• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

sevgili oralet mrb:)
sana bi soru sormak istiorum forumu baya okudum seneye inş barış beye ameliyat olmayı düşünüorum sizinde bilgilerinizle oldukça aydınlandım doğrusu...
soruma geliorum nihayet:)barış beyin vücut ölçülerine ideal protez kullandığını biliorum ama bnm şuandaki göğüslreim 75 yaptırmışken tam olsun 85 civarı istiorum acaba bu kaç ccye denk gelior??bnm ölçüme göre.birde göğüslerim kçk olduğu için sanırım biras ayrık protez konulduğu zaman bu değişir mi acaba...
çok soru sordum dimi:)
şimdiden teşekkürler.

ya ben ya ben:2:

kalem1981 sen de naci çeliğin hastasıymışsın sanırım lütfen bana yardım edebilir misin özelden mailini atman mümkün mü acaba yarın barış beyle randevum var da naci bey hakkında da birşeyler duyarak gitmek istiyorum aklımda sorular dönüp duruyo

kalem1981 sen de naci çeliğin hastasıymışsın sanırım lütfen bana yardım edebilir misin özelden mailini atman mümkün mü acaba yarın barış beyle randevum var da naci bey hakkında da birşeyler duyarak gitmek istiyorum aklımda sorular dönüp duruyo

bence barış beyle görüştükten sonra aklında ne bir soru ne de ona benzer bişi kalacak.. kararını vermiş amelyt tarihini almış olarak çıkacaksın ordan ;)

Oraleeet.. Bu yaz hep beraber plajlara mı insek..:9: Alem hatun görsün:60::60::60:

Bende varım,benide aranıza alın ne olurr,bende nişantaşı çocuguyummm.....:9::9:

ooooooooooooooooooooooooo cok ıddalıyız bakıyorum süpersın copycım yakışır arkadaslarıma

hehe sen de aramızdasın canım:34:

:))) Harika fikir işte bu kez bizi kimse tutamayacak :))
Beni geçen sene tutamamışlardı bu senede garantisi yok kızlar :))

Göğsün varsa derdiniz yok kızlar ben bunu bilir bunu söylerim :)) :82:

buarada naci çelik bu ameliyatı kaça yapıyor acaba ben hep barış çakır dedim ama naci beyden de herkes memnun sanki?

Canım ben Barış Bey'den inanılmaz derecede memnunum ayıla bayıla baktığım göğüslerimin, düzelmiş psikolojimin mimarıdır :)

Ama Naci Bey'de başarılı bir cerrahtır. Yaptığı işleri görerek onunlada görüş derim. Ameliyat fiyatları Naci Bey'in değişiyor farklı marka protezler kullandığı için. Görüşme sırasında sana bir fiyat vereceklerdir. Fiyat konusunda olan arkadaşlara sorarsın çünkü net bir bilgim yok yanlış rakam vermeyeyim kafan karışmasın :)

sevgili oralet mrb:)
sana bi soru sormak istiorum forumu baya okudum seneye inş barış beye ameliyat olmayı düşünüorum sizinde bilgilerinizle oldukça aydınlandım doğrusu...
soruma geliorum nihayet:)barış beyin vücut ölçülerine ideal protez kullandığını biliorum ama bnm şuandaki göğüslreim 75 yaptırmışken tam olsun 85 civarı istiorum acaba bu kaç ccye denk gelior??bnm ölçüme göre.birde göğüslerim kçk olduğu için sanırım biras ayrık protez konulduğu zaman bu değişir mi acaba...
çok soru sordum dimi:)
şimdiden teşekkürler.

Merhaba sevgili cigdem026 :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun şimdiden ameliyata karar vermek bile ayrı bir süreç çoğu kişi için :)

Şöyle söyleyeyim öncelikle sadece bedene bakarak cc oranı söyleyebilmem çok güç. Senin göğüs altı, göğüs üstü ölçün, kilon, boyun, omuzlarının geniş veya dar olması, mevcut bir meme dokunun olup olmaması, enn önemlisi ki bunu doktorlar gibi rahat anlayamayız göğüs kafesinin genişliği.
Genelde kızlar gider bir doktora doktor olabilecek cc'leri önerir buna karşılık fikir yürütürüz.
Şimdi az bir parça göğüs dokusu olup göğüs altı çevresi 75 olan kişi de, göğsü olmayan düz bir vücuda sahip kişi de 75 beden takabiliyor. Göğüs yapısı az da olsa varsa 85'i bulması için 300+ cc üstü olması muhtemel diyebilirim. Tabi kendi üzerimden hesap ederek söylüyorum şu an.

