• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

ne mutlu bana bende şu mimişlerimi büyütüp geleyimde sen bendeki enerjiyi ozaman gör çokk ama çok heycanlanıyorum

Ne güzel işte dilediğin kadar heyecan yap ameliyattan sonrada sınır tanımayacak heyecanın :))
Hayat kısa be dostum ne istediğini bilip, elde edip sefasını sürmek için çok fazla vaktimiz olmayabilir.
Sen ameliyat zamanını önceden haber ver şöyle bir güzel geri sayıp gönderelim seni. :))
Pamukcum o bahsettiğin enerjiyi görmek istiyorum :)) Hadi göster enerjini ;)) :92::92:

İerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ,uzun zamandır göğüslerimi büyütmeyi düşünüyorum ama doktor araştırırken çok yoruldum.İstanbul dışında olduğum için internetten geniş bir araştırma yaptıktan sonra ,aklıma yatan bir kaç doktorla görüşmek istiyorum.İstanbulda uzun süre kalıp doktor doktor gezmeye şansım yok ,çünkü 2 tane kızım var ve okula gidiyorlar.Burada okuduklarımdan edindiğim izlenimlerden Barış Çakır,Naci Çelik ve Tuğrul Turan'ın iyi doktorlar olduğunu düşünüyorum.Naci çelik'in ameliyat fiyatlarını arayıp öğrendim ama diğerlerini bilemiyorum.Bana yardımcı olabilir misiniz?Barış Çakır'a ameliyat olan arkadaşlar bana fiyatlar konusunda bilgi verirse çok sevinirim.Uzaktan gideceğim için beni aşan bir miktarsa başka alternatifleri araştırmak istiyorum.Çok acil yardıma ihtiyacım var.

Merhaba rüzgargul :)

Canım ben Barış Çakır'a ameliyat oldum şu an onun meme büyütme fiyatları 6 bin lira.
Naci Beyi öğrenmişsin süper ama Tuğrul Bey'in fiyatları hakkında hiç bilgim yok. Forumların diğer sayfalarında yazan olmuştur ama onlarada sorabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Kolaylıklar dilerim :)

kızlar yaaa ben ameliyat olmadım:((( tam gittik işte ödeme yapıcam artık yani annemle ablam da geldiler..doktor bi zahmet edip de konuşmadı anlatmadı yani..sonuçta onlar bilmiyo bişey zaten de gönülsüzler iyice bi tedirginlik oldu..benim bünyem çok alerjik anesteziye karşı bi reaksiyon versem adam bişey yapamaz hastane değil klinik ambulans bile yok..ben tabi zar zor ikna ettim diye işin bu boyutlarını görmezden geldim ama olay bu yani..vazgeçtim ordan..bi de üstüne tahlil parasını ödedim!!..neyse baya moralim bozuldu zaten annemlere falan darıldım ama haklılar onlar da tabi, şimdi düşününce ne cesaret diyorum ben de, artık nasıl canıma tak etmişse:)) neyse acıbademe gittik..orda ayhan beyle görüştük gayet güzel anlattı uzun uzun her sorumuza cevap verdi diğeri gibi ukalalıklar da yapmadı..beni muayene etti her doktor da bana göğüs dokun var senin aslında diyo çıldıracam ya:)) boyum kısa olduğu için yuvarlak olmalıymış.kilo almaya çok müsait olduğum için 80 beden olacak gibi olsun dedi..ben de olmuşken 85 olsun bari dedim o zaman sorumluluk benden gider dedi tırstım ben de inek gibi de olmim sonra:)) yaptığı işleri falan gördüm çok güzel doktoru sevdim yani..hem eve de çok yakın en ufak bişeyde giderim artık:)) şimdi eksik olan paramı tamamlıcam sanırım 14ünde falan uygun olurum gene ertelendi ama hayırlısı bakalım en azından annem ve ablam da yanımda bu sefer:)

Birden yüzüm asılmaya başlamıştı ki güldürdün beni :))
Yahu ilk doktoru nereden buldun sen bana soruyorlar kime ameliyat olacak diye nasıl atlamışsam cevap veremedim kimseye :) Yahu gözün o kadar kararmasın her şeyiyle emin ol kendini emanet ediyorsun sonuçta içine sinmesi önemli annenlere de kızma senin iyiliğini düşünüyorlar ki bence böylesi daha hayırlı olmuş diyebiliyorum :)
Şimdiki doktorun Ayhan Bey anladığım kadarıyla. Tekrar hayırlı olsun canını sıkma bu sitede ameliyatı çeşitli sebeplerle iptal olan 3.de bile olan kızlar tanıyorum :) Kısmet bu işler. Doktorunu sevmene içinin sinmesine sevindim oh hadi bakalım haber ver son gelişmeler hakkında :)

