• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Tabiatta herseyin bir dengesi vardir.Insan eli degdiginde bu dengeyi degistirmeye calistiginda bu denge sasar ve tuhaf insanciklar turer.Nasil genetigiyle ugrasilan gidalarin,kirletilen havanin,sunilesen her seyin bizlere kanser, aci ,izdirapp seklinde geri gelmesi gibi....Eger daha buyugu daha iyisi diye bir sey ki degildir mesela ilacla sisirilmis tum cileklerin lezzeti ufak ama natural el degmeden buyumus cileklerden lezzetli degildir.Insanlar hayatlarina SADE lik kattiklari durumlarda daha mutlulardir.Surekli bir kuskuyla yasamak bir yasami, icinde duran bir nesne, guneslenirken ,yatarken, bir duvara carptiginda acaba patlayacakmi ufff ne garip bir musibet....YASASIN NATURALLIK...:emir_bebek:

sana katılmıyorum..bızdede az bır meme dokusu olsaydı bu amalıyatlara gırısmesdık...ama hiç yoksa amelıyat kacıınılmaz oluyo
naturellık onemlı ama hıc yoksada estetık gereklı..sız memnunsanız halınızden yaptırmazsınız olu bıter ;)

Son düzenleme:
yine mi bu çirkin avatarlı kadın...
üf kendine yeni bi başlık açıp oraya yazarmısın arkadaşım
konu sahibine hakaret gibi
kız çok mutluyum diyo sevincini paylaşıyo sen tutturdun doğallık doğallık
tamam anladık sen doğalsın
te allaaaam yaaaa

Tabiatta herseyin bir dengesi vardir.Insan eli degdiginde bu dengeyi degistirmeye calistiginda bu denge sasar ve tuhaf insanciklar turer.Nasil genetigiyle ugrasilan gidalarin,kirletilen havanin,sunilesen her seyin bizlere kanser, aci ,izdirapp seklinde geri gelmesi gibi....Eger daha buyugu daha iyisi diye bir sey ki degildir mesela ilacla sisirilmis tum cileklerin lezzeti ufak ama natural el degmeden buyumus cileklerden lezzetli degildir.Insanlar hayatlarina SADE lik kattiklari durumlarda daha mutlulardir.Surekli bir kuskuyla yasamak bir yasami, icinde duran bir nesne, guneslenirken ,yatarken, bir duvara carptiginda acaba patlayacakmi ufff ne garip bir musibet....YASASIN NATURALLIK...:emir_bebek:

Konumuz estetik.. Mesajı yazdığınız forum Estetik Forumu. Burada sadece deneyimlerimizi, sorularımızı sorunlarımızı paylaşıyoruz. Lütfen konu dışı mesaj yazmayınız..

Arkadaşım senin derdin ne ? Açık açık söylede rahat edelim.. Sanki mevcut bir güzelliği bozmuşum gibi yazıyorsun hayat benim hayatım, seçim benim seçimim. Ben sana neden olmuyorsun diyor muyum. Bana ne. Estetik sayfasında gezersen estetik olmuş kişilerle karşılaşırsın. İlgi alanlarına yönelmeni tavsiye ederim. Ayrıaca silikon patlamaz :) Buraya bir şey yazmadan önce google'da dolaşmanı öneririm.
Ben senin bahsettiğin sadeliği ergenlik dönemimde fazlasıyla yaşadım. Vucudum gelişimin bitti sinyalini verdiğinde benim hala göğüslerim yoktu. Hayattan soğuyarak büyüdüm. Böyle ölmek istemedim. Halimden, hayatımdan memnunum. Bu kadar mutlu olmam mı seni huzursuz etti ? Kendi hayatınla ilgilenmek yerine neden başkalarının hayatlarıyla yakından dibinden ilgileniyorsun.. Büyük bir kulüp burası eminim kendine naturelliğinle yaşayacak bir sayfa bulursun!..

yine mi bu çirkin avatarlı kadın...
üf kendine yeni bi başlık açıp oraya yazarmısın arkadaşım
konu sahibine hakaret gibi
kız çok mutluyum diyo sevincini paylaşıyo sen tutturdun doğallık doğallık
tamam anladık sen doğalsın
te allaaaam yaaaa

