Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Oralet merhabaa :)
Uğramadan gitmeyeyim dedim. altın89 ameliyat oldun mu?
hepinizi öptüm şekerlerr..

oraleeett!!! çarşambaya gün aldım ameliyat için, yarın da tahlil için kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım yaa

Oralet merhabaa :)
Uğramadan gitmeyeyim dedim. altın89 ameliyat oldun mu?
hepinizi öptüm şekerlerr..

Merhaba katycim seni görmek ne büyük mutluluk :) Hayrola yolculuk ne tarafa ?:)
Altın86 2 Şubatta Barış Bey'e ameliyat oldu dün konuştuk onunla. Salı günü kontrole gelecek interneti olmadığı için giremiyor, yazamıyor ama her şey yolunda evli, mutlu, göğüslü artık :)

Salı günü bir aksilik olmazsa bende gideceğim Barış Bey'in yanına. Hem doktorumu özledim hem Altın86 İstanbul yabancısı desteğim olur hatuna. Bende seni öptüm şekerim görüşürüz :)

Son düzenleme:
oraleeett!!! çarşambaya gün aldım ameliyat için, yarın da tahlil için kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım yaa

Turkcell Vınn gibisin yahu :))

Ne mutlu Türküm diyene diyorum :)) Hayırlı olsun canım benim ohh sonnuda her şey netleşti demek aklında geriye sayım başladı :))) Heyecan yap istediğin kadar coşmak, havalara uçmak hatta parande atmak serbest :) Gönlüne göre bir ameliyat dilerim tatlım, sitedeki ilk arkadaşlarımın ameliyat haberlerini almak beni mutlu ediyor. :92::92:
Bu yaz sıcak çok sıcak daha da sıcak olsun, kumsallar sana dar gelecek dostum :))))

katılmıyorum son cümlene çünkü bu yaz kumsallar SANA dar geleceğinden hiçbirimize yer kalmayacak :)))))))))) bu yaz bence SENİN . .
haksız mıyım

katılmıyorum son cümlene çünkü bu yaz kumsallar SANA dar geleceğinden hiçbirimize yer kalmayacak :)))))))))) bu yaz bence SENİN . .
haksız mıyım

:)) Kesinlikle haklısın bütün planlarım bu yaza :)) Her an her yerde olabilirim :)
Ben çok mutluyum yahu :) Nazar değmesin bana 1.yılıma doğru bir duygusallık sardı beni.
Son tatilimde göğüslü olsaymışım diye iç geçirdim biraz :)
Bu sene acısı çıkacak :))

kimse tutmsın oreletı bu yaz:)))

Ay oraleeeet :))) sen insanı gülmekten çatlatırsın valla :))) kız yeni ameliyatlı halimle bile dikişlerim patlayacak diye korkuyorum tlf da güldürüyorsun. Yine güldürdün beni :))) evli mutlu göğüslü he iyiymiş ya :))) ay çok güldüm. Sen çok yaşa emi. Ya şu evime bi gideyim bütün yazdıklarınızı okuyacağım ya. özellikle bir hafta yerine on gün rapor aldım ki cuma günümü kadınlar kulübüne adayacağım çok merak ediyorum ben yokken neler olmuş.

:))) Sen çok mutlu ol emi :)))

Sen KK için rapor al hakkındır burada olmadığın günlerin acısı sağlam çıkacak hissediyorum :))
Sen yokken hep seni konuştuk, cevap bekleyen çok kişi var :))

Makicim yarınki ameliyatında mışıl mışıl uyu, uyan ve hayallerine kavuşmuş olarak mutlu mesut aramıza dön, seni ve güzel haberlerinizi bekliyoruz :) Stres yapma dilediğin kadar heyecan yapabilirsin bu heyecana keyfe paha biçilemez :))
İstiyorum ki herkes hayallerine kavuşurken benim gibi keyifle gitsin, keyifle çıksın, keyifle hatırlasın ve anlatsın her adımını. :)) Dostum her şey gönlüne göre olsun :) :92::92::92::92::92:

canımsın yaa çok sağol...valla bi buhran sardı beni gel-gitler acaba yaptırmasam mı caysam mı dedim banyoda aynaya baktım,bunun aptalca bi fikir olduğunu farkettim:)) gel-git yapmanın tabii kii..hazırlıklar..ojelerimi çıkardım,ağda yaptım:)..kıyafetlerim belli..yatmadan bişeler yicem,su içicem..sabah da banyo yapcam..ya ben sigara içtim 1 hafta önce ve dün nolcak şimdi(

Canım öncelikle bu iş güven işi doktoruna güveniyorsan, içine siniyorsa ol gitsin yahu :)
Neyi nereye kadar erteleyebiliriz ki şu hayatta. Ben bu sabah bir kaza atlattım ki araba ile burun buruna geldim neyseki çarpmadı santim fark yoktu araçla aramda. Aklımdan tek geçen şey şimdi çok erken cümlesi oldu. Çünkü bütün planlarımı bu yaza erteledim ben..
Yani nereden ne çıkacağı belli olmuyor sen yeme içme faslını biraz uzun tutmuşsun sanki :) Genelde gece 12 den sonra yasak koyarlar yemeyin içmeyin diye, tabi sana ne dendiyse ona uy kurallar her şeyimiz :)
Bugün ve yarın sigara içme iki tane fireyi görmezden gelelim şimdilik çok takma kafana :)
Mutlu ol yarın depdeğişik güzel bir gün olacak :)

Arkadaşlık tekliflerinizi geri çeviriyorum çünkü hangi konuyla ilgili fikir edinmek istediğinizi bildirmemişsinizdir..