Kizlar valla bende bakıyorum resimlerinize ama bakilmiycak gibi değil ya:)ama bende bu ameliyatı olmayı düşündüğüm için bakıyorum yıksa bakıp bakıp niye kendimi komplekse sokayım bir bir oraletinkine bakıyorum birde aynada dolgulu sutyenu bile doldurmayan benimkilere gerçi benim ilk etapta burun ameliyatı olmam gerek ama bilgi de edinmisoluyorum bu konuda birde size bir sorum olacak kizlar benim bir cocuğum var ama 2 sene sonra kısmet olursa bir cocuk daha planlıyoruz sizce bu ameliyatı cocuktan sonra mı önce mı yaptirmaliyim yani emzirmeyi etkilermi veya emzirdigim için sarkarmi zaten olursam kas zarı altı olmayı planlıyorum canım çok tatlı burun ameliyatından bile ilkinde kactim:18:

Canım sen benim arkadaş listemdesin zaten ben gören herkes yorum yapsın demek istemedim. Tam tersi listemde olmayıp çevrelerinden resimlerimi temin edenlere seslendim ben ki onlar kendilerini iyi biliyor bende onları iyi biliyorum. Canım benim üzerine alınmak istemeyenler sessiz kalmayı seçiyor sen neden alındın benim sözlerime söz meclisten dışarı :))
Burun ameliyatı düşünüyorsan o konuyla ilgili de sorularına yardımcı olurum bu kez kaçmazsın :))
2 sene sonra düşünüyorsan çocuğu göğüs ameliyatını ertelemeyebilirsin. Protez süt bezlerine temas etmediği için emzirmeyi etkilemez. Ayrıca meme başından kesi yapılmazsa süt bezlerin zarar görmemiş olur yine emzirme için bir sorun oluşmaz (her ne kadar titiz bir ameliyat olsada süt bezleri azda olsa zarar görür) Kas zarı altı süper seçim :)

oraletçim selam okuyorum bakıyorum sürekli sana sormak istediğim bir sorum daha aklıma geldi bu silikonu yaptırdıktan sonra bir zaman sonra geçecek diyelim ki tekrar olmak yeniletmek gerekecekmi ihtiyaç olurmu ne olur ne biter :26: canımcım

Canım bu kullanma durumuna göre değişir :) ve ömür boyu kullanabilirsin.

"Yaş ilerledikçe meme cildi de yaşlanır ve esner. Protez takılmamış ciltte bile incelme olur. Protezin memedeki estetik görünümü cildin elastikiyetine bağlıdır.

Protez uygulanınca memenin hacmi ve ağırlığı artar. Bu durum cildin geri dönüşümsüz olarak esnemesine neden olur. Büyük protez daha çok esneme ve gerginlik demektir. Memeye gereğinden fazla ağırlık konulması, esnekliğin artmasına ve sarkmaya neden olur ve estetik açıdan kötü bir görüntü oluşmasını garantiler. Ancak bunun derecesini ve zamanını tahmin etmek olanaksızdır." Alıntıdır

Bu konuyu daha önce çok detaylı olarak yazmıştım. O konu başlığını bulup burada yine yazarım. Aşırı kilo alıp verme kısacası vucutta oluşan deformasyonla birlikte göğüslerde etkileniyor. Vucuduna ne kadar iyi bakarsan o kadar uzun kullanırsın. Daha zor bir durum oluşmadıkça ileride sarkmaya karşı dikleştirme operasyonu ile protez yenilenmeden işlem yapılabilir.

Oraletim Merhabaaaa...

Vallahi son sürat gidiyor konu. Süpersiniz ya... Ah ah! az daha önce bulsaydım şu forumu cesaret alıp hemen olup bitiverseydi... Şimdik bebişten sonraya kaldı... :( Ama sizleri sürekli takipteyim. Arada güncellediğiniz albümlerinize bakıyorum. Eninde sonunda yaptırıcam diye söylenirken buluyorum kendimi... :)))

Arada alışveriş yaparken de iç geçiriyorum. Ah bir olayım şunu diye... Neyse takipteyim kızlar...

Sevgiler...