:)) Mariescim çok naturel bir tepki vermişsin :)) Hayat boyunca insanlar hep kendi bildikleri, uyguladıkları ve yaşam şekilleri herkesten daha doğru daha olması gerektiği gibi sanırlar. Bu arkadaşta öyle. Kendi hayatıyla benimkini hatta her yere yazıyor ameliyat olanları kıyaslıyor. Dünya bir tek onun etrafında dönmüyor işte bunu anlamadığndan dişliler de dönmüyor. Hayatta sunulan tercihler ve seçimler vardır.
Biz burda doğallığa savaş açmıyoruz ki. Ne yapalım anadan doğma şanslı olmadık bu konuda olmayan şansımızı yıkmak istiyorsak bu bizim seçimimizdir. Yani Cuma kuaföre giderim, Cumartesi ameliyata, Pazarda zaman kalırsa alışverişe.. Yok yani çayın yanına bisküvi seçer gibi basit alınmıyor bu kararlar. Bir birikmişlik en dip zamanında en içine tak etmiş zamanında çıkıyor ortaya..
Ben bir hafta hayatla pençeleştim beni hayata tutunduracak bir uğraş aradım psikoloğa gitsem hala çocukluğumdaydım..
Yani kimsenin hayatını bilmeden kimseye ahkam kesmeyeceksin senin karşı geldiğin bir başkasının hayatını amorti edebiliyor.. Artık yaşıyorum hayatımı.. Nefes alış verişimi göğsümün inip kalkmasından hissedebilmek benim için paha biçilemez bir mutluluk..

Tabiatta herseyin bir dengesi vardir.Insan eli degdiginde bu dengeyi degistirmeye calistiginda bu denge sasar ve tuhaf insanciklar turer..Surekli bir kuskuyla yasamak bir yasami, icinde duran bir nesne, guneslenirken ,yatarken, bir duvara carptiginda acaba patlayacakmi ufff ne garip bir musibet....YASASIN NATURALLIK...:emir_bebek:

doğallıktan yana olabilirsiniz ancak,bir insanın kendisini eksik hissetmesinin,bedeni ile bir çatışmaya girmesinin ne denli zor olduğunu bilemezsiniz.. lütfen cümle kurarken ,yazdığınız her kelimenin ve cümlenin sonunun nereye vardığını düşünerek yazmanızı rica ediyorum sizden.. sizce nasıl bir insan acı çekmeyi göze alarak böyle bir operasyona girişir.. bunun cevabı çok ama çok basit: böyle bir operasyona girişen insanların ruhu o kadar acımaktadır, o kadar acı çekmektelerdir ki,ameliyat ağrısı ,acısı bile göz önüne almadan ameliyat olurlar.. "bizler tuhaf insacıklar değiliz." kesinlikle ve kesinlikle böyle saygısızca ve anlamını aşan bir cümlenin kullanımı veya sarf edilmesi sizin haddinize değildir.. Bizler şımarıklık veya elinde olan ile yetinemeyen insanlar değiliz,yıllarca bu durumun eksikliğini gören ve yaşayan insanlardan birisi olarak lütfen daha ölçülü davranmanızı rica ediyorum,hoşlanmıyorsanız yaptırmazsınız,ama kimseye tercihi yüzünden böyle cümleler sarf edemezsiniz.. şu an bu cümleleri sinirden titreyerek yazıyorum.. bir gösteriş,bir heves veya şımarıklık olarak düşünülen bu operasyonalrı olanalrın bir çoğu inanın bu ameliyatı ihtiyacı olduğu için oluyor..ben bu ameliyat sonrasında hayatım tamamıyla değişti,hayattan kopmuş,zevk almayan kız gitti yerine cıvıl cıvıl canlı,özgüveni tavan yapmış bi insan geldi.. ben doktoruma o kadar minnettraım ki böyle bir söylemin benim gibi ameliyat olan insanalra ve bu insanları mutlu eden doktorlarına bir haksızlık olarak algılıyorum..2007 den beri siteye üye olan ve şuana kadar hiç tepkisel bir cevap vermeyen sayın sevgili site editörüne lütfen yazımın silinmemesini rica ediyorum,çünkü bu arkadaşın yazdıkları inanın içimi çok ama çok acıttı.. herkese sevgilerimle

selam kafam karmakarışk oldu henüz yeni üyeyim ve bende göğüs büyütme ameliyatına karar verdim korkuyorum henüz hiçbir doktorla görüşmedim barış çakırı duydum bi arkadaşımdan silikon lu bir göğüs nasıldır hiç görmedim yardımınıza ihtiyacım var karar vermişken caymaktanda korkuyorum ..

resimlerinizi bende görebilirmiyim sevgili oralet bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar verdim eşimi ikna ettim ve bu opersyona çok ihtiyacım var teşekkürederim

Kızlarrr,yeni ameliyat olmuş biri olarak konuşuyorum,kesinlikle korkulacak birşey yooookkk.Özellikle yönteminiz kas zarı altıysa şanslısınız diyorum.Hayallerinizi ertelemeyin,ameliyatınızı olun ve yaza mutlu girinn:66::92::54:

ben de kaç kere düşünüp vazgeçtim .. o kadar korkuyorum ki..