Ameliyat olmuşsunuzdur ama illaki görmek istiyorsunuzdur ama yine bunu bildirmemişsinizdir..

Siteye yeni üyesinizdir, hiç mesajınız bulunmuyordur ama yine bunu bildirmemişsinizdir..

Hangi ameliyat veya hangi konuyla ilgili bir arkadaşlık istediğinizi içeren birşeyler yazmak çok vaktinizi almaz.

Bilginize.. :)

öncelikle herkese selam
kızlar hepiniz harikasınız ya 2aydır takip ediyorum sizleri özellikle oraletin aydınlatıcı bilgilerini nekadar çok destek veriyorsunuz birbirinize kadın dayanışması budur işte çok nadirdir kadınların dayanışmasını görmek bu beni çok mutlu etti bende doktor arayan ama karar veremeyen biri olarak sizlerin sayesinde barış beye canı gönülden teslim olmaya karar verdim ve hemen aradım 26şubatta randevum var heycandan çatlıyorum24 yaşındayım evliyim mutluyum çocukluyum(1yaşında oğlum var) ama göğüsler küçük hep istemişimdir ama adım atmamıştım bugüne kadar eşime anlattım sizleri bende istiyorum artık yeter dedim saolsun kırmadı beni şimdi martın ilk haftasına ameliyat günü veriliyormuş hemen olmak istiyorum ardındanda eylül gibi burun estetiği olucam allah nasip ederse çok kararlıyım bu sefer asla vazgeçmicem burunu biraz erteledim çünkü oğlum biraz daha büyüsünki burnuma zarar vermesin bende desteğinizi bekliyorum arkadaşlar artık bende varım öpüyorum hepinizi

bu arada oralet burdasın şuan nasılsın sanki seni tanıyormuşum gibi ya okadar çok okudumki bilgilerini benimlede paylaşırsan sevinirim walla alın benide aranıza

makigosan şimdiden çok geçmişler olsun inş kolay geçer ve çok mutlu uyanırsın atlatıp dönersin arkanda ben varım inş senden sonra sıra bende martın ilk haftasına yer vardır inş

Canım bizim ortak noktamız bu sayfa için konuşmam gerekirse doğuştan olmayan göğüslerimiz.. Ben yaptırdım mutluyum istiyorumki kimse ertelemesin herkes benim kadar mutlu olsun. En az benim kadar :))
Ben çocukluğumdan beri böyle yetiştim mutluluğu kendine saklayanlardan olmadım :) Mutluluk paylaşıldıkça çoğalır.
Bu arada 26 Şubat saat kaçta canım senin randevun ? Bende senelik ameliyatımı kutlamak için :)) Kontrole gideceğim gerçi daha randevumu almadım :)) İnanılmaz heyecanlıyım. Sanki ay sonunda ameliyatım varmış gibi hala gecenin şu vakti Barış Bey'in videolarını izliyorum. Sabah biraz canım sıkılmıştı kendime terapi yapıyorum esasında :))
Genç, mutlu, mesut ve sonrasında göğüslü olarak çok çok daha mutlu bir hatun olacaksın. Ohhoo sen burun ameliyatı da düşünüyorsun aramızdan çıkmazsın hoşgeldin :)) Ben burun ameliyatı da oldum tabiki yine Barış Bey'e :) Süreçleri konuşuruz her şey güzel geçer :)
Burun konusunda iyi bir tercih yapmışsın çünkü belli bir dönem burun ameliyatında özellikle ilk ay küçük çocuk kucaklamamak gerekiyor ani hareketlerinden burun zarar görmesin diye. Benim gibi önceliği göğüse vermişsin hadi bakalım mutluluk için randevunu almışsın zaten. Doktorun Barış Bey ee daha ne olsun :))

makigosan şimdiden çok geçmişler olsun inş kolay geçer ve çok mutlu uyanırsın atlatıp dönersin arkanda ben varım inş senden sonra sıra bende martın ilk haftasına yer vardır inş

Aslında yoğun zamanlar ben geçen sene Ocak ayında gidip Marta anca gün almıştım. Her gün boşluk var mı diye hastaneyi aramaya başlamıştım. Şubat sonunda olmuştum. Sen tarih konusunda kararlaştır gününü. Sana uygun günler dolabilir. :)

saat 15:30 canım evet paylaştıkça arttığına bende şahit oldum ameliyat olmaya karar veren kişinin haricinde burdaki kızlarda çok mutlu oluyor inş bende olup bitsin anlatırım şöyleydi böyleydi diye evet canım ya burun ilk tercihimdi sizin yazıları okuyunca oglumuda göz önünde bulundurarark bidahakine ertelemeye karar verdim çünkü çok oyuncu anlamadan yanaşıveriyor dibime uzak tutmak istemiyorum daha yeni başladı yavrum oyunlar oynamaya kırmak istemiyorum kuzucuğumu kendimden uzaklaştırarak walla çok daha mutlu olacağım kesin bişey sorucam bu arada canım martın ilk haftsaı ameliyat olursam 26 martta eşimin doğum günü var dışarıda kutlucaz ben ozamana kadar rahat hareket edebilirmiyim bana bi sıkıntı yaratırmı o gece ve ilerleyen saattlerde asistanına sordum 5gün sonra çalışıyorsanız işe bile başlayabilirsiniz dedi ama senden öğrensem daha ii olur

WALLA Estetik duskunu Amerikalilarin basina gelenlerin anlatildigi NIP/TUCK dizisini izledikten sonra zaten naturallikten yana olmusumdur hep bir kez daha DOGALLIGIMI,MASUMIYETIMI,ASLIMI DAHA COK SEVDIM.YASASIN NATURALLIK...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…