Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tatlı oraletim,dogum günün kutlu olsun arkadaşım,nice senelere..
en beğendiğim göğüse sahip oraletçim iyiki doğdun
doğum günün kuttlu olsun sevdiklerinle nice senelere inş
nice sağlıklı senelere canım
oraletim can dostum,canım benim...kanatsız meleğim.. hadi bakalım hayatın bundan sonrası hep yüzünün güldüğü,gözlerinin içinin parladığı nice nice güzel yıllar senin olsun..
Iyi ki doğdun oraleeeet, iyi ki doğdun oraleeeet :))) bu gece pasta keseceğim ve dediğim gibi senin için de bir dilim yiyeceğim tatlım
melek oralet iyiki doğmuşsun:) iyiki bu sitedesin:)
Yaşasın mumlar sönsün o halde aydınlık için ben yeterim :)) Şımardım şımarabileceğim kadar. Olanlara mutluklar, olacak olanlara da bu mutluluğu tatmalısınız diyorum. :) Geçen sene bugün, bu saatte hastane odamda yatıyordum uslu, puslu, mutlu :) Hayatımda kendim için güzel bir şeyler yapabilmenin sevinci vardı. Yarın doktor kontrolüm var. Aslında bugün gitmek istiyordum yoğunluktan randevu veremediler. Bakalım bebişlerime iyi bakmışmıyım doktorum yarın ne diyecek Kanatlanıp uçarak gideceğim :)
Arayan, mesaj atan, mail atan, yazan, çizen herkese en güzel gülümsememi gönderiyorum
Konuşmaktan en çok keyif aldığım konu oldu madem iyiki doğdum o halde iyiki var diyenlerin yanındayım :)
Gündemi çok meşgul ettim kızlar ama senede bir güncük haketmişimdir yoksa şu alanda sayfam olamazdı :) Söz tekrar sizde buradan soracaklarınızı yazabilirsiniz dönüş yapacağım yine yeni yeniden :)
ohhhh ne guzel ya moralım duzeldı canım cok sevındım kalemde dondu spersınız kızlar
sevgili oralet barış çakırın ismini duydum ve çok araştırdım halende araştırmaktayım göğüs estetiği olmak istiyorum yalnız çok endişeliyim barış beye güvenmelimiyim sence? senin yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım aslında ama yinede soruyorum sana doğru bir kararmıdır barış çakır...sevgilerimle
İyi seneler sağlık ve mutlulukla....
çok beğendim ben ..geçmiş olsun. darısı başımıza.
Gecmis olssunn, insAllah hepimiz senin gibi memnun oluruz.
Sağol canım, daha güzeli, daha havalısı, daha seksisi senin olur inşallah :)) (istemek elde etmenin yarısıdır demişler)