kesinlikle korkulacak hiç birşey yok Arzum'a katılıyorum.. korkulacak bir yanı olmamasının nedeni de tıpkı KONU sahibinin de olduğu gibi KAS ZARI ALTI tekniğiyle ameliyat olmamızdır..
hepimiz baştan sona bu işleme nasıl karar verdiğimizi paylaştık, korkudan ziyade merak ve zaman en büyük problem..
merak; nasıl olacak,bende nasıl duracak merakı..
zaman; işi gücü parayı ayarlamak için uğraştığın zaman..

gerisi hep mutluluk sürekli mutluluk :))

yazınız bana şu lafı hatırlattı:

" birisi eğer senden nefret ediyorsa, bu sadece SENİ KISKANDIĞI içindir"

arkadaş, belli ki çok kafasına takmış yapay(!) güzellikleri, çekemiyor naaapsın..... o da insan be cancağızım,anlayan gerisini. .

Son düzenleme:
selam kafam karmakarışk oldu henüz yeni üyeyim ve bende göğüs büyütme ameliyatına karar verdim korkuyorum henüz hiçbir doktorla görüşmedim barış çakırı duydum bi arkadaşımdan silikon lu bir göğüs nasıldır hiç görmedim yardımınıza ihtiyacım var karar vermişken caymaktanda korkuyorum ..

resimlerinizi bende görebilirmiyim sevgili oralet bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar verdim eşimi ikna ettim ve bu opersyona çok ihtiyacım var teşekkürederim

Selam Hilton, kafanın karışıklığını giderebilmen için sana öncelikle aklından geçen doktorlarla görüşmeni öneririm. Eğer olmaya karar verirsen doktorun kim olursa olsun sana süreç hakkında bilgi verir, yardımcı olurum. Ama öncelikle bilgiyi 1.ağızdan bir doktordan öğrenmen. Her doktorun ameliyat yöntemi ve buna bağlı olarak çıkan sonuç ve ameliyat süreci farklı işliyor..

ben de kaç kere düşünüp vazgeçtim .. o kadar korkuyorum ki..

Canım cesaret&zaman&maddiyat gerektiren bir operasyon üçü yoksa anlarım ama sadece cesaret eksikse vazgeçmeye değil yaşanmaya değer :)

Hayaller her zaman kırılmak veya vazgeçilmek için değildir gerçekleştirilmek içindir. Derim ben kendi hayat felsefemden yola çıkacak olursam :)

Hakkında hayırlısı canım sen mutlu olda nasıl ne şekilde olursan ol bu arada görüşmeyeli uzun zaman olmuştu :)

Kızlarrr,yeni ameliyat olmuş biri olarak konuşuyorum,kesinlikle korkulacak birşey yooookkk.Özellikle yönteminiz kas zarı altıysa şanslısınız diyorum.Hayallerinizi ertelemeyin,ameliyatınızı olun ve yaza mutlu girinn:66::92::54:

Arzum77'cum senden önce ameliyat olanlar daha evine gidemedi (şehir dışından gelenler) :)))
Sen gittin, geldin, mutlusun bizi hiç bırakmamış gibi yazıyorsun muhteşemsin :))

Ameliyat öncesinde hakikaten moral olsun diye değil gerçekten sürecin işleyişi böyle olduğu için rahat rahat yazmıştım şimdi sizler yazıyorsunuz ki bu söylenen sözlerin doğruluğunun kanıtı belgesidir :)

Yöntem konusunda sonuna kadar katılıyorum kas zarı altı yöntemi budur :)
Bende sizleri bekledim bütün planlarım bu yaza :))

Tekrar geçmiş olsun Arzumum :nazar: :))

eşim bu konuda tutucu çok fazla doktorla görüşme yapamam dediğim gibi barış beyi duydum ve buradada okuyunca açıkçası mutlu oldum benim için tesadüftü burası verdiğiniz bilgiler kas zarı altı yöntemi burada öğrendim göüslerim hiç yok denecek kadar az çok üzülüyorum

kesinlikle korkulacak hiç birşey yok Arzum'a katılıyorum.. korkulacak bir yanı olmamasının nedeni de tıpkı KONU sahibinin de olduğu gibi KAS ZARI ALTI tekniğiyle ameliyat olmamızdır..
hepimiz baştan sona bu işleme nasıl karar verdiğimizi paylaştık, korkudan ziyade merak ve zaman en büyük problem..
merak; nasıl olacak,bende nasıl duracak merakı..
zaman; işi gücü parayı ayarlamak için uğraştığın zaman..

gerisi hep mutluluk sürekli mutluluk :))

:)) 1 yıldır mutluyum kiminiz 3 aylık kiminiz 3 gündür mutlusunuz yani bu ameliyatla sınırsız mutluluk garantiside veriyor doktorlarımız :)) Darısı isteyen herkesin başına sağlıkla, mutlulukla..

Back