Bende varım,benide aranıza alın ne olurr,bende nişantaşı çocuguyummm.....
ooooooooooooooooooooooooo cok ıddalıyız bakıyorum süpersın copycım yakışır arkadaslarıma
hehe sen de aramızdasın canım
ya ben ya ben:2:
kalem1981 sen de naci çeliğin hastasıymışsın sanırım lütfen bana yardım edebilir misin özelden mailini atman mümkün mü acaba yarın barış beyle randevum var da naci bey hakkında da birşeyler duyarak gitmek istiyorum aklımda sorular dönüp duruyo
annecimmmm öyle olucak di mi bence de:)bence barış beyle görüştükten sonra aklında ne bir soru ne de ona benzer bişi kalacak.. kararını vermiş amelyt tarihini almış olarak çıkacaksın ordan
Oraleeet.. Bu yaz hep beraber plajlara mı insek..Alem hatun görsün
Bende varım,benide aranıza alın ne olurr,bende nişantaşı çocuguyummm.....
ooooooooooooooooooooooooo cok ıddalıyız bakıyorum süpersın copycım yakışır arkadaslarıma
buarada naci çelik bu ameliyatı kaça yapıyor acaba ben hep barış çakır dedim ama naci beyden de herkes memnun sanki?
sevgili oralet mrb:)
sana bi soru sormak istiorum forumu baya okudum seneye inş barış beye ameliyat olmayı düşünüorum sizinde bilgilerinizle oldukça aydınlandım doğrusu...
soruma geliorum nihayet:)barış beyin vücut ölçülerine ideal protez kullandığını biliorum ama bnm şuandaki göğüslreim 75 yaptırmışken tam olsun 85 civarı istiorum acaba bu kaç ccye denk gelior??bnm ölçüme göre.birde göğüslerim kçk olduğu için sanırım biras ayrık protez konulduğu zaman bu değişir mi acaba...
çok soru sordum dimi:)
şimdiden teşekkürler.
sevgili oralet ben bişiler sormuştum sana ama görmedin msjımı glb
oraletcim çoook teşekkür ederim gerçekten üşenmeden uzun uzun yazmışşın:)ellerine sağlık.
ben cvbını sabırsızlıkla beklediğim için dayanamadım glb:)
anlattıkların faydalı oldu oraletcim teşekkür ederim.artık bi an önce dolgulu sütyenlere elveda demek istiyorum gerçekten:))arkadaş olarak eklersende sevinirim..
oraletcim göğüslerin harikaa kesinlikle herşeyden önce çoook doğal:) vallahi güle güle kullan.barış beyin de ellerine sağlık:))
bu memişlerin kadınlara kattığı özgüven tartışılmaz...zamanı gelince darısı başıma inş...
iyi dileklerin için ve zaman ayırdığın için teşekkür ederim oraletcim:)
iyi geceler diliorum:)
hayalleri olan tüm insanların hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle:))
oraletcim göğüslerin harikaa kesinlikle herşeyden önce çoook doğal:) vallahi güle güle kullan.barış beyin de ellerine sağlık:))
bu memişlerin kadınlara kattığı özgüven tartışılmaz...zamanı gelince darısı başıma inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?