• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Aslında yoğun zamanlar ben geçen sene Ocak ayında gidip Marta anca gün almıştım. Her gün boşluk var mı diye hastaneyi aramaya başlamıştım. Şubat sonunda olmuştum. Sen tarih konusunda kararlaştır gününü. Sana uygun günler dolabilir. :)

peki ilk önce görüşmeye gitmem gerekmiyormu canım şimdi arayıp alınırmı ameliyat günü için randevu martın ilk haftasına gün vermeye başladık dediler geçen hafta ama napsamki kafam karıştı

WALLA Estetik duskunu Amerikalilarin basina gelenlerin anlatildigi NIP/TUCK dizisini izledikten sonra zaten naturallikten yana olmusumdur hep bir kez daha DOGALLIGIMI,MASUMIYETIMI,ASLIMI DAHA COK SEVDIM.YASASIN NATURALLIK...

:))) Evet tam isabet ama Nip Tuck'ı ameliyat olduktan sonra izlemeye başladım :))

Doğallık gibisi tabiki yok ama şu da bir gerçek hayat çok kısa geçen sene hayatın kıyısından döndüm
şaka gibi ama bu sabahta yine bir kazanın eşiğinden döndüm..

Yani hayat kısa kendimi görmek istediğim gibi yaşamayı seçtim ben..
Sonuçta benim sevecek doğal bir göğsüm yoktu.. İyikide yokmuş, yoksa bu kadar güzel göğüslere kavuşamazdım sen bu ameliyatı olmadığın için beni anlayamazsın baktığımda, dokunduğumda bile yabancı bir cisim hissetmiyorum hep benimleymiş gibiler..
Şanslısın kendini bu halinle seviyorsun.. Ben kendimi esas şimdi seviyorum :))
Hayatımı naklettirdim ben bu ameliyatla.. Ve benim gibi bir çok kız var kanlı canlı öncesi sonrası hallerinin görüntü dışında MUTLUYUZ diyebiliyoruz. Ve ne mutlu bizlere :))

saat 15:30 canım evet paylaştıkça arttığına bende şahit oldum ameliyat olmaya karar veren kişinin haricinde burdaki kızlarda çok mutlu oluyor inş bende olup bitsin anlatırım şöyleydi böyleydi diye evet canım ya burun ilk tercihimdi sizin yazıları okuyunca oglumuda göz önünde bulundurarark bidahakine ertelemeye karar verdim çünkü çok oyuncu anlamadan yanaşıveriyor dibime uzak tutmak istemiyorum daha yeni başladı yavrum oyunlar oynamaya kırmak istemiyorum kuzucuğumu kendimden uzaklaştırarak walla çok daha mutlu olacağım kesin bişey sorucam bu arada canım martın ilk haftsaı ameliyat olursam 26 martta eşimin doğum günü var dışarıda kutlucaz ben ozamana kadar rahat hareket edebilirmiyim bana bi sıkıntı yaratırmı o gece ve ilerleyen saattlerde asistanına sordum 5gün sonra çalışıyorsanız işe bile başlayabilirsiniz dedi ama senden öğrensem daha ii olur

:) Martın ilk haftası ameliyat olursan Martın sonuna kutlamaya hayli hayli katılırsın :)
O gece ve ilerleyen saatlerde bir sıkıntı yaşamazsın her şey geçmiş olur bile :)

ayyy süpersin oralet walla en çok sıkıntı yaptığım konu oydu şimdi içim dahada rahatladı çünkü güzel bigün senede bir kez ve benim erteleme sebebim olabilirdi iyileşmeseydi okadar çabuk ohh partiye yeni bir ben olarak gidicem desene süppeeerrrr

peki ilk önce görüşmeye gitmem gerekmiyormu canım şimdi arayıp alınırmı ameliyat günü için randevu martın ilk haftasına gün vermeye başladık dediler geçen hafta ama napsamki kafam karıştı

Ameliyat gününü istersen alabilirsin görüşmeden sonra iptal ettirirsin. Yani ameliyat tarihi son 1 haftaya girmedikçe değiştirilebilir. Sıkıntı olmaz. Zaten son hafta teyid için tekrar görüşülür. Problem olmaz. Ama başkası o tarihte ameliyat olmak isterse gün dolu göründüğü için hakkını almış oluruz bu kadar :) Sen asistanıyla konuş bakalım seni de dahil etsin listeye olursa ne ala olmazsa iptal eder. Çok zaman kalmamış çünkü;)

oraletcim burun estetiğinden öcesi sonrası foton varmı çok merak ettim aslında en çok heycanlandıran ameliyat o beni nasıl geçicek ağır bi ameliyat sonuçta göğüs kadar kolay değil ondan biraz tırsıyorum açıkçası inş kolay atlatırım bende burnuşumu

Ameliyat gününü istersen alabilirsin görüşmeden sonra iptal ettirirsin. Yani ameliyat tarihi son 1 haftaya girmedikçe değiştirilebilir. Sıkıntı olmaz. Zaten son hafta teyid için tekrar görüşülür. Problem olmaz. Ama başkası o tarihte ameliyat olmak isterse gün dolu göründüğü için hakkını almış oluruz bu kadar :) Sen asistanıyla konuş bakalım seni de dahil etsin listeye olursa ne ala olmazsa iptal eder. Çok zaman kalmamış çünkü;)

ok ozaman ben yarın alım tarihte ortada kalmim çok tez canlıyım sonraya kalırsam patlarım sıkıntıdan olsun bitsin istiyorum hemen bana annem bakıcak çünkü bir hafta daha doğrusu oğluşuma ona göre ayarlarız bari herşeyi saol tatlım