:)) Mukumukcuğum canım benim, geç olsun güç olmasın yahu :)) Bebiş bizim her şeyimiz :71: önce kendine, sonra bebişine iyi bak, inşallah istediğin gibi gider her şey yaptırırsın :))

Ne güzel işte dilediğin kadar heyecan yap ameliyattan sonrada sınır tanımayacak heyecanın :))
Hayat kısa be dostum ne istediğini bilip, elde edip sefasını sürmek için çok fazla vaktimiz olmayabilir.
Sen ameliyat zamanını önceden haber ver şöyle bir güzel geri sayıp gönderelim seni. :))
Pamukcum o bahsettiğin enerjiyi görmek istiyorum :)) Hadi göster enerjini ;)) :92::92:

martın 7si canım geri sayım başladı ama bu cumartesi randevum var daha geçe kalma al dedi kızlar yada sen tamda hatırlamıyorum ama aldım bende yazdı saolsun beni asistanı bakalım bu cumartesi akgün kara gün belli olucak şimdi enerji ortalarda bi büyütüp geleyim özgüvenimle enerjimde tavan yapıcak emin ol iyiki varsınız kızlar çok saolun walla :9:

martın 7si canım geri sayım başladı ama bu cumartesi randevum var daha geçe kalma al dedi kızlar yada sen tamda hatırlamıyorum ama aldım bende yazdı saolsun beni asistanı bakalım bu cumartesi akgün kara gün belli olucak şimdi enerji ortalarda bi büyütüp geleyim özgüvenimle enerjimde tavan yapıcak emin ol iyiki varsınız kızlar çok saolun walla :9:

Canım ben randevu alamayınca unutmuşum senin durumunu tekrar kusura bakma. Bugün konuştum C.tesi günü randevumu aldım!!! :)) Özelden konuşuruz detayları. Eğer denk gelemezsek sen görüş bakalım umarım her şey istediğin gibi geçer rahattt rahatt olursun ameliyatını. 2 hafta bile yok süper :))
Heyecan yaptım yine :))

Kızlar durup dururken nereden çıktı diyebilirsiniz.. Bir yaprak düşünce yere orada başlar bazen yaprak dökümü.. Kalem1981 arkadaşım ayrıldı sayfama kendini bilmez birinin yazdığı hiç düşünmeden provakatörce yazdığı o yazıdan dolayı üzüntü duyarak ayrıldı.. Üzerini örttüğü her şeyin iki kelime ile yerüstüne çıktığı için üzüldü. Geçmişini unutmuş mutlu biriyken eski günlerine döndüğü için ayrıldı. Tabi ciddi ciddi yanında durduğu insanların yapaylığını yapmacıklığını da görünce gitmesi kaçınılmaz oldu.. İnsan hiç tanımadığı insana yeri gelir sabaha kadar destek olur mu? Olur biz bunu yaptık.
Kendi doktorlarımızla alakası yok. Biz kadın olmayı gerektiren puzzle parçaları birleştirilirken işte resmi görmek böyle bir mutluluk demek dedik. İyi olmadığını görmediğimiz bir örnek varsa bunu da dile getirmekten gocunmadık.
Üzüldüm, etkilendim. Tadında bırakmak en iyisi diye düşündüm daha önce ara vermiştim bu kez ameliyat sürecinde destek olacağıma dair söz verdiğim kızlar için bir müddet daha duracağım gittiğim anda yine samimiyetine inandığım herkese kapım yine açık olacak.

Tamamen gitmeden önce yine yazacağım sadece bahsetmeden uyumak isetemdim.. Şunu söylemek isterim ki; yazılanları her zaman önde tutmayın. İlk olarak bir veya bir kaç doktorla görüşün, söyledikleri durumları karşılaştırmak adına araştırın yapılan işlemlere bakın bu bende olsa mutlu olur muyum? sorusunu sorun sonra esas istediğim bu değilmiş demeyin.. Bu ameliyat sonuçlarına işte budur diyebilmek için zaman gerekir bunu unutmayın, pimpirik yapmayın, doktorunuza güvendiyseniz ameliyat masasına yatacak kadar, biraz zaman geçmesini bekleyin hem doktorunuz hem siz sonuçlarınızı görün. Bu mutluluğa kimse paha biçemez.

Geçen sene bugün siteye üye olmuştum.. Bugün ayrılacağım günün hesabını yapıyorum. 2 gün sonra doğum günüm :) 1 yaşıma basıyorum ve şu an sadece buna odaklanıyorum.