Benim markasına göre değişerek 80-85 beden sütyen kullandığım oluyor. Hatta çamaşır alacağım zaman bana satıcılar ısrarla 85 daha iyi oturur diyorlar hepside rahat.

Bu arada tabi bu cc oranları her protezin markasında değişiklik gösteriyor. Nagor, Mentor, Arion vs. gibi markalarda birinde 300 cc olan diğerinde 270'e tekabül edebiliyor. Bu yüzden önemli olan doktorun önerdiği oranlar, kullandığı marka, protezin konulacağı alan önem arz ediyor. Mesela kas altı olan biriyle kas üstü ameliyat olan kişinin vücut yapısı aynı dahi olsa protezin duruşu aynı olmayacaktır. Kasın altında kaldığı için 25 cc kadar daha küçük bir duruşu olacaktır kas üstüne göre.

Yani cc seçimi işin en son aşaması :) İstersen ameliyat günü sabahı bile karar verebilirsin :)

Göğüs ayrıklığı ameliyatla düzeltilebilecek bir durum fakat çok yakınlaştırıldığında bu kez meme uçlarının yönü aksi yönlere bakabiliyor. Barış Bey bu mesafeyi iyi ayarlıyor, ameliyatsız doğal bir göğüse baktığında birleşik değil 1-2 cm kadar ayrık olduğunu görürsün normalide budur, göğüsler birleşik değildir ben birbirine yapışık iki göğüsün doğal duracağına inanmıyorum çıplakken tabi.
Giydiğin çamaşırla zaten sen istesende istemesende onlar bir araya geliyor. Seni eklerim resimlerimi görürsün. Benim damla protez olduğu için altlar dolu dolu, çamaşırımm dolgusuz, zaten istesemde dolgulu takamam dolgunun olduğu alan zaten dolu :)) dolgululara elveda diyeli bu ayın sonunda 1 yıl olacak.

oraletcim çoook teşekkür ederim gerçekten üşenmeden uzun uzun yazmışşın:)ellerine sağlık.
ben cvbını sabırsızlıkla beklediğim için dayanamadım glb:)
anlattıkların faydalı oldu oraletcim teşekkür ederim.artık bi an önce dolgulu sütyenlere elveda demek istiyorum gerçekten:))arkadaş olarak eklersende sevinirim..

oraletcim çoook teşekkür ederim gerçekten üşenmeden uzun uzun yazmışşın:)ellerine sağlık.
ben cvbını sabırsızlıkla beklediğim için dayanamadım glb:)
anlattıkların faydalı oldu oraletcim teşekkür ederim.artık bi an önce dolgulu sütyenlere elveda demek istiyorum gerçekten:))arkadaş olarak eklersende sevinirim..

Ekledim seni tatlım resimlerimi görebilirsin :) Ve rica ederim lafı bile olmaz ;)

oraletcim göğüslerin harikaa kesinlikle herşeyden önce çoook doğal:) vallahi güle güle kullan.barış beyin de ellerine sağlık:))
bu memişlerin kadınlara kattığı özgüven tartışılmaz...zamanı gelince darısı başıma inş...

oraletcim göğüslerin harikaa kesinlikle herşeyden önce çoook doğal:) vallahi güle güle kullan.barış beyin de ellerine sağlık:))
bu memişlerin kadınlara kattığı özgüven tartışılmaz...zamanı gelince darısı başıma inş...

Sağol tatlım ben buna Barış Çakır sihri diyorum annemden genetik gelse bu kadar güzel ve büyük olamazdı muhakkak :))

Özgüven konusunda KK bile dar gelir bana :)

En güzeli, en havalısı senin olsun inşallah :)

iyi dileklerin için ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim oraletcim:)
iyi geceler diliorum:)
hayalleri olan tüm insanların hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle:))

iyi dileklerin için ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim oraletcim:)
iyi geceler diliorum:)
hayalleri olan tüm insanların hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle:))

Kocaman bir AMİNN diyorum :)

Ben hayallerimin rotasını değiştirdim tüm kalbimle dilerim umarım günün birinde bu mutluluğu tadarsınız.
Senem yaklaştı çok duygusalım bu aralar geçen sene bu zamanlar göğüssüzdüm ve ameliyata gün sayıyordum. Bu siteye üye bile değildim. Bambaşka bir dünyada bambaşka hayaller peşindeydim.
Hayatımın rotası şimdi güneşe bakıyor. :) Kış güneşi miyim neyim :))

çiğdem026 : Oraletinki kadar doğal Barış Çakır'ın elinden çıkma benimkileri de gör istedim, umarım iyi etmişimdir.. özgüven konusu kesinlikle burda tartışılmaz :) çünkü dar gelir tıpkı Oraletin de dediği gibi..
darısı başına en dolgunlarıyla beraber inş.. ;)

Back