Son düzenleme:
Pamuk86 ne mutlu hakkında Hayırlısı Olsun canımm Umarım bizler gibi rahatça Atlatırsın :13: Şimdiden Geçmiş Olsun...

ayyy süpersin oralet walla en çok sıkıntı yaptığım konu oydu şimdi içim dahada rahatladı çünkü güzel bigün senede bir kez ve benim erteleme sebebim olabilirdi iyileşmeseydi okadar çabuk ohh partiye yeni bir ben olarak gidicem desene süppeeerrrr

Canım dendiği gibi 5.günde işine başlarsın. Hani biraz daha ağır olur hareketlerin kollarını çok yormaman gerekir maksimum 1 hafta diyelim. 15.gün kontrolun oluyor zaten o zamana kadar çok yol almış oluyorsun. Hızlı bir iyileşme süreci başlamış oluyor senin için. Sonrası keyfini sürme dönemi 1 aylık kontrolüne kadar verilen masajı uyguluyorsun. :) Ben şimdi çekildiğim resimlerden hesap yaptım ameliyatımın 19.günü Taksimde eğlenmişim dersen kanıt hemmen bir mail adresi ver sana resimlerimi atayım her şey belgeli çalışırım ben :) Hatta gönder sen bana özelden adresini atayım.

pardon canım ya fazlası bölümünde varmış burnun şimdi gördüm bu adam harika iş çıkarmış burnunda süper olmuş maşallah walla

oraletcim burun estetiğinden öcesi sonrası foton varmı çok merak ettim aslında en çok heycanlandıran ameliyat o beni nasıl geçicek ağır bi ameliyat sonuçta göğüs kadar kolay değil ondan biraz tırsıyorum açıkçası inş kolay atlatırım bende burnuşumu

Var ama onu özelden mail atarım görmüş olursun :) Burun ameliyatı ağrılı bir ameliyat deği. Ve göğüsten daha kolay sadece yüzünde belli bir müddet alçı kalıyor sonra burnunu koruman gerekiyor. Ağrı sızı yok yine çok hızlı iyileşiyorsun ama burnun oturma süreci uzun. Korumak gerekiyor. Göğüste ilk üç gün biraz zor geçiyor ama çok hızlı bir iyileşme süreciyle hemen toparlanıyorsun.
Neşteri sen kullanmayacaksın o yüzden zor bir ameliyat değil :) 3-5 günlük sıkıntıya değecek ameliyatlar. Sonuçta seçtiğimiz doktorlar bu işi iyi biliyor ve en iyisini bize uyguluyorlar.

Pamuk86 ne mutlu hakkında Hayırlısı Olsun canımm Umarım bizler gibi rahatça Atlatırsın :13: Şimdiden Geçmiş Olsun...
çok teşekkürler miks inş atlatıp gelicem bende buraya memişliler kervanına katılmak için sabırsızlanıyorum walla iyi dileklerin için çok saol canım
Canım dendiği gibi 5.günde işine başlarsın. Hani biraz daha ağır olur hareketlerin kollarını çok yormaman gerekir maksimum 1 hafta diyelim. 15.gün kontrolun oluyor zaten o zamana kadar çok yol almış oluyorsun. Hızlı bir iyileşme süreci başlamış oluyor senin için. Sonrası keyfini sürme dönemi 1 aylık kontrolüne kadar verilen masajı uyguluyorsun. :) Ben şimdi çekildiğim resimlerden hesap yaptım ameliyatımın 19.günü Taksimde eğlenmişim dersen kanıt hemmen bir mail adresi ver sana resimlerimi atayım her şey belgeli çalışırım ben :) Hatta gönder sen bana özelden adresini atayım.

aşk olsun inanmazmıyım ben sana yahu belgelerin burda samimiytle cevapladığın sorular verdiğin bilgiler kafa karışıklığı denen şey kalmıyor bu konu başlığı altında hepiniz saolun walla

ok ozaman ben yarın alım tarihte ortada kalmim çok tez canlıyım sonraya kalırsam patlarım sıkıntıdan olsun bitsin istiyorum hemen bana annem bakıcak çünkü bir hafta daha doğrusu oğluşuma ona göre ayarlarız bari herşeyi saol tatlım

:) Planlarını yap bakalım parti kızı ol, gecenin yıldızı sen ol :)) :82:

çok teşekkürler miks inş atlatıp gelicem bende buraya memişliler ervanına katılmak için sabırsızlanıyorum walla iyi dileklerin için çok saol canım

aşk olsun inanmazmıyım ben sana yahu belgelerin burda samimiytle cevapladığın sorular verdiğin bilgiler kafa karışıklığı denen şey kalmıyor bu konu başlığı altında hepiniz saolun walla

:)) Rica ederim canım olsun yinede yazılanlarla yapılan işler birbirini tutmalı değil mi :))
26'sında gideceğin zaman yine haberleşelim belki yakın saate randevu alabilirim :)

makigosan bugün ameliyat oluyor değil mi. ne yaptı acaba. inşallah iyidir. kime ameliyat oluyordu o. ya bak bir süre ayrı kaldım olaylara fransız kaldım :(((

Back