Kızlar ne kadar daha kalırım bilmiyorum şu anki üzüntüm sebebiyle doğru bir karar olduğunu düşünüyorum o yüzden varsa soracaklarınız yine yardımcı olmaya çalışırım tabi ama bu yine burada olmamı gerektirir. O yüzden geriye sayım yok. Son demler diyeyim..
Hayat beklemez, karışmak lazım :)

Ya niye teker teker ayriliyosunuz oraletcim ne oldu ki ben birsey mı kaçırdım ne güzel sizin tecrübelerinizden yararlaniyorduk ben senelerdir bu ameliyatı düşünüp senin yazdıkların sayesinde eninde sonunda olmaya karar verdim sadece cocuktan öncemi sonramı onu netlestiremedim kafamda böyle veda yazısı gibi okuyunca üzüldüm seni tanımıyorum ama Yazdiklarini o kadar içten buluyorum ki kendime çok yakın hissettim ayrıca mutluluğunu burada paylaşman ve isteyen herkesin bu mutluluğu tatması için hiçbir menfaatın ve mecburiyetin olmadıgı halde çabalaman benim gibi olanlar için çok güzel birsey ne oldu hangi densiz ne dedi bilmiyorum ama burayı bırakma bu forumun tadı sensiz cikmaz:2:

Kızlar durup dururken nereden çıktı diyebilirsiniz.. Bir yaprak düşünce yere orada başlar bazen yaprak dökümü.. Kalem1981 arkadaşım ayrıldı sayfama kendini bilmez birinin yazdığı hiç düşünmeden provakatörce yazdığı o yazıdan dolayı üzüntü duyarak ayrıldı.. Üzerini örttüğü her şeyin iki kelime ile yerüstüne çıktığı için üzüldü. Geçmişini unutmuş mutlu biriyken eski günlerine döndüğü için ayrıldı. Tabi ciddi ciddi yanında durduğu insanların yapaylığını yapmacıklığını da görünce gitmesi kaçınılmaz oldu.. İnsan hiç tanımadığı insana yeri gelir sabaha kadar destek olur mu? Olur biz bunu yaptık.
Kendi doktorlarımızla alakası yok. Biz kadın olmayı gerektiren puzzle parçaları birleştirilirken işte resmi görmek böyle bir mutluluk demek dedik. İyi olmadığını görmediğimiz bir örnek varsa bunu da dile getirmekten gocunmadık.
Üzüldüm, etkilendim. Tadında bırakmak en iyisi diye düşündüm daha önce ara vermiştim bu kez ameliyat sürecinde destek olacağıma dair söz verdiğim kızlar için bir müddet daha duracağım gittiğim anda yine samimiyetine inandığım herkese kapım yine açık olacak.

Tamamen gitmeden önce yine yazacağım sadece bahsetmeden uyumak isetemdim.. Şunu söylemek isterim ki; yazılanları her zaman önde tutmayın. İlk olarak bir veya bir kaç doktorla görüşün, söyledikleri durumları karşılaştırmak adına araştırın yapılan işlemlere bakın bu bende olsa mutlu olur muyum? sorusunu sorun sonra esas istediğim bu değilmiş demeyin.. Bu ameliyat sonuçlarına işte budur diyebilmek için zaman gerekir bunu unutmayın, pimpirik yapmayın, doktorunuza güvendiyseniz ameliyat masasına yatacak kadar, biraz zaman geçmesini bekleyin hem doktorunuz hem siz sonuçlarınızı görün. Bu mutluluğa kimse paha biçemez.

Geçen sene bugün siteye üye olmuştum.. Bugün ayrılacağım günün hesabını yapıyorum. 2 gün sonra doğum günüm :) 1 yaşıma basıyorum ve şu an sadece buna odaklanıyorum.

Kızlar ne kadar daha kalırım bilmiyorum şu anki üzüntüm sebebiyle doğru bir karar olduğunu düşünüyorum o yüzden varsa soracaklarınız yine yardımcı olmaya çalışırım tabi ama bu yine burada olmamı gerektirir. O yüzden geriye sayım yok. Son demler diyeyim..
Hayat beklemez, karışmak lazım :)

oraletcıgım senın destegın bana ve herkeze cok ıyı geldı bugune kadar hıc bıyere gıtme demeyı cok ısterdım. kararına sygı gostermekten baska sansım yok ıyıkı gec kalmadan sana raslamışım kk da kendıne cok ama cok ıyı bak fıkrın degısırse bız buradayız senı tanımak cok guzeldi :5:

Tatlı oraletim benim. Her son yeni bir başlangıçtır. Ama şundan eminim ki, senin gitmenle pek çok yaprak dökümü yaşanacak bu forumda. Senin yerin asla dolmayacak. Senin sayende pek çoğumuz hayallerine kavuştu. Seni tanımak büyük bir şans oldu bana. Sana milyonlarca kez teşekkür etsem yine de azdır. Ama ben senin yakanı bırakmayacağım. Benden kurtulamazsın :))) burada pek çok sanal arkadaşlık gerçek arkadaşlığa dönüştü. Ilk kez gördüğüm birini bu kadar yıllardır tanıyormuş gibi olacağımı hiç aklımdan geçirmezdim. Ayyy çok duygusal oldu beee :))) uzun sözün kısası, ben seni sevdim be kardeşim :69:

ah oralet ah kalem

""Benimkilerde ufak, ben esime ''Canim tipki ergenlige giren korpe 15'lik kizlar gibiyim degil mi''.Urkek titrek ve kucuk.""

