Sevgili Oralet,
Şu foruma bir baktımda ameliyat sürecim aklıma geldi:=))) Canım sen yine burdaydın benimde yanımdaydın :))) Diyorumki tekrar bir hazırlansanda birde tıp okusan :))))))))))))))))) yada ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık eğitimi falan gibi bölümler olsa:)))))))
Bir kaça güne kalmaz ameliyat olan arkadaşlarımızla bol bol konuşuruz. Neyse öptüm seni :))
Sevgili Mumucuğum :)
Senin ameliyat sürecin unutmam çok zor. Kızları karıştırmıştım ve sen olmadan görüşmeye gitmem diyen kızı bırakıp senle gitmiştim :)) Ayrılırken farketmiştim bunu da :)) Ne iyi olmuş o gün görüşmemiz şu ana kadar kendimde dahil ameliyat sonrası koltukta altında eşofman üzerinde sadece bandajlar bacak bacak üstüne atıp keyifle oturan kimseyi görmemiştim. Hiç unutmayacağım o hatıraları :)
Poisa'nın ziyaretine gittiğimde Barış Bey (kontrollerden çok hastanede görüyor beni ) sen soğuk kanlısın seni direkt ameliyathaneye almak lazım demişti :)) Neşter uzatırım doktoruma :)
Ameliyat kapısındaki danışma gibi hissediyorum bazen kendimi girmeden önce veya çıkarken sorulan sorulara isabetli cevaplar verebilmek için :)
Ameliyat sonrası neyin ne olduğunu veya neyin ne olmadığını daha iyi anlıyor insan. Bu sayfada ilk resimli fikir verme adımı (son dönemde diyeyim öncesinde belki vardır görmediğimiz) ilk senden çıktı çokta yerinde oldu. Şimdi herkes albüm yapıyor ve ameliyat olacak kişilere hem yazılı hem sözlü fikir edinme şansı doğuyor. Hani derler ya yeni nesil çok şanslı diye, bence şimdi ameliyat olacaklar çok daha şanslı :))