• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Dogum gunün kutlu olsun oraletcim bende msn den ekledim seni ameliyata yaklasinca basını ağrıtırım biraz :)

en beğendiğim göğüse sahip oraletçim iyiki doğdun :16:
doğum günün kuttlu olsun sevdiklerinle nice senelere inş :nazar: :nazar:

oraletim can dostum,canım benim...kanatsız meleğim.. hadi bakalım hayatın bundan sonrası hep yüzünün güldüğü,gözlerinin içinin parladığı nice nice güzel yıllar senin olsun..

Iyi ki doğdun oraleeeet, iyi ki doğdun oraleeeet :))) bu gece pasta keseceğim ve dediğim gibi senin için de bir dilim yiyeceğim tatlım :56:

Benim tatlı oraletim,dogum günün kutlu olsun arkadaşım,nice senelere..:16::16:

en beğendiğim göğüse sahip oraletçim iyiki doğdun :16:
doğum günün kuttlu olsun sevdiklerinle nice senelere inş :nazar: :nazar:

nice sağlıklı senelere canım

oraletim can dostum,canım benim...kanatsız meleğim.. hadi bakalım hayatın bundan sonrası hep yüzünün güldüğü,gözlerinin içinin parladığı nice nice güzel yıllar senin olsun..

Iyi ki doğdun oraleeeet, iyi ki doğdun oraleeeet :))) bu gece pasta keseceğim ve dediğim gibi senin için de bir dilim yiyeceğim tatlım :56:

melek oralet iyiki doğmuşsun:) iyiki bu sitedesin:)

Yaşasın mumlar sönsün o halde aydınlık için ben yeterim :)) Şımardım şımarabileceğim kadar. Olanlara mutluklar, olacak olanlara da bu mutluluğu tatmalısınız diyorum. :) Geçen sene bugün, bu saatte hastane odamda yatıyordum uslu, puslu, mutlu :) Hayatımda kendim için güzel bir şeyler yapabilmenin sevinci vardı. Yarın doktor kontrolüm var. Aslında bugün gitmek istiyordum yoğunluktan randevu veremediler. Bakalım bebişlerime iyi bakmışmıyım doktorum yarın ne diyecek ;) :D Kanatlanıp uçarak gideceğim :)

Arayan, mesaj atan, mail atan, yazan, çizen herkese en güzel gülümsememi gönderiyorum (: :54:

Konuşmaktan en çok keyif aldığım konu oldu madem iyiki doğdum o halde iyiki var diyenlerin yanındayım :)
Gündemi çok meşgul ettim kızlar ama senede bir güncük haketmişimdir yoksa şu alanda sayfam olamazdı :) Söz tekrar sizde buradan soracaklarınızı yazabilirsiniz dönüş yapacağım yine yeni yeniden :)

Yaşasın mumlar sönsün o halde aydınlık için ben yeterim :)) Şımardım şımarabileceğim kadar. Olanlara mutluklar, olacak olanlara da bu mutluluğu tatmalısınız diyorum. :) Geçen sene bugün, bu saatte hastane odamda yatıyordum uslu, puslu, mutlu :) Hayatımda kendim için güzel bir şeyler yapabilmenin sevinci vardı. Yarın doktor kontrolüm var. Aslında bugün gitmek istiyordum yoğunluktan randevu veremediler. Bakalım bebişlerime iyi bakmışmıyım doktorum yarın ne diyecek ;) :D Kanatlanıp uçarak gideceğim :)

Arayan, mesaj atan, mail atan, yazan, çizen herkese en güzel gülümsememi gönderiyorum (: :54:

Konuşmaktan en çok keyif aldığım konu oldu madem iyiki doğdum o halde iyiki var diyenlerin yanındayım :)
Gündemi çok meşgul ettim kızlar ama senede bir güncük haketmişimdir yoksa şu alanda sayfam olamazdı :) Söz tekrar sizde buradan soracaklarınızı yazabilirsiniz dönüş yapacağım yine yeni yeniden :)

ohhhh ne guzel ya moralım duzeldı canım cok sevındım kalemde dondu spersınız kızlar

ohhhh ne guzel ya moralım duzeldı canım cok sevındım kalemde dondu spersınız kızlar

O kadar çok içten ve samimi mesajlar aldım ki, bu iki oldu umarım bir üçüncüsü olmaz :)
Doğum günüm olmasınında etkisi var, enerjim yükselişe geçti. :32::32:

sevgili oralet barış çakırın ismini duydum ve çok araştırdım halende araştırmaktayım göğüs estetiği olmak istiyorum yalnız çok endişeliyim barış beye güvenmelimiyim sence? senin yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım aslında ama yinede soruyorum sana doğru bir kararmıdır barış çakır...sevgilerimle

sevgili oralet barış çakırın ismini duydum ve çok araştırdım halende araştırmaktayım göğüs estetiği olmak istiyorum yalnız çok endişeliyim barış beye güvenmelimiyim sence? senin yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım aslında ama yinede soruyorum sana doğru bir kararmıdır barış çakır...sevgilerimle

Sevgili nildaykut, doktor araştır tabi araştırmaktan zarar gelmez. Estetik konusunda kaygılarını ancak bir cerrahla görüştüğünde dindirebilirsin ki doğrusu budur ilk adım doktor görüşmesi yapmak olsun. Hem bir çok doktorun görüşme ücreti almadığını da duyuyorum olanlardan. Doğru bilgiyi 1.ağızdan alırsın :)
Barış Bey bu güne kadar (1 senelik süre boyunca) ne benim ne de bir başkasına yaptığı işlemlerde "acaba" dedirtti. Beni hiçbir zaman yanıltmadı, güvenimi boşa çıkarmadı. Bugün göğüste 1.senem ve geçen bir yılki mutluluğum şu sayfanın içindeki yorumlarda mevcut hatta komşu sayfalara da taşkınlık yapıp sıçramıştır. :)
Ben sadece göğüs değil aynı zamanda burun ameliyatı da oldum Barış Bey'e. Yine geçtiğimiz yıl yaptırdım. Eğer bir tereddütüm olsaydı başka bir doktor arardım ama tam tersi burnumu yapmak istememişti ben ısrar ettim 6.ayımın içindeyim :) Dudak dolgusu yaptırdım altı aylıktı gerçi söndü gitti yarın randevum var eğer fırsat olursa yine yaptıracağım. Bunun dışında bir de yanaklarıma botox yaptırtmıştım. Burun ameliyatım araya girince çok fazla randıman alamadım uzun soluklu kullanamadım ama yine de o değişimi görmek güzeldi çok güzeldi.

Sağol canım, daha güzeli, daha havalısı, daha seksisi senin olur inşallah :)) (istemek elde etmenin yarısıdır demişler) :6::8::3:

slm oralet, sana birşey sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim. Ben 7 Ocak ta ameliyat oldum büyüklük olarak tam istediğim gibi oldu ama formu ile ilgili endişelerim var. İlk dönemlerde üst kısmı şiş ve aşağı doğru gibime geliyor bu normal mi, düzelir mi? tecrübene ihtiyacım var...

Back