şu cümleyi kuran bi salak yüzünden küsüyosunuz foruma. (kocasının da 15 yaşında çocuk fantezisi varmış demek ki ailecek tuhaflar. bi öğretmen olarak ekstra tiksindim kendisinden)
bu ürkek ve titrek arkadaşı allaha havale edelim
siz yine ara sıra gelin tamam mı
kendinize iyi bakın
öpücük yağmuru...

Sevgili KK kızları öncelikle özelden/tüzelden samimiyetiniz için teşekkür ederim.
Şu an söz verdiğim kızlar için bir süre daha buradayım aslında bir bakıma haklısınız bir iki kendini bilmez için böyle bir karar aldım. Gündemi çok bozmak istemiyorum sadece sağa dönüş yaparken yayaya sinyal veriyorum. Şimdi gitmemi bekleyenler üzülecek ama ben henüz veda yazımı yazmadım :)

Hep destek tam destek kızlar. Burada bulunduğum süre içinde Oralet yine aynı Oralet :)
Seviyorum sizleri :54:

Zaman kısıtlı ameliyat olacak arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum öncelikle. Yarın bir arkadaşımın ameliyat var. Onun heyecanı da var. :)

Offf noluyor kızlar yaa.. :43:Bir kendini bilmezin lafına alınıp neden gitmeyi falan düşünüyorsunuz ki. Bu siteye oralet, Kalem gibi canhıraş insanlara yardımcı olacak kişiler lazım. Sizler sayınızı azalttıkça ortallık ağzından çıkanı kulağı duymayanlara kalır. Yapmayın lütfen.. Kimin ne olduğunu reklam amaçlı mı, kötüleme amaçlı mı, yoksa kendi kusurlarını sevmeye çalışıp diğerlerine pislik atmakiçin mi üye olduğunu herkes az çok anlıyor burada.. Bir daha bu kadar alınmayın lütfen diyorum..

Zaten böyle birşeye niyeti olmasa burda ısı ne isteyipte yaptıramiyo demekki kiskancligini da böyle bastırıyor ne yapsın sizin gibi güzellikleri bünyesi kaldirmiyordur.

Zaten böyle birşeye niyeti olmasa burda ısı ne isteyipte yaptıramiyo demekki kiskancligini da böyle bastırıyor ne yapsın sizin gibi güzellikleri bünyesi kaldirmiyordur.

:) Bugün güzel şeylerden konuşalım, mesela benden :)) :nazar:

Bugün benim doğum günüm kızlar :65: :16::16::16: :)) Geçen sene bu tarihte yeniden doğdum ben 1.yaş günümü özelden kutlayan hatunlara teşekkür ederim.:71: Çok mutlu oldum olllallaaa :)))

:) Bugün güzel şeylerden konuşalım, mesela benden :)) :nazar:

Bugün benim doğum günüm kızlar :65: :16::16::16: :)) Geçen sene bu tarihte yeniden doğdum ben 1.yaş günümü özelden kutlayan hatunlara teşekkür ederim.:71: Çok mutlu oldum olllallaaa :)))
doğum günün kutlu olsun oralet bundan sonra hep böyle mutlu ol.verdiğin adresten ekledim seni haberin olsun.seni sanaldada olsa tanıdığıma mutluyum.tüm sorularıma sıkılmadan cevap yazdın,sorunlarımı dinledin ,teşekkürler sana meleğim...

doğum günün kutlu olsun oralet bundan sonra hep böyle mutlu ol.verdiğin adresten ekledim seni haberin olsun.seni sanaldada olsa tanıdığıma mutluyum.tüm sorularıma sıkılmadan cevap yazdın,sorunlarımı dinledin ,teşekkürler sana meleğim...

Bugün ne kadar güzel bir gün değil mi ? :))
Teşekkür ederim canım istediğin zaman, istediğin soruyu sorabilirsin. Biliyorsam cevaplarım, bilmiyorsam araştırırım. (:

Back