- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Tabiatta herseyin bir dengesi vardir.Insan eli degdiginde bu dengeyi degistirmeye calistiginda bu denge sasar ve tuhaf insanciklar turer.Nasil genetigiyle ugrasilan gidalarin,kirletilen havanin,sunilesen her seyin bizlere kanser, aci ,izdirapp seklinde geri gelmesi gibi....Eger daha buyugu daha iyisi diye bir sey ki degildir mesela ilacla sisirilmis tum cileklerin lezzeti ufak ama natural el degmeden buyumus cileklerden lezzetli degildir.Insanlar hayatlarina SADE lik kattiklari durumlarda daha mutlulardir.Surekli bir kuskuyla yasamak bir yasami, icinde duran bir nesne, guneslenirken ,yatarken, bir duvara carptiginda acaba patlayacakmi ufff ne garip bir musibet....YASASIN NATURALLIK...
Tabiatta herseyin bir dengesi vardir.Insan eli degdiginde bu dengeyi degistirmeye calistiginda bu denge sasar ve tuhaf insanciklar turer.Nasil genetigiyle ugrasilan gidalarin,kirletilen havanin,sunilesen her seyin bizlere kanser, aci ,izdirapp seklinde geri gelmesi gibi....Eger daha buyugu daha iyisi diye bir sey ki degildir mesela ilacla sisirilmis tum cileklerin lezzeti ufak ama natural el degmeden buyumus cileklerden lezzetli degildir.Insanlar hayatlarina SADE lik kattiklari durumlarda daha mutlulardir.Surekli bir kuskuyla yasamak bir yasami, icinde duran bir nesne, guneslenirken ,yatarken, bir duvara carptiginda acaba patlayacakmi ufff ne garip bir musibet....YASASIN NATURALLIK...
yine mi bu çirkin avatarlı kadın...
üf kendine yeni bi başlık açıp oraya yazarmısın arkadaşım
konu sahibine hakaret gibi
kız çok mutluyum diyo sevincini paylaşıyo sen tutturdun doğallık doğallık
tamam anladık sen doğalsın
te allaaaam yaaaa
Tabiatta herseyin bir dengesi vardir.Insan eli degdiginde bu dengeyi degistirmeye calistiginda bu denge sasar ve tuhaf insanciklar turer..Surekli bir kuskuyla yasamak bir yasami, icinde duran bir nesne, guneslenirken ,yatarken, bir duvara carptiginda acaba patlayacakmi ufff ne garip bir musibet....YASASIN NATURALLIK...
ben de kaç kere düşünüp vazgeçtim .. o kadar korkuyorum ki..
yazınız bana şu lafı hatırlattı:
" birisi eğer senden nefret ediyorsa, bu sadece SENİ KISKANDIĞI içindir"
belli ki çok kafasına takmış yapay(!) güzellikleri, çekemiyor naaapsın..... o da insan be cancağızım o da insan..
selam kafam karmakarışk oldu henüz yeni üyeyim ve bende göğüs büyütme ameliyatına karar verdim korkuyorum henüz hiçbir doktorla görüşmedim barış çakırı duydum bi arkadaşımdan silikon lu bir göğüs nasıldır hiç görmedim yardımınıza ihtiyacım var karar vermişken caymaktanda korkuyorum ..
resimlerinizi bende görebilirmiyim sevgili oralet bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen karar verdim eşimi ikna ettim ve bu opersyona çok ihtiyacım var teşekkürederim
ben de kaç kere düşünüp vazgeçtim .. o kadar korkuyorum ki..
Kızlarrr,yeni ameliyat olmuş biri olarak konuşuyorum,kesinlikle korkulacak birşey yooookkk.Özellikle yönteminiz kas zarı altıysa şanslısınız diyorum.Hayallerinizi ertelemeyin,ameliyatınızı olun ve yaza mutlu girinn:92:
kesinlikle korkulacak hiç birşey yok Arzum'a katılıyorum.. korkulacak bir yanı olmamasının nedeni de tıpkı KONU sahibinin de olduğu gibi KAS ZARI ALTI tekniğiyle ameliyat olmamızdır..
hepimiz baştan sona bu işleme nasıl karar verdiğimizi paylaştık, korkudan ziyade merak ve zaman en büyük problem..
merak; nasıl olacak,bende nasıl duracak merakı..
zaman; işi gücü parayı ayarlamak için uğraştığın zaman..
gerisi hep mutluluk sürekli mutluluk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?