunda yaptırıcam diye söylenirken buluyorum kendimi... :)))

Arada alışveriş yaparken de iç geçiriyorum. Ah bir olayım şunu diye... Neyse takipteyim kızlar...

Sevgiler...

canım bence oraya ameliyat olmamakla en doğru kararı vermişsin. Böyle ağzına kira isteyen doktorlardan nefret ediyorum. Anlat yani ne olacak ne bitecek ne var sanki. Insan canını emanet ediyor kolay mı. Iyice araştır güzelim. Içine sinince ameliyat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…